Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noobiebotv63

Marcin535

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up

po twojej kulturze widać, że masz maksimum 15 lat,

gdyby niektórzy ludzie nie lechowali to by były same tematy na forum typu ,,Pomocy" itp. i to też piszą dzieci, które mają 15 lat, i nic na to nie poradzimy. Widzę, że iRokushou zaczął ogarniać wszystkie zbędne tematy w dziale ms, i za to +.

Persching i jeżeli jesteś taki kozak, że wszyscy lechują to czekam na twojego super trainera.

,,WIĘC LUDZIE OGARNIJCIE SIE I NIE CHEATUJCIE JUZ >.< bo żal kurwa"

Jeżeli masz włączoną przeglądarkę i jesteś na MPC forum to co pisze u góry :?

MPC FORUM - Cheaty, Boty, Bugi, Haki do gier online

więc podsumowywując pokazałeś swoją kulturę i jest to forum o hakach i bugach, więc ludzie ty po nie wchodzą i ich to gówno obchodzi czy one są zlechowane czy nie ...

pozdrawiam

Ps.. czy jest działający skrypt do ems 0.63 dupex vac lub demi ? ?

jyh.jpg
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hack bardzo fajny, choć przydałyby się jeszcze inne funkcje.

Zauważyłem, że przez którąś funkcję zaczynam spadać z danej platformy, czasem mi się przez to zacina gra.

Po 2 któraś funkcja powoduje u mnie dc ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam. Mam problem.. Robie wszystko jak jest napisane wyzej odpalam maple wchodze do bota zaznaczam cos i juz nie moge powrocic do maple pier wylacza sie hack a pozniej maple musze wylaczyc przez xtrl + alt + del. Wie ktos dlaczego tak jest?

Pomocnik
Opublikowano

Wedlug mnie to nie chodzi o frameworka tylko bardziej o stare skrypty w noobiebot bo noobiebot nie mial update scryptow po czwartkowym patchu i dlatego one maple ci crashuja

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Nie zainstalwalem NetFramework 3.5 bo bez niego nie chcial mi sie bot pokazac a tak to mnie wywala wiec ocb? moze macie innego bota do maple ?

Uczeń
Opublikowano

mhm czy bot w dalszym ciagu dziala na ems, bo wszystko elegancko , lecz niestety wywala mi hack detected.

edit@

ok dalem rade juz uruchomic, jednak no kb, no breath i 7 miss nie dziala. Jak tylko jakis mob mnie dotknie to odrazu mi gre wylacza. reszty jeszcze nie sprawdzalem.

edit@

pvac rowniez nie dziala. Zaznaczajac go i opcje lewo/prawo moby nie ida w zadna z tych stron, tylko biegaja jak zwykle

LAAST EDIT @

Sprawdzilem juz wszystkie opcje bota. Niestety nie dziala, jezeli jaka kolwiek z opcji ma zostac uzyta przez bota to wywala z gry do pulpitu.

szpiegsb6.th.jpg
Pomocnik
Opublikowano

Po co to tak rozkiminiac jak wystarczy wejsc na mpcforum.com i znajdziesz dzialajacego noobie bota po tym patchu wyszedl z tego co pamietam nastepnego dnia po patchu.. Tylko sie co nie ktorym niechce wysilic i poszukac.. I cj trainer lepszy jest :P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Uczeń
Opublikowano

yhm no tak zapomnialem ze jest tez mpcforum.com =d ide tam ogarnac

@up

I cj trainer lepszy jest

Czemu jest lepszy ?

w sumie korzystam z cj , bo noobie mi nie dziala. Za kazdym razem jak juz odpale gre to po chwili do pulpitu wywala. Nie rozumiem tylko wszystkich opcji w cj

szpiegsb6.th.jpg
Opublikowano

@UP

Pvac w hacku powoduje że wszystkie moby idą w jedną strone jest do wyboru lewo lub prawo :D

Gdy włączysz w lewo wszystkie pójdą na lewą stronę platformy

Jak włączam pVac i jest ktoś ze mną na mapie to dostaje po chwili D/C. Czy jest to normalne? (Jak jestem sam to 0 d/c).

Opublikowano

No widocznie normalne, jak jesteś sam, nikt nie zakłóca działania skryptu, ktoś kto wejdzie nie jest pod działaniem skryptu i gra się crashuje.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Robię wszystko zgodnie z poleceniami, a jednak nie pokazuje mi się tabelka boota ( patrz. nowe okno gdzie jest boot). Robiłem to już kilka razy za każdym razem tak jak było napisane i nic. O co chodzi ? Może ktoś mi to wytłumaczyć ... ?

Opublikowano

jak nie dziala to znaczy ze zle zrobiles a po za tym jaki masz windows?

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

nie klikasz inject w 3 tylko wlaczasz je normalnie porem klikasz na proces MapleStory.exe i wtedy klikasz inject w okno kture oznaczyles 3 punktem

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm skad moge wziasc bypass i czy ten hack dziala ?

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Haczek chyba już nie działa.

Robię tak jak jest opisane. Bot się włącza, nie wywala z gry, wszystko pięknie, ładnie.

Żadna opcja nie działa, nic się nie dzieje.

@Edit

Jednak coś działa:

- auto atak

- automatyczne zbieranie loota

NET Framework oczywiście mam itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...