Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noobiebotv63

Marcin535

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

True. YT i inne fora nie gryzą.

Zdaje mi sie ze tubi sciaga z wiekszej czesci mapy a super tubi szybciej o.O

Tubi - zbiera bardzo szybko itemy(Item Vac ściągał z całej mapy). Super Tubi - to samo co zwykłe Tubi tylko można jeszcze szybciej dodawać AP i SP.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli mam rozumieć że żaden bot działający na v63 nie posiada Item Vaca? Jeszcze jedno: Jak odpaliłem Kami Vaca i włączyłem Maple to odrazu mnie wywalało i pokazywało "Hacking shield detected". Więc do tego Kami trzeba coś jeszcze, żeby nie wyrzucało (Kami ściąga moby z całej mapy?)

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Opublikowano

Item Vaca nie posiada żaden bot/trainer od bardzo długiego czasu. Po prostu albo jest patched, albo jest private.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Czyli jak ja np. boce na mobach i walę je z magic clawa, bo pVAC tak dobrze ich nie ściąga, to nie mam możliwości aby z tej krótkiej odległości itemy zebrać?

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Pomocnik
Opublikowano

Kami vac nie sciaga mobow to raz a po drugie wywalilo ci hacking ble ble ble bo nie uzyles zapewne bypassa

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Ok, zrozumiałem. Dla mnie i tak to wystarcza mimo to że nie loci ; D

Btw. Jutro jakiś maintenance jest od 4 do 10 rano (pewnie znów z godziną w ch**a polecą) xD

Opublikowano

@rTi

dzienx za wykład na przyszłosc będe pamiętał :D

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

@Up

Nie offtopuj.

@2x UP

Server Checki zazwyczaj się nie opóźniają, inaczej jest z patchami(chociaż teraz było pierwszy raz takie przedłużenie, zazwyczaj na eMS to się nie zdarza, co innego na gMS z ich 12 godzinnymi opóźnieniami). Więc się nie przedłuży na 90%. I w końcu ringi będą działać.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Ponawiam prośbę o pomoc. Wszystko robie wg. instrukcji i gdy klikam inject to wyswietla sie ww tym okienku injectora( gdy klikniemy na more) Injection failed. :( Mam Win7 i wszystkie frameworki i nie działa. o.O

Będę wdzięczny za porady. ;)

Opublikowano

Spróbuj wszystko jeszcze raz powoli zrobić. Dla pewności ściągnij net. frameworka 3.5. Jak to nie zadziała to nie mam niestety pojęcia, gdyż w siódemkę się nie bawię.

Tam wyżej podałem link do tematu, gdzie obrazki były jak to zrobić (tak dla zielonych kompletnie) :)

Opublikowano

Chcialbym sie wypowiedziec na ten temat.

@Beatboxer

Zamknij twarz, bo nie wiesz o czym mówisz. Powiadasz że on jest TAAAAKI mądry bo zleechował bota? Gdyby go napisał to juz by dopiero był beginnerem. Teraz jest zwykłym leechem, nie wiem po co dzielicie sie tutaj tym syfem... Skoro wszędzie indziej robią swoje własne, jak np. ja :s

@inni co nie mogą odpalić

Jak to możliwe ze nie mozecie odpalic takiego banalnego sprzętu.

Maple Hack Team FTW!

Pozdrawiam, uszanowanko, wiecej myslenia, lova ya Athlas

reflink

Opublikowano

@UP

Niewiem o co ci chodzi mówiłem ze hack nie jest mój a że na forum o.O nie bylo nic to wrzucilem go z mpc.com na pl o.O

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Racja, skoro nie umiecie normalne posługiwać się tym sprzętem to po co się wogóle do tego zabieracie tylko syf tu robicie.

Ja osobiście uważam temat za zamknięty.

Opublikowano

Ty tutaj exonex masz najmniej do gadania co do zamykania tego tematu. Skoro ktoś nie wie, a chce to wiedzieć (czyli jest newbie), to uprzejmość ludzka nakazuje aby temu człowiekowi to wytłumaczyć, aby również mógł cieszyć się z tego bota jak inni.

@Poziom

AutoPot: Ustawiasz przy jakiej ilości hp i mp ma użyć odpowiednio pota na hp lub manę (pot na manę musi być na przycisku END, a na hp na PAGE DOWN)

AutoCC: Czyli automatyczna zmiana channela: people (ile osób ma być na mapie żeby zmienił channel, np. wpiszesz 1, to jak jedna osoba pojawi się na mapie, na której bocisz, bot automatycznie zmieni channel); attacks: po ilu użyciach ataku (przyciśnięciach CTRL tak jakby) ma zmienić channel; second: to chyba normalne, po ilu sekundach ma zmienić channel.

Pvac: Czyli inaczej przyciąganie mobów :P Czy ma ciągnąć moby do lewej czy do prawej strony mapy (działa tylko na potwory które nie skaczą, np. Ariant moby lub Zenumist & Alchemist Labs)

iLuvCC: Podczas zmiany channela udostępnia wszystkie channele do zmiany (czyli bez zmiany języka bot cię wrzuci na np. Deutch1 lub Netherlands2 itp.)

NoBreath: Gdy mob cię uderzy (po 7 missach), to cię nie odsuwa ani nie zmienia twojej pozycji (np. jak bez bota mob cię uderzy to musisz chwilę odczekać żeby wykonać jakąś czynność)

SPControl: Po zmianie channela wracasz na to samo miejsce na którym byłeś poprzednio, czyli tam gdzie biłeś te moby

Jeżeli coś przekręciłem, przepraszam, mój błąd, poprawcie mnie. Dziękuje i pozdrawiam. :)

@exonex: Wyraźnie na stronie napisane 04:00 - 11:00 napisano tam również GMT+1, w Polsce strefa czasowa to GMT+2, więc chyba do 12, ale nie jestem pewien o.O

Opublikowano

Przecież i tak ja nie mogę zamknąć tematu prawda ? Od tego jest Moderator forum a ja wyraziłem swoją opinię co o tym sądzę. Skoro jest wszystko wytłumaczone co i jak to po ***** ludzie i tak zadają głupie pytania.

@BlackBoyZ: W polsce posiadamy strefe czasową GTM+1. a skoro jest tam napisane GTM+2 to wychodzi na to ze jest do 10:00 u nas.o.O

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą exonex, mój błąd, pomyliła mi się kolejność, przepraszam. :)

Opublikowano

Nic nie szkodzi. Tylko ludzie naprawde potrafią być nieznośni co do wystawionego tematu. (mam na myśli bota).

("scio me nihil scire")

Pomocnik
Opublikowano

bo do 11 byl server check >.<

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Athlas i Marcin dostają warna za offtopic, skończyła się moja cierpliwość. Exonex masz ostatnie ostrzeżenie, używamy opcji edytuj i nie offtopujemy, następnym razem dostaniesz warna.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

mpc się od mojej ostatniej wizyty zmienilo xD dość znacznie

poza zmianą wizualną strony nie widać zbyt dużej róznicy jak zawsze w dziale maplestory jest mnóstwo noobów i leecherów... co poradzić

Ale najbardziej żal mi tych co biorą cheaty z innych for i tu wrzucają po prostu się tego kurwa ścierpieć nie da xP

Maplestory to już nie to co kiedyś teraz nawet nie ma pożądnego vaca , nawet nie opłaca się hackować .

WIĘC LUDZIE OGARNIJCIE SIE I NIE CHEATUJCIE JUZ >.< bo żal kurwa

no to napisałem co sądze o tym już teraz zajebiście zjebanym forum xP ;d

pierdole wasze zdanie na mój temat ważne co ja myśle i huj ;]

mpc zeszło na psy ..................... duzo by tu pisac

Za offtopic zostałeś stosownie wynagrodzony.

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...