Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Db-Bot By Speed123

speed123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam joł elo mam taki problem , wszystko z Loopem jest ok expi expi expi expi ale gdy dednie lub coś nie wraca do miasta ;/ tylko tak leży i nic nie robi ;( może ktoś miał taki problem i mi powie co i jak :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ponawiam moje pytanie:

Może mi ktoś pomóc? Bo mam problem z włączeniem xD ponieważ gdy robię wszystko jak w poradniku daję start wyskakuje okno ładujące silka a silk się nie włącza ;/ Co zrobiłem nie tak?

Opublikowano

a ja wypakowałem, klikam na 'go' z cracka i mam takiego coś:

faileb.jpg

co mam tam wybrać? jak wybiore 'db Bot' to włącza się okno z botem, zamykam je, włączam proxy, robie z ip, łączę się przez bota i nie działa. char jest, normalnie się loguję ale bot nie działa, tak jakbym go w ogóle nie włączył.

Opublikowano

@Up

A co sie dzieje jak naciskasz tak lub nie ?

Btw z tego co widze nie wkleiles tego cracka do folderu razem z botem, wiec to zrob.

Jezeli pomoglem (a napewno pomoglem :) ) prosze o plusik xD

15097.png
Opublikowano

wkleilem do folderu z botem ale nic. wlaczam przez tego loadera i nie ma tego tekstu 'welcome to sro db bot' ble ble, tego na rozowo.

CZEKAM NA POMYSLY...

fail2x.jpg

a co do tego 'please execute silkroad.exe' to jest jakas roznica? ja przed upem normalnie przez to odpalalem bota i gralo.

Opublikowano

Napisze ci w pkt. co masz zrobic.

I jeszcze napisz na jakim serwie grasz bo to jest znaczaca roznica.

Wiec tak:

1.Sciagasz cracka i bota. (wersja 0.9 nie dziala wiec pozostaje sciagnac 0.8)

2.Wypakowujesz oba pliki i umieszczasz je w jednym folderze.

3.Odpalasz cracka i dajesz go ( powinno byc juz dobrze ).

4.Odpalasz SrProxy i wpisujesz ip serwera na ktorym grasz.

5.Odpalasz bota przez nowy pliczek ktory pojawil sie po scrackowaniu o nazwie "crackloader".

6.Wyszukujesz sciezke do pliku "SRO_Client.exe", wpisujesz passy w pola do tego przeznaczone i dajesz Start Game.

7.Jesli wszystko dobrze zrobiles, bot powinien sam automatycznie probowac wbic na serwer.

@Edit po screenie widze ze grasz na ZSZC, jakiego bota uzywasz, jaka wersje ?

Wszystko juz jasne, sro-db.bot nie dziala juz na zszc.

Wiec sobie nie pobotujesz na tym serwie tym botem.

15097.png
Opublikowano

0.9a (ściągnąłem tego packa z peirwszego punktu na pierwszej stronie z tego tematu).

skąd mogę ściągnąć 0.8? na officialu nie mają już ;/

Opublikowano

Te boty nie dzialaja juz na ZsZc ale xcoom napisal ze znalazl sposob na to, zara go przedstawi w nowym temacie, wiec poczekaj.

15097.png
Opublikowano

poczekam poczekam bo co zrobie :D

a takie pytanko, mozna tego bota i silka wyemulowac pod ubuntu bez zadnych problemow?

//przed upem mialem taki dziwny sposob. jak wrocilem ze spota (nie uzywalem loopa), kupowalem sam poty a bot ich nie uzywal. musialem je wywalac na ziemie i potem zbierac, dopiero wtedy dzialalo wszystko ok. jak to obejsc?

Opublikowano

Już drugi raz ponawiam moje pytanie:

Może mi ktoś pomóc? Bo mam problem z włączeniem xD ponieważ gdy robię wszystko jak w poradniku daję start wyskakuje okno ładujące silka a silk się nie włącza ;/ Co zrobiłem nie tak?

PS:

Gram na swsro 1

Opublikowano

Wyskakuje ci ten obrazek 200x400 tak i nic dalej, mi jak sie to pojawialo to bylo tylko jedno wytlumaczenie, login server padl, ale skoro login teraz jest online i wszystko chula a tobie dalej ten obrazek sie pojawia to hmm dziwne troche, zmien SRO_Client.exe na inny, np starszy lub czysty.

15097.png
Opublikowano

Obrazek wyskakiwał ale log był włączony bo normalnie ręcznie przez loadera wbijałem ;/ A możesz mi podać jakiegoś linka do tego SRO_Client.exe?

Opublikowano

wkleilem do folderu z botem ale nic. wlaczam przez tego loadera i nie ma tego tekstu 'welcome to sro db bot' ble ble, tego na rozowo.

CZEKAM NA POMYSLY...

fail2x.jpg

a co do tego 'please execute silkroad.exe' to jest jakas roznica? ja przed upem normalnie przez to odpalalem bota i gralo.

masz zaznaczac sro_client.exe a nie silkroad.exe

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzialal bot normalnie a teraz mi po restarcie wypisuje "6 access denied".widzi postac i lvl, ale nic wiecej, ani skili ani nic.Mam nadzieje ze ktos pomoze...

Opublikowano

Robilem wiele razy i nic.Sciagalem ccleanera i naprawialem, tez nic nie dalo.Ciagle mam "6 access denied".Pobocone chyba ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...