Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Db-Bot By Speed123

speed123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomocy o co chodzi bot nieuzywa skilli ale sie botuje i wyskakuje mi ten error jak kilkam get cordynates i bot zle czyta moje hp i mp przyjzyjcie sie na screenie

e4f35c463029c2a4m.jpg

bledy w srodku

2353ac9ea18de1d2m.jpg

bot zle czyta cordynaty

c528ab2d908485bbm.jpg

Bot niedziala na wyzyszo lvlowej postaci a na low lvl dziala

witam mam ten sam prblme moglby ktos pomoc??? dodam netframwork jest

• Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo mam pytanko czy bot moze chowac itemki do Depo i czy jak da sie nagrac scrypta w Dh ?/

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

kurwa widze las rąk kurwa pelno wiary ma taki problem a nikt nie chce pomoc

Nie martw sie na moj problem do dzis mi nikt nie odpowiedzial, chociaz nie, odpowiedziala jedna osoba ale tow w temacie ktory zalozylem ale neistety zostal zamkniety pzez NuclearSuna a tutaj nikt nie odpisuje =x -.-

15097.png
Opublikowano

pomocy mam problem z depo bot chowal tam itemy przez 3 dni na 4 dzien w poludnie wlacza depo popatrzy i wylaczy leci dalej robic lopa o co kaman wie moze ktos?

Opublikowano

Nie martw sie na moj problem do dzis mi nikt nie odpowiedzial, chociaz nie, odpowiedziala jedna osoba ale tow w temacie ktory zalozylem ale neistety zostal zamkniety pzez NuclearSuna a tutaj nikt nie odpisuje =x -.-

etam szkoda gadac nie wierze ze nikt nie wiem o co chodzi ;/

Opublikowano

@Up

w to, to i ja nie wierze bo zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie wiedzial, ale poprostu takie spoleczenstwo ze nie kazdy jest chetny do pomagania.

15097.png
Opublikowano

A więc tak. Próbowałem już na w cholere sposobów otwierać tego bota i żaden nie działa. A więc:

Po pierwsze, włączam proxy, ustalam nowe ip ZSZC, daje start, włączam scrackowanego bota, laduje clienta, start, pojawia się Please execute Silkroad.exe, kopiuje clienta co jest w lninku, wyskakuje błąd z "0".

Po drugie, włączam mediapathera (ofc na czystego ZSZC), loader, scracowanego bota (na normalnego tez próbowałem.), i wyskakuje to: nc008w.png

No więc, co mam zrobić żeby to wreszcie zadziałało ?

Opublikowano

Może byś tak pomyślał na mózg (o ile go masz, według mnie nie masz) że może nikt nie wie jak wam pomóc? Albo osoba, która wie jak to rozwiązać nie zaglądała tutaj? Więc się uspokój i zachowuj jak normalny user.A nie płaczesz.

Opublikowano

Mam mały problem , mianowicie włączyłem bota ustawiłem skile i miejsce do expienia dałem start a bot stoi w miejscu i włącza imbue CO MAM ZROBIC ?

Opublikowano

Mam mały problem , mianowicie włączyłem bota ustawiłem skile i miejsce do expienia dałem start a bot stoi w miejscu i włącza imbue CO MAM ZROBIC ?

Zobaczy czy nie dodałeś buffa do skilli atakujących, lub na odwrót.

Opublikowano

Witajcie pierwszy raz pojawił mi sie owy problem ;/ polega on na ty iż gdy wpisuje proxy nastepnie odpalam crack loadera w menu bota nie mam pokazanych moich skilli wczesniej normalnie wyswietlalo mam lv 103 wiec duzo skili mialem do wybory a teraz mam skile typu autoattack i jakies numerki 812365 i 231475 stalo sie to po tym jak wbilem przez bota na moja pierwsza postac a pozniej przy wlaczonym bocie przelogowalem sie an postac gdzie mam 1 lv i nie ma skilli i wydaje mi sie ze one sie podmienily na ten autoattack i te numerki prosze pomóżcie jak mozecie ;/

"No sex, go exp"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...