Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Db-Bot By Speed123

speed123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ! Wyskakuje mi taki błąd podczas gry chcę uruchomić SrProxy : beztytuupab.th.png

Dodam że mam windowsa 7 . Proszę o pomoc !

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
  • Odpowiedzi 190
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi ciagle wyskakuje Acces Denied, bez zadnego please teleport to another town itd, samo acces denied i jak teleportuje do innego maista to i tak to samo wyskakuje O_o A co do instrukcji fakt slaba bo koles w polowie rzeczy pisze "nie chce mi sie tego tluamczyc bo i tak zrozumiecie" i co to ma byc za instrukcja, jak cos tluamczysz to tluamcz wszystko, napewno znajdzie sie jakis debil ktory niczego nie zrozumie.

15097.png
Opublikowano

jak bedzie nowy crack to dajcie znac bo musze jeszcze 600k sp wyfarmic xD

a autoselectem to 2 miechy bede bil ;p

Opublikowano

jak bedzie nowy crack to dajcie znac bo musze jeszcze 600k sp wyfarmic xD

a autoselectem to 2 miechy bede bil ;p

Myślę że speed na bieżąco śledzi prace nad botem :).

Opublikowano

nie ma nowego cracka, jak bedzie to zaraz ktos wrzuci, albo przegladaj epvpers, z tamtad jest kolo co robi cracka noex

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

I po co to dales jak stworzylem nowy temat z nowym botem -.-

po 2 i tak usuna twoj post bo jego tresc zawiera linka do strony konkurencyjnej.

15097.png
Opublikowano

I po co to dales jak stworzylem nowy temat z nowym botem -.-

po 2 i tak usuna twoj post bo jego tresc zawiera linka do strony konkurencyjnej.

Kolega dostał bana za podawanie strony, a twój temat też raczej będzie usunięty, ponieważ wszystko będzie zamieszczane w tym temacie.

Opublikowano

Kolega dostał bana za podawanie strony, a twój temat też raczej będzie usunięty, ponieważ wszystko będzie zamieszczane w tym temacie.

Tyle ze po 1 nie do konca skopiowalem, przetlumaczylem na jezyk polski dla tych ktorzy nie znaja j.angielskiego wiec po czesci jest to mojego autorstwa (tzw zmodyfikowane dla ulomnych). -.-

po 2 speed tez skopiowal po czesci jak ja, malo tego nie nalezy do zadnej specjalnje grupy ktora zajmuej sie tym i tym, jest zwyklym userem i ma takie same prawa jak wszyscy userzy miedzy innymi ja, wiec mialem prawo zalozyc temat o bocie i nowym cracku, tzw podzielenie sie nowinkami czego inni ( ci chamscy i samulubni) nie robia, wiec nie masz sie o co czepiac i blokowac moje tematy ktore zalozylem z dobroci serca.

15097.png
Opublikowano

Siema mam taki problem z tym nowym botem v0.9a.

Gdy włączam to bot db bot crack.. klikam go.. wyskakuje mi crack loader i zaczyna włączać się bot..

Niestety bot się nie włącza tylko wyskakuje komunikat na środku "Wystąpił problem z aplikacją SWSRO Bot i zostanie ona zamknęta.

Przepraszamay za kłopoty.

Jezeli jesteś w trakcie pracy, informacje, nad którymi pracujesz, mogły zostać utracone"

I moge kliknąć zamknij.

Jeżeli ktoś wie, jak mi pomóc bede bardzo wdzięczny :))

PM. gg://3921162 lub pod moim postem tutaj :)

Z góry dzieki :)

Opublikowano

A mi ciagle wyskakuje Acces Denied, bez zadnego please teleport to another town itd, samo acces denied i jak teleportuje do innego maista to i tak to samo wyskakuje O_o A co do instrukcji fakt slaba bo koles w polowie rzeczy pisze "nie chce mi sie tego tluamczyc bo i tak zrozumiecie" i co to ma byc za instrukcja, jak cos tluamczysz to tluamcz wszystko, napewno znajdzie sie jakis debil ktory niczego nie zrozumie.

mam taki sam problem tylko zaraz po wywala mnie do wina .

win xp sp3 net 3,5 zszc podmienione media

Pegi.pngAmazing_PL.png

Flegamina.png

Opublikowano

dalej to samo

@ down

zszc na 8 wyskakuje Acces Denied 6 i mnie wywala do wina a na 9 wywala do wina

Pegi.pngAmazing_PL.png

Flegamina.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...