Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Na Metin2 Pl!

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok, załóżmy , że boty mają już "moce" GMów i co ? Jakoś nie widać sklepów z extra itemami za psie pieniądze tak jak to jest z małżami...

Opublikowano

bo moeże mają bardziej wkurzajce cele np okinka reklamowe itp

taki program nazywa sie brutus jesy ogolno dostepny ale zanim cokolwiek zlamiesz to hohoho

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

kto chce 1 hit kilera pisac pw

Opublikowano

UP skad wiesz ze nie ma...moze tylko 2-3 z tego forum wie co to hackerstwo ale i tak nie do konca...prawdziwy hacker moze zdzialac CUDA obejrzyj sobie kilka filmikow na YT to co oni robia to przerasta ludzki umysł

Opublikowano

Chyba że masz komputer pentagonu...

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

bo moeże mają bardziej wkurzajce cele np okinka reklamowe itp

taki program nazywa sie brutus jesy ogolno dostepny ale zanim cokolwiek zlamiesz to hohoho

Po co im większa reklama ? Każdy kto chce kupić yangi znajdzie ich stronę , a po rzekomym znalezieniu ich "miejsca wymiany" i wykradaniu im przez graczy itemów powinni się skupić na większej płynności finansowej...

Opublikowano

Jeżeli funkcje gma dostały by się w ręce chińskich botów to nie widzieli byście żadnego ich sklepu w mieście . A dlaczego ? Dlatego, ze tą kase mogli by sobie sami dodac a nie bez sensu łowic np. 50 postaciami i potem to sprzedawac. Więc ktos wymyslił poprostu to zeby tutaj pojawiła się bezsensowna dyskusja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może, coś tam wykombinujecie..

Ale przedrostek [GM] nic by nie dał dla postaci..

Przecież i tak GA sprawdza logi i by wyczuli że ktoś robi itemki czy coś ;/

PMK3yt4.png

Opublikowano

Juz wiem jak to zrobili pamietecie jak sie szkopy wryły na yt2sf to był po dwójny włam 1 do bazy danycha drugi do plikow

to tam zostasowali DDOs by osłabić serwy {przedłużona konserwacja] potem sql injection a zeby miec pliki brutal force a wiec oslabili zabezpieczanie serwera i wryli sie do bazy poprzez sql injection a do plikow brutal force dzieki temu hakowi inni hakerzy wiedza jak wbic inaczj na serwa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

kto chce 1 hit kilera pisac pw

Opublikowano

nuno7

To musiał być jakiś włam bo nienormlane jest to ze kazdy tam sprzedawany itemek mial 4 bony jak by to nie byl włam to koles wydal 1000zl+ na IS

Opublikowano

FAKE, to, że przerobisz roota, żebyś mógł dawać inne znacki "[" i "]" i dasz sobie do nicku [GM] to nie znaczy, że system przyzna Ci postać GM -,-

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Oj ludzie ludzie ja wiem żeby się gdzieś włamać nie potrzeba jakieś komendy tylko "CZASU" !! przecież włamać się do jakieś bazy danych np. banku to "hakerzy" siedzą 24/7 na dobę przez kompem i rypią tak z parę miesięcy i jak coś zrobić złamią jedno hasło to teraz zacierają ślady i znów na drugi dzień próbują

Po 2. Metek PL zaczoł swój żywot około 2008 roku nie? to możliwe że od tamtego czasu już łamią zabezpieczenia i dopiero w tym roku im się udało....

Wiem że to co napisałem może se pomyśleć "wyssane z palca" jednak nie mam znajomego które zabezpieczał nie "łamał" i mówił że po pierwszę jezyki komputerowe to podstawa a drugie to CZAS!

I dodanie przedrostku [GM] nic tutaj nie da trzeba się włamać do bazy

To na tyle

mjwpat.png

Opublikowano

"lOgOFF

Najpierw to ty udowodnij że tak potrafisz. Nagraj jakiś filmik czy coś że robi ci postać z przedrostkiem...

Opublikowano

Teraz mi sie przypomniało ze nawet jak da sie wpisac znaki specjalnie takie jak [ ] to jezeli wpiszemy [GM] to wyskoczy nam komunikat ze nie mamy uprawnien do przedrostku GM probowalem na kilku servach tak zrobic i byl wlasnie taki komunikat

Opublikowano

FAKE, to, że przerobisz roota, żebyś mógł dawać inne znacki "[" i "]" i dasz sobie do nicku [GM] to nie znaczy, że system przyzna Ci postać GM -,-

Na Twoją wypowiedź czekałem. Temat do zamknięcia. ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...