Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Na Metin2 Pl!

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu przejde do rzeczy.

Na PL dzieją się dziwne rzeczy. 90% wie jakie, jak nie to wystarczy wbic na temat gdzies nizej/wyzej.

Uslyszalem od pewnego gracza, co sprzedawal pr0 itemy, ze dostał je od bota z nickiem [GM]..... (wiecie jak wyglada nick bota)

Chodzi mi o [GM]. Następnie usłyszalem od innego gracza z takimi itemami, ze wystarczy przelamac zabezpieczenia clienta i zrobic, aby mozna bylo wpisać [GM] do nicka, a dostaje sie postac GM.

A Ty użytkowniku, co o tym myślisz? ;] Może by spróbować dodać nick [GM]....

PS. Ja nie mam pojecia czy to prawda, czy falsz ;]

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nawet jesli ktos z mpc lub innego forum by to zrobil to i tak nie powiedza jak bo zaraz dzieci neo rozpiepszyly by pla ;D

Opublikowano

to można założyć posta i dać adminom żeby dali +100post ;p wiem wiem nie każdy ma 100 postów ale zazwyczaj n30 robią nowe kąta robią 60postów i czekają na jakieś haxy o_O

Opublikowano

hm , jak dopisać w cliencie [GM] Jak tam nie ma twoich passów ... Gdzie Ty to chcesz wpisać?

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Ciekawe. Na pewno przełamanie tego to nie lada wyzwanie, ale powodzenia ;]

To z botami o nicku [GM] bardziej wiarygodne.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

OMG !!!! WTF ?

skot [GM] miał tylko pomagać . To tylko nazwa nic nie zmieniająca . żeby być Gm'em admin musi wpisać nasze dane (bo bazy admina itp ,. ) . Nie ma opcji żeby być GM'em bez pomocy admina .

Wgl nie da się mieć takiego hacka wybijcie to Sb .

Ps. wyssałeś to z głowy na 100 ;D

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

hm , jak dopisać w cliencie [GM] Jak tam nie ma twoich passów ... Gdzie Ty to chcesz wpisać?

Jak tworzysz postać to wpisujesz tam nick.... =,0.

Dzieki za zainteresowanie tematem. Jak ktoś zrob i bd dzialaci, to niech sie pobawi i nie udostępnia, bo to zniszczy moje 200zl wylozone na yangi. (upadek mt2)

@UP

PL nieraz nas zaskakuje. Wiem jak wygląda budowa serwera od srodka.

Opublikowano

też kiedyś o tym słyszałem ale wydaję mi się to mało prawdopodobne że po zmienieniu nicku na [GM] dostajemy GM to 2 różne rzeczy

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

A juz mam 2 warny za sygne :/ bo jest za duża

Opublikowano

@Gzz

Właśnie dokładnie o to mi chodzi. Nie jestem idiotą. Miałem serwa na hamachi przez 6 miechow czasu. Jeden z pierwszych privow...

Opublikowano

jak mówił ktoś wyżej... aby mieć prawa gm trzeba podać nick gracza, o ile pamiętam to nazwę konta (login) i mniemam że ip

Opublikowano

właśnie, bardziej prawdopodobne że musimy tak tą nazwę zedytować, by była taka sama jak jakiś nick GM'a na tym serwerze,

@ Widzę że metin2 powoli zaczyna upadać ...

Opublikowano

Ja widziałem ostatnio gościa z 99lvl o nicku [GM]blablabla, jednak nad jego nickiem nie bylo "żóltego symbolu" GM'ów... Może to 1 z tych botów ?

Opublikowano

A ja znam inny bajer. Niech ktoś zrobi co mówiłem, potem złoży się ticket na jakiegoś bota co miał GM (są na screenach te boty) i zrobimy taki sam nick. ;]

Opublikowano

Przeglądając temat myślałem, żeby rozpakować plik M2FileArchiverem chyba root i w pliku .py (python) odpowiadającego za okno tworzenia postaci (coś w tym stylu) dopisać jakąś funkcję, żeby przy tworzeniu postaci automatycznie dopisywał się przedrostek [GM]. Jakaś osoba na MPC na 100% umie pythona przynajmniej żeby takie coś zrobić, ale raczej w cliencie.. nie jestem pewien.

@edit : Dało się zrobić Skilldmghacka, tornado na PL po stronie clienta, to z nickiem powinno być podobnie...

Opublikowano

Ale pieprzycie, no naprawdę. Mieć nick z [GM] na przodzie to jedno, a mieć możliwości GM'a to drugie! Ktoś napisał, że jak wejdziemy do gry z przedrostkiem [GM] to server nas odczyta jako GM'a.. Puknij się, GM'ów ustawia admin gdzieś w jakiejś bazie, czy coś, jak to robimy my na Hamachi, czy różnych takich privach... Ale bajeczka, przedrostek GM i masz władzę GM'a przestańcie, bo pęknę.

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

@up Wiem co to chyba... chcieli napisać o tych swoich bezsensownych informacjach o kupowaniu Yang typu www.metin2.asia cheap gold itp... tylko im nie wyszło :x. Te wszystkie boty sami w sobie są dziwni.

Opublikowano

A ja powiem tak kazde neo co obejrzało instruktaz sql injection moze zrobic z pl co mu sie podoba

Oni wysyłają chyba błędne dane na serwer, jak się nie mylę coś było na epvp, i MrOMGWTF! wspominał trochę o tym... gdzieś się zagubił ten temat.

Opublikowano

A ja powiem tak kazde neo co obejrzało instruktaz sql injection moze zrobic z pl co mu sie podoba

To chyba takie dziecko jeszcze się nie narodziło...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...