Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.3.0 Dziala Po Upladzie (Bez Nabijaniia Postów)

kacper-102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hak nie jest mój. Znalazłem go na YT.

Download: http://www.speedyshare.com/files/23388706/Unpatched_GCA_1.3.0_by_Jasinski.RAR

Scan: http://www.virustotal.com/pl/analisis/1a3ab99c312add557ac3caee489179177bc74b63bdccf38f46a4d0d53f23004d-1279209182 ( pamiętajcie ze to jest 1 wirus tylko bazy danych są inne i w każdym antywirusie jest inaczej podpisane

nie działa tylko opcja noRecol wywala a tak haczek działa w 100 %

Licze na ++++++++++

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

no thx gordon 1.3.0 teraz mozna na cabin fever grać i przy mojej randze to dostane dużo expa + mam gp bonus ;]

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

niestety jak strzelam to odrazu mnie z gry wywala :/ ale leci + o przepraszam nie przeczytałem całego z pośpiechu :)

narutot.png
Opublikowano

ja jedna raz nacisnolem i sie komp zaciol czemu ??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

mario4311

KOMP CI SIĘ ZACIOŁ PONIEWAŻ NO RECOIL W TYM HACKU ZAWIESZA CAŁY KOMP.

Opublikowano

nie prawda skan nie jest błendny tam jest tyle wirów no moze z 6 mniej ale pelno trojanów i backdoorów nawet mój szajasowy esetnod32 to wykrywa zal gościa

Dajcie -

ars0l.jpg

Pomogłem?Nie bądź żyła..Daj + :)

Opublikowano

Haczek bdb działa na nowym patchu , bardzo dużo opcji polecam

Stanowczo zbyt duża sygnatura. / Makin

Opublikowano

thx działa bardzo dobrze ;p tylko mapki sie psoja ;/ ale da sie grac snajpa i telekill i mozesz grac bez problemow

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

@Up za telekilla możesz bana dostać.. bo będziesz miał "za dużo kili w sekundach" czy jakoś tak :P Enzil dodaje liste zbanowanych z któryś dni i tam było właśnie coś takiego..

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

aha i nie działa tez opcja NoSpread ;/ bo włączyłem tą opcje i chciałem strzelić i sie całkowicie zacięło i musiałem CTRL+ALT+DELETE xD

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

ja tam widze jednego trojana a nie

to jest jeden trojan ale cos tam

pamiętajcie ze to jest 1 wirus tylko bazy danych są inne i w każdym antywirusie jest inaczej podpisane

Opublikowano

a pomozecie mi z hackiem

hack dziala bez problemow ale mi zapora blokuje czyli wlanczam wchodze do jakiegos pokoju gram bez lagow a zachwile mi sie zapora cos pyta czy ma nadal blokowac nexon czy jakos tak odblokowac zapytaj pozniej mozecie mi powiedziec jak zrobic to zeby nie wyskakiwalo daje odblkokuj a co wloncze ten hack i wejde na jakis room to sie pokazuje i przez to mi laguje gre ;/

ale hack dziala bez problemow

Opublikowano

Opłaca mi się go ściągać?

Tyle wirów

Zapraszam do klanu.

Wymagania:

-K/D 1.00

-Lvl CSM1

-Mikro i ts3

-Oraz kultura osobista.

Opublikowano

tak oplaca sie

to jest jeden wirus czytaj do konca kolo dowlandu pisze

@Editc

mam pytanie wydzialem filmik gordona 1.3.0 i tam gostek polecial do gory i z tamtad walil jak sie nazywa ta opcja

inaczej zawisna w powietrzu

http://www.youtube.com/watch?v=ZxwsfSDwnxU i tak se lata przechodzi przez sciany itp

Opublikowano

Ten sam mam problem co mario włączam gre pogram ze 5 min i sie zacina komp prubuje go odeciac ale gra mi sie wylancza...

Ktoś ma pomysł jak z tym se poradzić

minusy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...