Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.3.0 Dziala Po Upladzie (Bez Nabijaniia Postów)

kacper-102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filantrop18 tam nie widze zeby bylo napisane jak sie lata i przechodzi przez sciany albo ja jestem slepy ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomocy gdy wlanczam hacka i combata to mnie wywala i zrobilem to co bylo wymienione wczesniej uzylem innego injectora i jako administartor nie wiem co dalej pomóżcie dam +

Opublikowano

zrobiles w perxsie manual ?? i wbisales Engine

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Filantrop18 tam nie widze zeby bylo napisane jak sie lata i przechodzi przez sciany albo ja jestem slepy ;p

jesteś ślepy.. :P

Glitcher - trzymaj "x" .. przechodzisz przez sciany i latasz

Ghost mode - latasz

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

jaj jadę cały dzień na telekillu i jeszcze mnie nikt od hackera nawet nie wyzwał

jaaasne.. na pewno cie nie raz kickowali i wyzywali.. ja od razu sie wkur**iam jak wejdzie noob i na telekill'u jedzie same head'y.. od razu F5

SORY ZA DOUBLE POST :(

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć do czego służą opcje :

- Chams (w DirectX)

- Asus (w DirectX)

- Nades (w ESP)

- Unl Respawn (w Misc)

- Glitcher (w Misc)

- No recoil (w Misc)

- Wirefrane (w Comands)

I jeszcze które nie działają z góry dzięki !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możecie mi powiedzieć do czego służą opcje :

- Chams (w DirectX)

- Asus (w DirectX)

- Nades (w ESP)

- Unl Respawn (w Misc)

- Glitcher (w Misc)

- No recoil (w Misc)

- Wirefrane (w Comands)

I jeszcze które nie działają z góry dzięki !

PS: To się bierze na Automatically

Instrukcja:

1.Wypakuj Archiwum "Unpatched GCA 1.3.0 by Jasinski" najlepiej na pulpit

2.Otwórz program PerX (taka fiolka z czerwonym X)

3.W "What to inject" wpisz "Engine.exe"

4.Wciśnij "Browse"

5.Wyszukaj "GCA unpatched.dll" i wybierz

6.Jak pod napisem "Browse" jest napisane "GCA unpatched.dll" to wystarczy właczyć gre

PS: "How to inject" musi być zaznaczone Automatically

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP Xinus ... KU*WA OPISAŁEM DO CZEGO TE OPCJE SŁUŻĄ!! CIĘŻKO ZERKNĄĆ 2 STRONY WSTECZ?! JA PIERDZIELE WSZYSTKO MA BYĆ PODANE NA TACY? weźcie takich noobów :(((

Xinus jest opcja Edit !

Opublikowano

Wystarczy wcisnąć "Insert" i masz aimbot to zjezdzasz strzalkami na to i strzałke w lewo i tam masz wszystkie opcje do aimbota i tak do pozostalych tez robisz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chlopie to nie jest do warrocka do jest do combata a wpisujesz do perxsa Engine.exe

Opublikowano

eee;/ nie działa... Pod koniec ładowania gry wyskakuje błąd Warrock.exe i jak potwierdze to sie wyłancza

hahaa o stary to poleciałeś :D:D ty tego cheata do Warrock'a podłączyłeś? to jest dział Combat Arms!!

Opublikowano

nie obrazaj go mi tez sie pobylilo niedawno z CA zamiast wejsc na combat to weszedłem do Call of duty 4 i tam jakis post byl i napisalem o combacie :)

Opublikowano

no ja akurat mam siedze na leji to cala leje sie smieje nie wiem z czego ale szybciej leja mija i to jest najwazniejsze :)

Opublikowano

Ma ktoś taki konfig żeby można było zabijać z aima ale żeby ludzie nie podejrzewali ?

aha.

Opublikowano

a mi nie działa nie wiem dlaczego

odpalam tego injectora i odpalam gre

a zaraz po jakims czasie gra sie wyłącza

niech ktos pomoże

2pqvmzs.jpg

Opublikowano

Działa , leci + . Najlepiej go odpalajcie injectorem AirDrop .Gdy wlłączycie injector z hackiem ,zmiencie na manualy , w procesie ma pisac Engine (u mnie tak jest) , odpalacie launchera gry , dajecie start i gdy pojai sie HackShield klikacie Inject a gdy HackShield w dole ekranu po prawo zniknie zamykanie injector krzyzykiem czerwonym ;d. Pozniej na grze juz tylko Insert i leciem ;d Ale nie uzywac NoRecoil bo crashuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Działa , leci + . Najlepiej go odpalajcie injectorem AirDrop .Gdy wlłączycie injector z hackiem ,zmiencie na manualy , w procesie ma pisac Engine (u mnie tak jest) , odpalacie launchera gry , dajecie start i gdy pojai sie HackShield klikacie Inject a gdy HackShield w dole ekranu po prawo zniknie zamykanie injector krzyzykiem czerwonym ;d. Pozniej na grze juz tylko Insert i leciem ;d Ale nie uzywac NoRecoil bo crashuje

wow o.O szybki jesteś.. poczytaj od 1 strony.. nie tylko ty trąbiłeś o tym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...