Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Malze, Fmsy, K.K Za Free

Andrzej13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na s2 też znikły boty , tam na górze zawsze stało z 7-15 fb a dziś nic puściutko :( ja czekam do 11 może wyjdą i będą przekazywały małże i dropa :)

Teraz stoi jakiś1 lv i pewnie czeka na kolegów na FB

• Odpowiedzi 310
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest fajne, i dobrze że znikły, co poniektórzy by wiedzieli gdzie są jakby umieli czytać wcześniejsze posty no ale cóż nie chce wam się to Wasza sprawa, na moim serwie boty były podkradłem 150 małży i pare innych itemków i jestem zadowolny ;] puacz off

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Ja na pewnym serwerze zobaczyłem około 70 botów łowiących w jednym miejscu. Dlaczego mysle ze okolo 70 ? Ponieważ wędki było widać jak na SH ! ;] I co chwile wyżucają drobne ryby ... ;) Potem dołacze screana !

Opublikowano

One się pojawia o 11? bo stalo w pyte 1 lvlów z all królestw i logły jakas pol godziny temu ;/ pojawia sie?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

FlixPL a gdzie je znalazles? tam w tym miescu co juz gadali o nim?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Wszedzie pusto w m1 brak sklepow z malzami.... Czyżby dzis robili sobie dzien przerwy?

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Ja spotkalem na skalach tylko 1 goscia co lowi 32 lvl ;// i wyrzucal tylko drobne ryby

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Ja znalazlem na pewnym serwerze miejsce w którym boty wyrzucają drop ;) mustarda się śmiała że 150 małzy, padł ze śmiechu. Ohh, Ja też myślałem ze to wielkie fake aż do dzisiaj ! ;] Chodziłem po pewnej mapce i znalazłem około 70 botów w jednym mijescu ! Drobne ryby wyrzucały one jak by ktoś na SH. Stałem tam czekałem. I nagle zaczyna się ! Boty wyrzucają drop czyli około 130 k.k Około 20kk yang (potrafią wyrzucać po np: 1,3kk ! Około 230 małży, Heksagonalnych szkatułek 61, szkatek blasku księżyca 64 (boty potrafią je łączyć ! ) No i z 20 marmurów (różnych )

Zebrałem tylko tyle 4 postaciami na jednym koncie ! Nie zdążyłem zrobić nowego konta :) Zrobie filmik jaki drop zebrałem ale narazie czekam na kolejną dostawe :D Teraz przygotowany jestem bardziej (wcześniej zebrałem może 1/3 dropu)

Pozdrawiam ! Dam filmik z tym co zebrałem ale później !

Opublikowano

Na Onyksie pusciutko na kazdym ch tylko jakies czopy lowia na skraju mapki

sygna2t.jpg

Nie bądź cham daj plusa :P

Opublikowano

MIałem to samo co Gzz, tylko ze ja małże otwierałem i mówie około miałem ich 150, mialem 120 kamieni, nie wiem ile muszel mogło zniknąć jestem zadowlony dzisiaj zarobiłem 200kk ,, BOTY ZMIENIŁY MIEJSCE I CZAS PRZEKŁADANIA MAŁZ zobaczy się o 11;]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Tak, racja miejsce zmieniły, i czas chyba tak samo, zobaczymy jeszcze o 11. Może wtedy będzie 2 tura ;)

@ Proszę nie pisać do mnie wiadomości na PW, bym podał kordy, lub jakiekolwiek wskazówki. I tak ich nie podam, dlaczego mam je podawać ? Szczerze dziś od 6 rano "kampiłem" na te boty i w końcu się udało

(Od paru dni tak robiłem ) [czyli oni tego codziennie nie robią ] - wskazówka ! ;D

Opublikowano

Ja myślę, że połowa tych co pisze, że tak dużo zebrali to sa fake'i. Niektórzy piszą tak żeby się czymś pochwalić tzn żeby napisać, że coś niby mają a naprawde nie mają :D (bez urazy) Czekam do 11 :D

KUPIE STAL DLA NINJY NA CANDY LONGJU +9 PISAĆ !!!! PW

Opublikowano

AHAH !! Ale ja wam pokaże filmik kurde ... I screany też moge ale potem ponieważ 11 już blisko !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...