Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl]Pliki Serwerowe By Jachupl

JachuPL

Czy podobają Ci się moje pliki?  

464 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak, s? super
    • Zmieni?bym w nich... (napisz w po?cie)
    • Nieee, to kompletne dno
  2. 2. Czy obs?uga plików sprawi?a Ci problemy?

• Tak (napisz? w po?cie)
    • Pro?cizna, nawet dziecko by je obs?u?y?o :)
  3. 3. Czy wykry?e? b??dy?

• Wykry?em bardzo powa?ny b??d (napisz? w po?cie)
    • Par? drobnych usterek (ale sam je naprawi?em/?am)
    • Nic nie wykry?em

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sui nie mam pojęcia. nie potrafię Ci pomóc. pliki są robione na bazie tych od Karola, więc i to mają takie same. Ale fajną masz nazwę na brak zielonego pojęcia. "przerastający problem"...

MarioBase zaraz ci wrzucę całą czystą bazę od raina

http://www.speedyshare.com/files/23639452/Czysta_baza_od_Raina.rar

skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/d93b7e4ca3057743ef7628e0c0256f35b195e2ba6eb7a17973e679b9ef3131ad-1280817915

57199140501148694665.png

Opublikowano

A powiesz mi chociaz jak zainstalowac gcc++ ? Bo bardzo bym chcial sobie pokompilowac pare skryptow, ale maszyna sie cos pluje, ze to nie linux tylko unix i nie wiem co robic ;< Help!

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A i Jachupl skoro jesteś takim pro edytorem ;p to możesz mi powiedzieć, które pliki w folderze player - wchodząc przez FTP odpowiadają za dodanie nowych potworów, bo niestety próbowałem owe dodać przez Navicata i mi sie nie udalo ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

potwory dodaje się do Navicat. jeśli masz już gotowe tabelki to wrzucasz je do player przez ftp.

Sui już ci mówiłem, że nie znam się za dobrze na freebsd

57199140501148694665.png

Opublikowano

Heh, sui popieram to co napisałeś o modach, jedynie ty i bambusek nadawalibyście się na Modów ( ty byłeś )

@Jachu thx za upload

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Po pierwsze - o jakich 'zalach' tutaj piszemy? Czy ja pisze, ze pliki, ktore ja EDYTOWALEM (again, edytowalem, nie zrobilem, mialem lenia) sa w czymkolwiek lepsze? Nawet tych "twoich" plikow nie sciagalem bo szkoda mi transferu. A co do sprawy tego, ze kida ani moda nie mam - skoro nie wiesz o co w tym chodzilo to po 4 litery o czyms snujesz?

9.png

userbarwb.png

Opublikowano

Moje ostatnie słowa w tym temacie. Nie pomagam już odnośnie moich plików za co możecie podziękować Waszemu mentorowi SuicideRlz.

Po pierwsze. Cały czas szukasz u mnie słabości i mi je wytykasz. Chyba nie muszę się znać na FreeBSD żeby być coś warty? Nawet nie zamierzam zagłębiać się w tym systemie.

Po drugie. Nawet mi nie zależy, żebyś je ściągał. Opublikowałem je dla ludzi, którym się nie chce edytować plików, żeby mieli gotowca. Nie pasują ci? Nie pobieraj!

Po trzecie. Nie obchodzi mnie jak na prawdę było między tobą a ekipą. Mówię co myślę i tego mi nie zabronisz.

Po Czwarte. Nie zamierzam się "wykazywać", hmmm inaczej, nie zamierzam się poddawać twoim testom wartości człowieka.

I chciałbym abyś wreszcie przestał jeździć po mnie i wielu innych osobach z tego forum. Słuchanie twoich docinków na każdym kroku na prawdę nie jest miłe. Zmień swoje zachowanie. Pozdro

PS: zwroty grzecznościowe celowo z małej

57199140501148694665.png

Opublikowano

Sui wiesz czym różnią się Twoje pliczki od nie go ? Ponieważ w Twoich nie ma dodatków (żadnych). Tylko ustabilizowane. Wiesz przecież ile na forum jest "Leni", po co mają pobierać Twoje pliczki skoro mają gotowca?

Zbieram +.

Opublikowano

Ja mam bład po tym jak zrobiłęm gildie to nie moge rozmawiac z straznikiem wsi jak na niego nacsne pozniej reszta NPC'kow tez mi nie dziala co maja rozmowe... :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pewnie masz na dysku C mniej niż waży ten plik. Zrób inaczej: otwórz to za pomocą winrara kliknij prawym na m2.vhd i daj Wypakuj do wybranego folderu.

Opublikowano

Wszystko działa i ogólnie pliki zajeb*ste, ale mam problem: wylogowuje mnie z serwa co jakiś czas... Wie ktoś dlaczego??

(Na standardowych plikach od Rain'a było all ok)

userbarwb.png

Wrr... OMG Makin nie lubię Cię!!! Sygny mi kasujesz i "%" ładujesz!!

Zbieram -

Opublikowano

Może ktoś pomoże ?

" Siema wszystkim od razu mówię, że jeśli ktoś pomoże dostanie plusy do każdego jego posta.

Otóż moje pytanie brzmi, które pliki muszę wyciągnąć z folderu player w filezilli, by mieć w nich nowe bronie chodzi mi tylko o te parę pliczków - ich nazwy.

Bo mam pliki jachupl i chciałbym z innych plików serwerowych wyciągnąć te bronie i wlożyć je do tych, błagam wszystkich o pomoc ! . "

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie no .. Sui zachowałeś się źle. Hah a Twoje pliki są niby prooo ? Niczym się prawię nie różnią.. Łał stabilność nie ma żadnej stabilności. Nie każdy zna języki. To że ty znasz jakieś podstawy to nie musisz się chwalić.. A Twój charakter pfff. Hmm lubisz dręczyć innych, przechwalać się ale za to umiesz też pomóc coś podpowiedzieć..

Pomyśl jak byś się może troszeczkę zmienił..

Zbieram +.

Opublikowano

nie no .. Sui zachowałeś się źle. Hah a Twoje pliki są niby prooo ? Niczym się prawię nie różnią.. Łał stabilność nie ma żadnej stabilności. Nie każdy zna języki. To że ty znasz jakieś podstawy to nie musisz się chwalić.. A Twój charakter pfff. Hmm lubisz dręczyć innych, przechwalać się ale za to umiesz też pomóc coś podpowiedzieć..

Pomyśl jak byś się może troszeczkę zmienił..

Zgadzam się w 100 % z @up ! Sui , to że ktoś wg. ciebie(mała litera) jest głupi , nie znaczy że na każdym kroku masz go "wkurwiać" i od razu krytykować ....... Pobierz pliki to zobaczysz , miałem twoje (Sui) 5-6 metków i logało i to mają być Prooo pliki ? Ehhh nic nie powiem . JachuPL dużo się napracował nad plikami , udostępnił nam , a Ty będziesz go krytykować i wyzywać .... Zachowujesz się jak dziecko . JachuPL ma naprawdę KOX pliki KROPKA (.)

userbarwb.png

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

witam mam problem bo gdy wączam server w navicacie to wyskakuje mi full patch name.... /bin/sh. co zrobic ???

Opublikowano

Nie no Sui z mojego punktu widzenia jesteś bezczelny miałem twoje pliki to mnie normalnie wkurzało to ze walne raz moba i mam loga na raina spoko

A co do tych plików super tylko szkoda ze w tej wersji 1.2 nie ma postawionego tego wodza a tak to super

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

IPV4 zapisuje(chyba) tylko jak ponownie tak wchodzisz to tego nie widać

Zbieram raczej +...

Jak poprawiam Cie w jakiejkolwiek dziedzinie również ort. a nie jesteś pewny swojej słuszności nie minusuj mnie do czasu aż się nie upewnisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...