Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl]Pliki Serwerowe By Jachupl

JachuPL

Czy podobają Ci się moje pliki?  

464 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak, s? super
    • Zmieni?bym w nich... (napisz w po?cie)
    • Nieee, to kompletne dno
  2. 2. Czy obs?uga plików sprawi?a Ci problemy?

• Tak (napisz? w po?cie)
    • Pro?cizna, nawet dziecko by je obs?u?y?o :)
  3. 3. Czy wykry?e? b??dy?

• Wykry?em bardzo powa?ny b??d (napisz? w po?cie)
    • Par? drobnych usterek (ale sam je naprawi?em/?am)
    • Nic nie wykry?em

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to teraz sprawdź czy masz wpisane dobre ip w sysinstall, wpisz /etc/rc.d/netif restart i spróbuj się połączyć. pamiętaj, że hasło to

ganja

i łącząc się wpisujesz ip z koncowka 100

57199140501148694665.png

Opublikowano

wszystko ladnie tylko czemu na platny hosting ?

przeciez nie da sie sciagnac tego bez wykupienia abonamentu w tym serwisie , lepiej na megaupload

Opublikowano

Może przestaniesz podawać swoje hasła publicznie? Bo nie doszło do żadnego włamania:

passy do gry, jak i do Twojego konta na mpc, które oczywiście sam podałeś:

login: yasu19956
hasło: driftingforever

Czekamy na wezwanie do prokuratury.

Opublikowano

@Xavi przez włamanie rozumie się wejście na czyjeś konto bez jego pozwolenia. nie pozwoliłem ani tobie ani twojemu koledze a na dodatek nie poinformowalem ze to passy do mojego konta więc automatycznie macie teraz przypał. Oczywiście odwołam jeśli spowrotem dostanę treści moich tutków. to chyba lepiej by było dla was prawdA? co do twojej odpowiedzi na pytanie "czy obsluga plikow sprawila ci problemy" odpowiedziales tak no sorry wielkie ale kazdy potrafi obsluzyc pliki serwerowe nawet wg jakiegos tutka. nie wiedzialem ze az taka z ciebie ciota. pozdro i pocwicz matole glupi

@UP: masz zebrac

30210 Fragment Klejnotu

30211 Fragment Klejnotu

30212 Fragment Klejnotu .

30213 Fragment Klejnotu

30214 Fragment Klejnotu

30215 Fragment Klejnotu

30216 Fragment Klejnotu

30217 Fragment Klejnotu

30218 Fragment Klejnotu

30219 Fragment Klejnotu

te ktore ukladaja sie w slowa metin2. kamyki robi sie u soon nie u uriel

57199140501148694665.png

Opublikowano

@Xavi przez włamanie rozumie się wejście na czyjeś konto bez jego pozwolenia. nie pozwoliłem ani tobie ani twojemu koledze a na dodatek nie poinformowalem ze to passy do mojego konta więc automatycznie macie teraz przypał. Oczywiście odwołam jeśli spowrotem dostanę treści moich tutków. to chyba lepiej by było dla was prawdA? co do twojej odpowiedzi na pytanie "czy obsluga plikow sprawila ci problemy" odpowiedziales tak no sorry wielkie ale kazdy potrafi obsluzyc pliki serwerowe nawet wg jakiegos tutka. nie wiedzialem ze az taka z ciebie ciota. pozdro i pocwicz matole glupi

Sam się pogrążasz, czekamy.

Opublikowano

dobra mam pytanko do tych plików jeszcze ostatnie bo już mam 50% ściągania czy mozna podwyższyć jeszcze sobie raty expa i czy jak serwer wyłącze i znowu włącze to się znowu pokażą te zmienione ??

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

znaladłem błąd Odnośnie Haseł do gry i Navicata Pomyliłeś się o jedną literke Powinno być:

ID:

yasu19956

Hasło

driftingforever

Za Pomoc Proszę żebyście mnie nagradzali 5 i +

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/155745-tutnowy-client-by-simoxthehacker-v20/

ten ;p

Pytanie do Jachu.

Wszystkie przedmioty zbroje itp są dodane co są w tym kliencie?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

JachuPL jakbyś mógł to napisz wszystkie nowe komendy co dodałeś (chodzi mi o id głównie)

Opublikowano

Dlaczego nie mozna dac wiecej niz 1200 ram albo mniej ... da sie jakos to usunąć ? , ODPOWIE MI KTOS ???

Opublikowano

Brawo, mam serwerek ale ja wole grać na innych, ale bardzo łądne Ci to poszło, bambusek proo ! ;D

Co ja zrobiłem? Czemu zraniłem Cię? Tak wielki ból zadałem sercu, które kochało mnie.

Tak wstydzę się kochanie, i teraz płaczę tak.

Wiem, że nie spojrzysz na mnie. Nie chcesz mnie już nawet znać...

Myśle chyba, że tak jest skoro już nie dzwonisz do mnie

Zdaje sobie sprawe, że między nami to jest koniec

Wszystko co łączyło nas już przepadło...

To takie trudne jest i ciezkie dla mnie, ale przeciez nie myślałem o ty zdradzajac Cie...

To była tylko chwila, kiedy skusiłem się. Bez rozwagi wziąłem inną... Wybrałem ja...

Teraz o tym wiem, czas dla mnie zdrajca jest.

Zabrał wszystko mi co słodkie...

Bez Ciebie teraz wiem nie moge złapać tchu, już nie podniose z kolan się...

NIGDY!....

Wypchany ze ścieżki miłości, Nowa ścieżka: Picie,picie,jaranie,picie,jaranie,picie,picie,jaranie i tak w kółko

http://www.youtube.com/watch?v=SkEFnTyhE5U

Opublikowano

Super Super gz pomyslow i wgl. wszystko dziala i ogulnie super ;p... tylko jest jeden problemik

na jakim kliencie widac te wszystkie bronie, mooby ??

moze ktos mi podac albo chociarz pliki z "pack "

Opublikowano

Witam jak ja wchodzę na te passy yasu19956 to wloguje mnie dam na postać na tą i tą dam enter i mnie wywala odrazu.A konta nie potrafie zrobić ponieważ kolega mowi zebym dal w zakladke accaunt a ja jej nie wdze w navi.a jak pobiore xampa to mi se na xamp_control wiesza prosze o pomoc:P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...