Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Dl]Pliki Serwerowe By Jachupl

JachuPL

Czy podobają Ci się moje pliki?  

464 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak, s? super
    • Zmieni?bym w nich... (napisz w po?cie)
    • Nieee, to kompletne dno
  2. 2. Czy obs?uga plików sprawi?a Ci problemy?

• Tak (napisz? w po?cie)
    • Pro?cizna, nawet dziecko by je obs?u?y?o :)
  3. 3. Czy wykry?e? b??dy?

• Wykry?em bardzo powa?ny b??d (napisz? w po?cie)
    • Par? drobnych usterek (ale sam je naprawi?em/?am)
    • Nic nie wykry?em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem dotyczy tylko konta yasu19956?

@F4K3R -> napraw tabelki w player

Tylko yasu ;/ P.S. U mnie bez portu 3306 chodzi ;0

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm...

Jestem zainteresowany tylko tym plikiem "Game" co mozna expic 127 lvl.

Mózł byś wrzucić ?

Ewentualnie ja mogę wrzucić.

Zainteresowany ?? Napisz na PW to wrzucę. I dam link.

Oceń prace nie podoba się daj - (ale najpierw przeczytaj i powiedz sobie szczerze czy wszedłeś bo chcesz to co tu jest czy żeby wykorzystać limit i mieć spokój na dzisiaj z +/-) podoba się daj +...

Opublikowano

No dobra ;( To bede sie meczyl z starym csh :<

A powiesz mi jak zainstalowac na 'twoich' plikach apache2.2, php 5.3.3 i hiphop-php? I jeszcze wyexportowac baze danych do pliku .sql z linii polecen?

9.png

userbarwb.png

Opublikowano

Client by SimoxThehacker

http://www.mpcforum.pl/topic/155745-tutnowy-client-by-simoxthehacker-v20/page__gopid__1028150entry1028150

Są tam wszystkie mobki bronie etc. ?

Opublikowano

Serwer mi działa akurat na tych plikach thx

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Sory za double post ale cze ktoś może mi pomóc niech ktoś upnie mi z tego pliki czyli z account tabelke account i z comman gmhost gm list prosze was + i 5 będzie

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Pliki fajne i masz + ale ciągle robią tematy o ty że nie znają hasła do: VPC, Mysql. Więc zrób coś z tym

userbarwb.png

Opublikowano

Chyba tak zrobie:(

giphy.gif

Opublikowano

Witam mam problem. Nie mogę ulepszać itemków 66+9 na lepsze zbroje : / Gdy spróbuje ulepszyć to nie pokazuje mi się żadne okienko i na dodatek nie mogę po tej operacji zakładać ani zdejmować przedmiotów : / Proszę o pomoc : )

1190824157.png

Opublikowano

Jak tak jak napisałem. ... Pisze cały czas "łączenie z serwerem" . Zostawiłem kompna na cały dzień i tak nie połączyło.

Zbieram +.

Opublikowano

A portmap dobrze skonfigurowany? odpalone 11002 13000 13002 13004 13006 3306 10060? spol pod dobre ip? próbowaliście resetować logowanie?

cd /usr/rain/auth/

./auto.sh

57199140501148694665.png

Opublikowano

Ehe nie mam Firewall. Posiadam LiveBox. Chciałęm chamahi.

Mam przeróbkę Windowsa. Ale przedtem na niej postawiłem serwa. Nie da się wyłączyć zapory... U mnie

Zbieram +.

Opublikowano

Witam mam problem. Nie mogę ulepszać itemków 66+9 na lepsze zbroje : / Gdy spróbuje ulepszyć to nie pokazuje mi się żadne okienko i na dodatek nie mogę po tej operacji zakładać ani zdejmować przedmiotów : / Proszę o pomoc : )

Pomoże ktoś ?

1190824157.png

Opublikowano

A mi all działa pzdr , najlepsze pliki jakie mogły być

PS.Daj---

sig.png

Zapraszam na to forum wszystko o metinie . (To nie reklamacja innych for) wszystko metiny biorę z mpcforum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...