Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hiszpania Czy Holania ?

Mundial 2010  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra w finale?

• Hiszpania
      64
    • Holandia
      10
  2. 2. Jak b?dzie wygl?da? zwyci?stwo

• Dominacja jednej z dru?yn
      17
    • Konkurs rzutów karnych
      7
    • Zaci?ty mecz i zwyci?stwo jedn? decyduj?c? bramk?
      50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnijcie sie, może i podyktował rzut karny w meczu Austria-Polska ale moim zdaniem słusznie bo ja widziałem tam ewidentny faul.

Więc nie zwalać winy na sędziego bo nie może sędziować na nasza korzyść ani na korzyść Austrii. Wszystkiego winny jest ten co faulował.

Jesteś takim debilem czy tylko udajesz ?

Jak nie wiesz to w ogóle się nie udzielaj, i nie obrażaj innych idioto.

Ten sędzia utrzymuje się w czołówce arbitrów Premier League, a UEFA i FIFA powierzają mu prowadzenie prestiżowych meczów (w tym roku sędziował finał Ligi Mistrzów Bayern - Inter).

Może i powinien pokazać wtedy czerwoną kartkę, ale 4% decyzji sędziego są błędne. To była jedna z nich.

I nie krytykować że Holandia sobie zasłużyła na mistrzostwo i to oni powinni wygrać bo to jest żałosne.

Holandia grała agresywnie, za reklamowanie dostali 3 żółte kartki. Na dodatek jedną czerwoną.

Jak to mówił komentator, "w szeregach Holendrów jest teraz bardzo żółto i czerwono".

Co z tego, że niby najlepszy arbiter skoro nie umię sędziować ile razy trzeba powtarzać, że FIFA to korupcja i jeszcze raz korupcja? 4% decyzji, weź mnie nie rozśmieszaj. Nie mam zamiaru rozmawiać już na ten temat, bo widzę, że wiekszość ludzi i tak tego nie zrozumie, Dziękuję.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...