Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hiszpania Czy Holania ?

Mundial 2010  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra w finale?

• Hiszpania
      64
    • Holandia
      10
  2. 2. Jak b?dzie wygl?da? zwyci?stwo

• Dominacja jednej z dru?yn
      17
    • Konkurs rzutów karnych
      7
    • Zaci?ty mecz i zwyci?stwo jedn? decyduj?c? bramk?
      50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie kto wygra Finał RPA ?

Ja osobiście myślę, że Hiszpania :)

Makin: Pozwoliłem sobie zeedytować troszkę temat ;)

Dzięki makinie ;) miałem dodać ale z pośpiechu zapomniałem :)

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam jakieś przeczucie że holandia wygra :D

albo karne ale w ostatniej chwili holendrzy strzelą (zaznaczyłem że karne)

Opublikowano

Holandia gra pasywny, nudny futbol, mam nadzieję, że Hiszpanie im zdrowo dokopią. Oranje mogą sprawić niespodziankę, lecz na to bym nie liczył, męczyli się z Urugwajem, który jest czarnym koniem MŚ no, ale cóż czas pokaże, życzę sobie tylko 3 pierwszych Europejskich miejsc jak to było 4 lata temu. A co do Hiszpanów grają szybko, biegają jak szaleni i walczą o każdą piłkę to co dzisiaj pokazali rozbrajając "FC Niemcy" tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że zdobędą podwójną koronę (mistrzowie Europy).

Opublikowano

@Up

Hiszpania jest dwukrotnym mistrzem EUROPY nie świata, nigdy nie wygrali Mś i dochodzili do 1/4 cztery razy.

Opublikowano

Chciałbym by wygrała Holandia, ale sądze ,że wygra Hiszpania.. Po dzisiejszym meczu ^^ sam nie wiem co myśleć . Zacięty mecz wygrany jedną bramką. Chodź jak Holandia będzie miałą wolny blisko bramki to Snejder (czy jak to się tam pisze) może to dobrze wykorzystać.

Ps. w Temacie zamiast Holandia jest Holania

LoL . ?

Opublikowano

HEHE Jak grałem w left 4 dead 2.. spotkałem tak z 10 niemców i dyskutowali sobie jak to nienawidzą Hiszpanie i Puyola za to, ze przegrali

... Mówili coś, że znajdą puyola i go zabija rofl lmao xD

Opublikowano

hiszpania bedzie jechala holendrow jak chce >.<

Holendrzy nie maja zadnego doswiadczenia z pilka (mecz z urugwajem) Ciagle bledy za bledem - zdecydowana porazka

Obstawiam 3:0 dla hiszpani

Moze dryzynie holenderskiej uda sie strzelic jednego gola ... najwyzej ze szczescia ^^

pedo-dog.gif

Opublikowano

HEHE Jak grałem w left 4 dead 2.. spotkałem tak z 10 niemców i dyskutowali sobie jak to nienawidzą Hiszpanie i Puyola za to, ze przegrali

... Mówili coś, że znajdą puyola i go zabija rofl lmao xD

W sumie to nie tylko zasługa Puyola bo to zasługa całej drużyny ; p. Widać, że niemcy już nie myślą jak są wkurw.. ; p.

LoL . ?

Opublikowano

Stawiam na Holandię... należy im się jak mało komu :)

( p.s jak szwaby nie są w finale to w sumie mi obojętne, ważne że ich nie ma xD )

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Hiszpania wygra ;) Jak poradziła sobie z Niemcami to czemu ma nie wygrać ze słabą Holandią? xD

bbc2hero.png

Opublikowano

Obie drużyny darzę sympatią i myślałem, że finał będzie Holandia - Niemcy, ku mojemu zaskoczeniu hiszpanie wygrali z reprezentacją Niemiec o.O i teraz nie wiem komu mam kibicować- neutral, ale wydaje mi się, że Holandia wygra z Hiszpanią. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...