Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hiszpania Czy Holania ?

Mundial 2010  

74 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto wygra w finale?

• Hiszpania
      64
    • Holandia
      10
  2. 2. Jak b?dzie wygl?da? zwyci?stwo

• Dominacja jednej z dru?yn
      17
    • Konkurs rzutów karnych
      7
    • Zaci?ty mecz i zwyci?stwo jedn? decyduj?c? bramk?
      50

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawo Hiszpania ! Mimo, że mecz nie należał do najlepszych to i tak mi się podobał ;D

Ps. Czy to był mecz, w którym wystąpiła największa ilość kartek ?

@dudsonowa

To Ty oglądasz mecze xD ?

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się podoba gra Holandii i to im kibicowałem. Ale to nie znaczy, że wygrana Hiszpanii jest wielką tragedią :D. Ważne, że Niemcy nie doszli do finału.

Opublikowano

@own3d wiesz że mam takie same poglądy dotyczące szwabów? xD

wujek google

googlec.jpg

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

YeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesTT

Espania !!!!! Is The Winner !!!!

taa 15 żółtych jedna za drugą ;p

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Opublikowano

Ehh.. Hołard Łeb...

To jest skandal, żeby taki ktoś sędziował najważniejsze mecze piłkarskie. Oczywiście FIFA z tym nic nie zrobi, bo po co? Korupcja musi być, kasa musi wpływać na konto. Szpakowski mówił, że mają wprowadzić 5 sędziego, który będzie miał monitoring, tiaa za 10 lat chyba. Ktoś kiedyś powiedział, że FIFA jest jak Watykan = nietykalne.

Co do meczu to taki właśnie powinien być każdy, brutalna, ostra gra obu zespołów, szkoda, że Hiszpanie, kibicowałem Holandii.

btw. Pudzian na sędziego.

Opublikowano

Ehh.. Hołard Łeb...

To jest skandal, żeby taki ktoś sędziował najważniejsze mecze piłkarskie. Oczywiście FIFA z tym nic nie zrobi, bo po co? Korupcja musi być, kasa musi wpływać na konto. Szpakowski mówił, że mają wprowadzić 5 sędziego, który będzie miał monitoring, tiaa za 10 lat chyba. Ktoś kiedyś powiedział, że FIFA jest jak Watykan = nietykalne.

Co do meczu to taki właśnie powinien być każdy, brutalna, ostra gra obu zespołów, szkoda, że Hiszpanie, kibicowałem Holandii.

btw. Pudzian na sędziego.

Howard jest obecnie najlepszy sędzią pilkarskim na swiecie, moze dlatego sędziował ten mecz? Myśl trochę.

Pudzian na sędziego, on by nawet boiska wzdłuż nie dał rady przebiec.

Mecz fajny, kibicowałem Hiszpanii.

RAsfepN.png
Opublikowano

Oprócz kilku błędów Webba, które faktycznie zrobił :P (np. brak czerwonej kartki dla Hiszpanów, którym kibicowałem, ale jednak :P)

Ogólnie mecz strasznie siłowy, pierwsza połowa w wykonaniu Holendrów wogóle. Gdyby Ramos miał więcej szcześcia mogłoby się obejść bez dogrywki.

PS Forlan został piłkarzem Mundialu, moim zdaniem zasłużenie ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Howard jest obecnie najlepszy sędzią pilkarskim na swiecie, moze dlatego sędziował ten mecz? Myśl trochę.

Pudzian na sędziego, on by nawet boiska wzdłuż nie dał rady przebiec.

Mecz fajny, kibicowałem Hiszpanii.

Jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Jeżeli on jest najlepszym sędzią na świecie to Polska wyjdzie z grupy na euro dwa dwanaście.

Tak pudzian jest wszystkim, to muj buk, hfaua pódzianowi.

Opublikowano

Jak Holender się wywalił to ciii...czysto ! Jak jakiś Hiszpan tylko dotknął murawy twarzą to już najlepiej wypierdzielić faulującego z boiska. Rozbawiła mnie akcja z Iniestą, kiedy specjalnie wywalił przeciwnika, ale niiic. On się sam wywalił...

Łups, Osama oglądał mecz bez dźwięku. Słyszałeś jak komentatorzy krytykowali Webba? A "eksperci" w przerwach? Jak kibice wygwizdywali go gdy podchodził po nagrody? Nawet jeśli jesteś za głupi żeby samemu się domyślić to miałeś te wskazówki ;o

Opublikowano

Ogarnijcie sie, może i podyktował rzut karny w meczu Austria-Polska ale moim zdaniem słusznie bo ja widziałem tam ewidentny faul.

Więc nie zwalać winy na sędziego bo nie może sędziować na nasza korzyść ani na korzyść Austrii. Wszystkiego winny jest ten co faulował.

Jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Jeżeli on jest najlepszym sędzią na świecie to Polska wyjdzie z grupy na euro dwa dwanaście.

Tak pudzian jest wszystkim, to muj buk, hfaua pódzianowi.

Jesteś takim debilem czy tylko udajesz ?

Jak nie wiesz to w ogóle się nie udzielaj, i nie obrażaj innych idioto.

Ten sędzia utrzymuje się w czołówce arbitrów Premier League, a UEFA i FIFA powierzają mu prowadzenie prestiżowych meczów (w tym roku sędziował finał Ligi Mistrzów Bayern - Inter).

Może i powinien pokazać wtedy czerwoną kartkę, ale 4% decyzji sędziego są błędne. To była jedna z nich.

I nie krytykować że Holandia sobie zasłużyła na mistrzostwo i to oni powinni wygrać bo to jest żałosne.

Holandia grała agresywnie, za reklamowanie dostali 3 żółte kartki. Na dodatek jedną czerwoną.

Jak to mówił komentator, "w szeregach Holendrów jest teraz bardzo żółto i czerwono".

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Reyda dzięki za sponosrowanie mnie :P

Fuck yeah espanol win. Ale ten sędzia to chyba jest pojebany

bbc2hero.png

Opublikowano

Reyda dzięki za sponsorowanie mnie :P

Fuck Yeah espanol win :P Ale ten sędzia to jest pojebany ;/

Sorki za double post!!!!!

bbc2hero.png

Opublikowano

Ogarnijcie sie, może i podyktował rzut karny w meczu Austria-Polska ale moim zdaniem słusznie bo ja widziałem tam ewidentny faul.

Więc nie zwalać winy na sędziego bo nie może sędziować na nasza korzyść ani na korzyść Austrii. Wszystkiego winny jest ten co faulował.

Jesteś takim debilem czy tylko udajesz ?

Jak nie wiesz to w ogóle się nie udzielaj, i nie obrażaj innych idioto.

Ten sędzia utrzymuje się w czołówce arbitrów Premier League, a UEFA i FIFA powierzają mu prowadzenie prestiżowych meczów (w tym roku sędziował finał Ligi Mistrzów Bayern - Inter).

Może i powinien pokazać wtedy czerwoną kartkę, ale 4% decyzji sędziego są błędne. To była jedna z nich.

I nie krytykować że Holandia sobie zasłużyła na mistrzostwo i to oni powinni wygrać bo to jest żałosne.

Holandia grała agresywnie, za reklamowanie dostali 3 żółte kartki. Na dodatek jedną czerwoną.

Jak to mówił komentator, "w szeregach Holendrów jest teraz bardzo żółto i czerwono".

Pod koniec nie szkoda im było, więc walczyli cały czas. Holendrzy właśnie tak grają i przed meczem byłem pewny, że któryś z nich zejdzie z czerwoną kartką. Webb jebie ważniejsze mecze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...