Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Equinox[Pl][Serwer Dedykowany]

Farrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w 100% zgadzam się z Rawrlike. Na początku pisaliście,że jest hard i tak właśnie było. Potem dodaliście bodzie,zwoje powrotu um itd. może dajcie od razu szkaty rippera. Hard to hard i koniec.

Opublikowano

takze popieram gralem na serwie bo byl hard teraz wszystko u handlarzy ... ja juz nie gram i pozdro dla all z chunjo

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

dla mie luz da sie pograc jedyny minus to licza graczy coraz mniejsza ;/, zgodze sie z osobami byl hard ale zrobil sie troche latwiejszy serv, ale rowniez da sie grac i nawet spoko ludze graja

Prosze o [ + ] to nie boli a mi sie przyda

Opublikowano

nazwa serwa ściągnięta z nazwy Sony Ericssona

http://www.mgsm.pl/katalog/sonyericsson/t707/

"Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha."

— François de La Rochefoucauld

Opublikowano

Andrzej, nie jestem odpowiedzialny za grę, więc akurat mnie mało interesuje to, od tego jest Farrk i reszta, po prostu zwracam uwagę, że nie mówi on o swoich kolegach więc nazywanie nas zajebanym teamem jest dosyć niefair, tym bardziej, że nas nie zna. Jak ma problem to niech powie, a nie się za obrażanie bierze, gówniarz.

Opublikowano

Wydaje mi się, ze rozsądnie byłoby usunięcie rad pustelnika i zwojów egzo ze sklepów, małż po 3kk ość po 500k, tak chyba najlepiej by było moim zdaniem ;]

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Jak cos pisac w grze "SKnight" pomagam innym(itemy, ulepszacze[jak mam], chodze na dt,podexpiam, ogolnie pomagam w kazdy sposob jak moge)

Prosze o [ + ] to nie boli a mi sie przyda

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nie polecam naprawde za nic dostałem bana

Daj delete.png nie dasz jesteś Cipa :P

star_big.png

Popularny

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

@ niewidzialny

Zgadzam się z tobą...Więc Lui dziękuje wszystkim za gre...I twierdzi ,że Xavi to...

Tylko powiem ja. DNO!

Nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...