Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Equinox[Pl][Serwer Dedykowany]

Farrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musze to powiedziec ale serwer jest zjebany :/ kurwa nie ma broni na 1lv nic :/ leci -

A wszedłeś na serwer, czy tylko farmazony siejesz? Jak sobie wyobrażasz brak broni na start?

A może chciałbyś +9 na start? ;d

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co wy pierdolicie ? .. Masz mieczyk na start , i bojową+9, jak ty Kur-wa na PL'u masz 12 lvl,. to się nie dziw. nie podoba się ? ZĘGNAMY!

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

3xup bo to wiesz trudno tak do 5 lvla z bronia +0 bo odrazu na 9 trzeba robic ehh . Za mało osób gra i jak coś wprowadzacie to juz bez zmian bo to przeciez nie jest beta

w m1 na ch1 jest oprocz mnie jedna oosoba

Opublikowano

praktycznie gra moze 40 osob wiec wbijac!!

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

kup lepsze lacze mnie jeszcze na tym serwerze nigdy nie kicklo... wbijac na serw naprawde warto ! !

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Ja kompletnie nie czaje ocb. z tym spol pisze wrzucić plik root do pack łatwo by było gdyby takowy był .... może mi ktoś dokładniej opisać ocb. w tym ??

A najlepiej jakby serwer upnal własny klient już z all gotowym.

Down:

Ale ja w tej paczce niemam nawet equinox.exe są jakieś pliki o nieznanym mi rozszerzeniu (dziwne jakies .plist i inne takie)

Opublikowano

Jak czytam wasze posty ze spolszczeniem to nóż mi się w kieszeni otwiera. Jak jesteście aż takie barany że nie potraficie 3 plików wkleić to jak wy w ogóle uruchamiacie swoje komputery przecież to bardziej skomplikowane.

Serwer spoko polecam, ale według mnie za dużo kombinujecie pod graczy. Zaczęli marudzić że mały exp to zaraz zwiększacie itd. Miałem kiedyś serw NoHamachi i wiem jedno że wszystkim nie dogodzicie i tak więc nie ma co przesadzać. Zróbcie porządny Hard serw powiedzmy x3 x4 to co na PL i ja i pewnie cała reszta normalnych ludzi z tego forum będzie z przyjemnością grała. Nie ułatwiajcie aż tak bardzo gry bo nie o to chodzi w grach tego typu, za bardzo ułatwicie za duży exp to ludzie szybko podexpią się na high lvle i zakończą zabawę znudzą się.

Cała przyjemność gry jest w tworzeniu postaci, jak już każdy zdobędzie co ma zdobyć to po prostu skasuje wasz serw i tyle

imetin_logo.png

Opublikowano

Slafcio baranem nie jestem .... Ja popsortu tych 3 plików niemam w te spol jest jakieś podupione .... ja tam niemam pliku root czy pliku exe tylko folder z rozszerzeniem pkg lub jakies inne rozszerzenia .... nietrybie tych plików niema w nich żadnego pliku exe

Opublikowano

Serwer jest super ^^

Wszystko jest git ^^

Ale jakoś mnie przeganiają w topce ^^

Pozdrawiam Evil1.

Opublikowano

Besiek, odpalasz to co ściągnąłeś.

Wskazujesz gdzie chcesz wypakować, otrzymasz 3 pliki.

Pliki root wrzucasz do swojego klienta do katalogu pack, a trzeci plik - .exe wrzucasz do głównego katalogu metka i go odpalasz.

@Nad klientem trwające prace

Opublikowano

Besiek, odpalasz to co ściągnąłeś.

Wskazujesz gdzie chcesz wypakować, otrzymasz 3 pliki.

Pliki root wrzucasz do swojego klienta do katalogu pack, a trzeci plik - .exe wrzucasz do głównego katalogu metka i go odpalasz.

@Nad klientem trwające prace

Dobra ściągnąłem wypakowałem na pulpit i nie było 3 plików tylko Folder o takiej nazwie 2Shared.pkg a w nim następny folder o takiej nazwie Contents potem jakieś pliczki o rozszrzeniach dziwnych ..... niemam tych 3 plików wypakowywuję to archiwum na pulpit lub gdziekolwiek i całyczas mam ten sam folder ;/

Opublikowano

Kolejne gówno produkcji wofx ?

Zerowa atmosfera, zero ludu na serwie po kilku dniach.

Nie polecam serwera.

Czekamy na Twój serwer. Idź sobie popisać więcej tutków na mpc lepiej, a nie odrazu skreślasz serwer.

Opublikowano

Dobra ściągnąłem wypakowałem na pulpit i nie było 3 plików tylko Folder o takiej nazwie 2Shared.pkg a w nim następny folder o takiej nazwie Contents potem jakieś pliczki o rozszrzeniach dziwnych ..... niemam tych 3 plików wypakowywuję to archiwum na pulpit lub gdziekolwiek i całyczas mam ten sam folder ;/

To ściągnąłeś coś innego (:

Opublikowano

Server jest wiecej niz do dupy ... Kaze pack wkleic... wklejam i mod kamer nie dziala ... A bez moda nie gram ;] 2 . na start nawet butow wiatru nie ma ... zanim dobiegne do moobow mija 10 min a za nim do miasta 20 ... Nie ma konia a server nie postoi na tyle dlugo zeby oplacalo sie robic bojowca...Z takiego servera nigdy nie powinien powstac dedyk tylko hamachi 3 dni postoi pada i nastepne dziecko robi inny .. A servery hamachi to wgl kpina 98% serverow jest robiona przez 12/13 latkow ...

叶是白痴

Opublikowano

Co do serwera - samo utrzymanie dedyka problemem nie jest, bo equinox jezeli chodzi o 'finanse' jest jakby na doczepke, poniewaz nie musi on przynosic zadnych pieniazkow - wofx daje rade utrzymac wszystko.

Co do konia, to tak jak kolega wyzej napisal, misje sa co 1h - medale dropia(ale tez nie hurtem), wiec wszystko zalezy od checi, bo mozliwosci sa. Jezeli ktos oczekuje militara na start, perel w sklepach i latwego dostepu do itemow 70+ to zapraszamy na wofxa. Co do wieku naszego - jezeli kogos to interesuje to niech reprezentuje soba jakis poziom, aby taka osoba mogla byc partnerem do dyskusji, a nie kolejnym krzykaczem tudziez 'postmakerem' z radoscia wklejajacym kody do wormsow i cieszacym sie plusami, ktore nie maja wartosci. Troche niepoprawne zdanie mi wyszlo jezeli chodzi o konstrukcje, ale nie ja "jestem chumanistom", heh.

Pozdr.

Opublikowano

co jest, nie moge sie zarejestrowac wyskakuje mi blad podczas polaczenia

87204611569884691941.gif

Opublikowano

serwer super wiec nie marudzic tak narzekacie to zrobcie swoj..... mi osobiscie nie pasuje kilka rzeczy ale i tak gram bo serwer jest trudny moze juz nie wiecie co to slowo znaczy bo gracie tylko na 4fun??

pozdro xdpawelxd

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Serwer zaje-bisty! Nie ma co zarzućić! SERWER PRO, KOX.;p

Jeeden z najlepszych serwer'ów, hard.

Zapraszam do gry!

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano
Co do serwera - samo utrzymanie dedyka problemem nie jest, bo equinox jezeli chodzi o 'finanse' jest jakby na doczepke, poniewaz nie musi on przynosic zadnych pieniazkow - wofx daje rade utrzymac wszystko.

Co do konia, to tak jak kolega wyzej napisal, misje sa co 1h - medale dropia(ale tez nie hurtem), wiec wszystko zalezy od checi, bo mozliwosci sa. Jezeli ktos oczekuje militara na start, perel w sklepach i latwego dostepu do itemow 70+ to zapraszamy na wofxa. Co do wieku naszego - jezeli kogos to interesuje to niech reprezentuje soba jakis poziom, aby taka osoba mogla byc partnerem do dyskusji, a nie kolejnym krzykaczem tudziez 'postmakerem' z radoscia wklejajacym kody do wormsow i cieszacym sie plusami, ktore nie maja wartosci. Troche niepoprawne zdanie mi wyszlo jezeli chodzi o konstrukcje, ale nie ja "jestem chumanistom", heh.

Pozdr.

Xavi wiesz na co się porwaliście? Serwer Hard powinien był trochę postać i wydaje mi się że początek będzie ciężki jeśli chodzi o użytkowników. Osobiście wolę takie serwery, ale jak dotąd każdy taki Hard szybko padał.

Fajnie by było mieć pewność że z byle powodu jutro serwer nie padnie. Wiem że może dużo oczekuję, ale jak widzisz dedyków coraz więcej i konkurencja rośnie.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...