Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Equinox[Pl][Serwer Dedykowany]

Farrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest online.

Problemy nie ustąpiły, póki co zapewniliśmy wam działające logowanie i rejestracje, problem Was nie powinien już dotykać, co nie oznacza, że go nie ma.

W każdym razie - zapraszamy do gry, wszystko działa.

Opublikowano

Wszystko działa, spróbuj odpalić ponownie metina i sprawdź czy wszystko po Twojej stronie jest ok.

----

Nowe, powiększone rejty wprowadziliśmy - większy exp, jak i drop yang - efekty już widać.

Opublikowano

[MOD] nie ma wglądu do bazy danych, bujda.

Co do itemów wszystko wyjaśnione - nie ma itemów "z bazy" na serwerze, bo tylko 2 osoby mają uprawnienia wystarczające do tworzenia itemów w grze, tak samo do bazy dostęp mają tylko 2 osoby, GMowie NIE MAJĄ.

Opublikowano

W tej chwili na serwie 2 osoby ze mną? (tzn. Chunjo)

Wbijać ludzie serwer jest trochę inny od pozostałych, są nowe questy. Nie jest to serwer na standardowych ustawieniach. Raty nie są wcale takie niskie.

imetin_logo.png

Opublikowano

Teraz raty są znacznie wyższe niż wczoraj. Zapraszam na serwer, bo ludzi na prawdę brakuje.

Dokładnie. Raty zostały zwiększone, a dzisiaj dojdą kolejne ułatwienia w grze. Serdecznie zapraszamy!

Opublikowano

wbijac do chunjo!!

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Ludzie wbijac malo osob gra mozecie jeszcze do topki sie wbic !!zapraszam chunjo nick Skylwaker

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Dzisiaj zostało dodanych zmodyfikowanych kilka rzeczy:

*Skrócenie czasu czekania u biologa do 1 godziny

*Skrócenie czasu czekania na kolejną misję konną do 1 godziny

*Aktualizacja npc Yufx : Screen w 1 poscie został zaktualizowany

*Powiększony został drop ulepszaczy

*Zostały dodane małże oraz ości u rybaka

Od wczoraj jest również większy exp oraz drop yang

Co jest planowane?

*Sprzedawanie sztabek prawym przyciskiem myszy, możliwość grupowania ich w 1 polu(do 200 sztuk)

*Zadanie na Fasolki zen

*Sprzedaż fryzur przez NPC Yufx.

Opublikowano

zwoje egzo wprowadzili po 20k za 10 sztuk a po 15 minutach zmienili na 500k .hmm ciekawe czemu???

jeszcze jak bony wchodza 8 zmian w naszyjniku i sam syf

Opublikowano

Teraz po tej aktualizacji server jest miodzio, naprawde idzie sie pobawic i pomeczyc, i o to w tym chodzi. Jedyny minus ze narazie jest tak malo osob, zapraszajcie znajomych i bawmy sie razem !!!!!!!!!!!!!!

Mam jeszcze jedno pytanko do GA. Zlozylem podanie na gm w dzien startu serva, do tej pory nie uzyskalem odp. Dostane ja kiedys ??

Opublikowano

Ja się cholera męczyłem, biłem metiny z 2 godziny, żeby wbić aure na G, a Wy wprowadzacie zwoje do handlarzy ? Wstydzilibyście się

KEEPMT2 > RUMCAJSY

Opublikowano

Co wy macie zamiar zrobic!? Biłam metiny jakieś dobre 3 godziny, a wy ot tak chcecie dodać je do handlarzy ?...

Non sens..

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Mam propozycje. Zmniejszcie czas oczekiwania na kolejny lvl konia na 30 minut, lub co godzine, ale za wykonana misje dostaje sie 2 lvla, nie 1

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Mam propozycje. Zmniejszcie czas oczekiwania na kolejny lvl konia na 30 minut, lub co godzine, ale za wykonana misje dostaje sie 2 lvla, nie 1

Czas oczekiwania na misje konne został zmniejszony do 1h, lecz jeśli wykonaliście misje przed zmianą, musicie czekać standardowy czas, dopiero następne będą normalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...