Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forumowiczu, Czy Słuchasz Hip Hopu ?

bekagimbusy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z tego, ze klasyka? Jak to słuchałeś to przegrałeś życie i beka z ciebie gimbusie hahaha.

Nie słucham hip-hopu.

RAsfepN.png
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gimbusy, to, że nie słucham hip hopu to nie znaczy, że nie znam klasyki z tego gatunku. Zapoznaj się z czymś takim, jak przenośnia.

Schittset@

Nawijam o słuchaczach tego gatunku muzyki oraz niektórych raperach. Oczywiście większości, a mój podpis w sygnie jest do nich kierowany. Ogólnie to nie można takich rzeczy brać dosłownie.

Aktualizacja :

1. Saltaz

2. Szymek

3. iRokushou

4. sebos2

5. StickMan

6. Night Hunter

7. Ziomek1020

8. exNever

//

Oczywiście gimbusy nie słycham hip hopu, haha. I wygrałem życie.

Beka.

Opublikowano

WhiteHouse by Wikipedia

Gatunek - hip-hop
Gimbusy, to, że nie słucham hip hopu to nie znaczy, że nie znam klasyki z tego gatunku.

Na prawdę gimbusie?

Oczywiście gimbusy nie słycham hip hopu, haha. I wygrałem życie.

Nie słucham ani rapu ani hip-hopu więc wygrałem życie, lulz. Od kiedy gatunek muzyki o tym świadczy gimbusie?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Z czym mi tu wyjeżdżasz gimbusie, bo nawet nie wiem o co chodzi, haha. Wiadomo, ja wygrałem życie, bo nie słucham idiotów, którzy opowiadają o swoich bandyckim życiu podczas puszczonego bitu, haha.

//

Rap tworzą czarnuchy. Czarnuchy = bandyci. Słuchanie ich rapu jest ci blisko do bandyctwa i przegrywasz życie. Proste. To samo się tyczy tych pseudo raperów typu Peja itd.

Beka.

Opublikowano

No i zaczyna się temat o rasiźmie.

Czarnuchy zrobiły Bluesa(tak to się chyba pisze).

Nie każdy Czarnuch to bandyta.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...