Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forumowiczu, Czy Słuchasz Hip Hopu ?

bekagimbusy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualizacja :

1. Saltaz

2. Szymek

3. StickMan Ikona

4. sebos2

5. iRokushou

6. Ziomek1020

7. exNever

Gorącoooo pozdrawiam.

Jezusie Chytrusie, weź wyjdź z tej swojej piwnicy i złap trochę promieni UV. Może ci coś we łbie wykiełkuje.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Jezusie Chytrusie, weź wyjdź z tej swojej piwnicy i złap trochę promieni UV. Może ci coś we łbie wykiełkuje.

Żenia z ciebie, boli bycie pierwszym na liście przegrańców życia, prawda ?

Jak będę miał czas to odpalę PS i zrobię specjalną sygne dla przegrańca życia, haha.

Beka.

Opublikowano

Wow, znalazłem się na liście, super, idę się pociąć. Co ty kurwa o mnie wiesz? Na pewno mam lepsze życie od ciebie(nawet z dużej litery tego nie napiszę, nie zasługujesz).

Aha, dlaczego nie napisałeś jakiej muzyki słuchasz i ile masz lat? Boisz się przykrej prawdy?

Rap to muzyka dla zwierząt.

W sumie to ty też jesteś zwierzęciem, wiesz? Nie uczyli cię tego w szkole?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

+.+'

Skoro nawet Rapu od Hip-Hopu nie umiesz odróżnić ,to jakim cudem robisz takie "listy"?

Ja tam Rapu nie słucham(chyba że GO -ale czasami).

Zresztą porównaj taką Firmę do Grupy Operacyjnej.

Firma - Jot Pe,Totalny debilizm,zero przekazu.

Grupa Operacyjna - Niski Floł,Przekaz,O czymś konkretnym tworzą "pieśnie"

Pozdrawiam,Sebos2.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Wow, znalazłem się na liście, super, idę się pociąć. Co ty kurwa o mnie wiesz? Na pewno mam lepsze życie od ciebie(nawet z dużej litery tego nie napiszę, nie zasługujesz).

Aha, dlaczego nie napisałeś jakiej muzyki słuchasz i ile masz lat? Boisz się przykrej prawdy?

Milcz gimbusie, ty nawet nie jesteś w stanie pojąć muzyki, której słucham.

Aktualizacja :

1. Saltaz

2. Szymek

3. iRokushou

4. StickMan

5. sebos2

6. Ziomek1020

7. exNever

//

W sumie to ty też jesteś zwierzęciem, wiesz? Nie uczyli cię tego w szkole?

To jest przenośnia szczochu.

Beka.

Opublikowano

Żenia z ciebie, boli bycie pierwszym na liście przegrańców życia, prawda ?

Jak będę miał czas to odpalę PS i zrobię specjalną sygne dla przegrańca życia, haha.

A może ciebie coś boli? Masz jakiś patologiczny problem w rodzinie? Chciałbyś o tym pogadać?

iRoku racja, takiego gówna nie pojmiesz ; d

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Rozumiemy że Justin Bieber ,czy tam Hannah Montana to dla ciebie świętość czcisz ich ,walisz konia myśląc o nich ,ale ich "kawałki" to nie jest prawdziwa muzyka.

Bieberowcu(bekagimbusy) idź się pociąć zanim do reszty ci mózg wyparuje.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
Milcz gimbusie, ty nawet nie jesteś w stanie pojąć muzyki, której słucham.

Aż specjalnie wszedłem na Miejski Słownik i zobaczyłem co to słowo oznacza. Gdybyś nie zauważył, jestem już w szkole średniej, pewnie wyzywasz wszystkich bo sam chodzisz do gimnazjum i nie jest ci tam za dobrze.

Skąd wiesz że nie jestem w stanie, widocznie boisz się to ujawnić, bo sam słuchasz rapu.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Aż specjalnie wszedłem na Miejski Słownik i zobaczyłem co to słowo oznacza. Gdybyś nie zauważył, jestem już w szkole średniej, pewnie wyzywasz wszystkich bo sam chodzisz do gimnazjum i nie jest ci tam za dobrze.

Skąd wiesz że nie jestem w stanie, widocznie boisz się to ujawnić, bo sam słuchasz rapu.

Ha, rozgryzłem! Większość gimnazjalistów słucha rapu pokroju Peji i jemu podobnych. Po prostu biedny chłopaczek jest w gimnazjum maltretowany przez rówieśników. No życie no.

Tylko dlaczego? Jest szpetny? Jest lamusem, hejterem? Któż by to wiedział.

Bw.

Ja stawiam na opóźnionego.

Btw. v.2

Był temat o afroamerykaninach, chyba tego problemu wyjaśniać nie muszę ;]

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Gimbus to stan umysłu. Sprawdzone info, a twój umysł jest na tym poziomie.

Masz gimbusie :

http://www.youtube.com/watch?v=EGNKgah948s

Tylko się nie przestrasz.

Beka.

Opublikowano

Masz gimbusie :

http://www.youtube.com/watch?v=EGNKgah948s

Tylko się nie przestrasz.

Tak. Faktycznie nie ogarniam twojego chorego i popierdolonego umysłu. Ty to nazywasz muzyką ; DDD?!

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
gimbus

gimnazjalista (pogardliwie)

W knajpie/przed klubem:

- Ale full, chyba teraz nie wejdziemy.

- Poczekajmy do 22, jak gimbusy pojda do domu. Bedzie troche luzniej.

I co tutaj jeszcze dodać?

Lepiej wyjdź ,proszę.

@Filmik

To ma być kurwa muzyka?

Opublikowano

Tak. Faktycznie nie ogarniam twojego chorego i popierdolonego umysłu. Ty to nazywasz muzyką ; DDD?!

Mówiłem, że tacy ludzie, jak wy nie pojmą tego.

sebos2@

Uważaj, bo google ci wszystko powie......Gimbus to stan umysłu, ale często nazywa się też tak gimnazjalistów.

Beka.

Opublikowano
Gatunek - hip-hop

Czyli jednak słuchasz tego... Do mnie dalej przemawiać nie będzie. Nawet nie dosłuchałem do końca...

Nie obchodzi mnie to - http://www.miejski.pl/slowo-gimbus - kierowałem się tym, nie znalazłem innej definicji tego słowa. Z moim umysłem wszystko w porządku, co gorsza z twoim jest gorzej.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Kto to pisał ?

Jakiś desperata ... ;x

Słucham hip-hopu, rocku, reggae i jeszcze sporu innych rzeczy, ale mam własne zdanie, wiem co chcę w życiu robić, według mnie to jest jakiś temat którym masz nas zniechęcić do słuchania naszej muzyki.

Opublikowano

Gimbus stan umysłu? Weź to rozjaśnij. Stan umysłu to upojenie alkoholowe, naćpanie itp. Więc twierdzisz, że po zażyciu jakiejś tabletki stanę się gimbusem?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ciekawe czy Mlody, jak oczywiście coś napisze, i coś tobie się nie spodoba to ciekawe czy trafi na twoją listę?

A ja już jestem trzeci, super, przegrałem swoje życie, chociaż tego nie zauważyłem, co innego jeśli chodzi o przegranie, czyli granie w gry, to tak mogę powiedzieć że dużo gram...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

ty naprawde masz jakieś problemy ze sobą...

żyjemy w wolnym kraju i mamy prawo do słuchania każdego rodzaju muzyki...

A rap nie musi mówić o "koksie dziwkach i laserach"

ale mówi także o życiu...

Me gusta.

Opublikowano

Racja. =) Ja M A G I K eskalibur i nowiny!

FanClub Paktofonika.

http://www.mpcforum.pl/topic/172424-paktofonika-fanclub/page__p__1142620__fromsearch__1entry1142620

Opublikowano

A jeżeli mnie to nie interesuje? Nie narzucisz mi danego gatunku muzyki bo to "klasyka" i każdy musi to znać. AC/DC oczywiście znam, a tamtego czegoś nie.

O gustach się nie dyskutuje chłopcze...

PS Ja nie rozumiem rapu, nie wiem w czym jest fenomen tych całych Peji i innego ścierwa, ty pewnie nie zrozumiesz rocka.

Rap to muzyka dla zwierząt.

Sam sobie zaprzeczasz...

Osama, to było do mnie?

@Edit

Wciąż tamten nie ujawnił nam swojego wieku, więc ja w takim razie będę się zwracał do ciebie jak do dzieciaka.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...