Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zaczynaliscie

Insanity.^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zaczełem 2008r.

Monolit s12 =

1 Postac - Sura wp 13lv :)

2 Postac -body 43lvl wir i 3stronne m aura i berek na 1 xP

Twierdza s4 =

Woj body 49 - bojowiec fms+8 sr30 all +9 , i chciałem mieć dużo kasy to wysłałem passy na yanghacka xDDD

oczywiście wchodzę nic nie było..

Eteor-69lv body dobre eq (sprzedany)

Teraz była dłuuuga przerwa az do czerwca 25. 2010r.

Monastyr =

Mental lvl 45 - eq +7/8/9

AKTUALNA POSTAĆ ;)

Dzieki EM2 ;)

ronaldo_2.jpg

Gram na Monastyrze w Shinsoo ... ;)

Zbieram +

Opublikowano

wbiłem 21 surka bmkiem :D w eq +3 na pierwszy lvl bralem jedna grupke zaprszysiezonych dzieki duszkowi na m1 xD

Opublikowano

Zacząłem u kuzyna kiedy to Bodym we 2 na raz graliśmy żeby ogarnąć skille i poty xD... Wtedy były 2 serwery...[Tak wiem weteran ze mnie <.<].. W końcu zrobił mi własną postać...

1 postać body 59, wbijany rok po czym skradziony bo dałem się oszukać w zamianie na 61 mental...

2 postać to dagger 74 level... EQ było Ok +6/7... Zapomniałem o tej postaci... kiedy tam wszedłem pobawiłem się i sprzedałem konto...

3 BM 42 level... do sprzedaży [pw jak coś]... nic ciekawego - bez rewelacji

4 postać Archer 35 lvl (też do sprzedaży)...

5 postać to mental 39 okradziony przez kogoś...;/

Teraz nie wiem czy zacząć znowu grę... A jeśli chodzi o SM to wydałem tylko 40 zł na SM dla droperka ^^

@GreenDay... spadówa z tego forum z takim nickiem... tylko elita może go mieć :D... Poza tym lamisz dobry zespół Punkowy...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Zacząłem przygodę z metinem w 2009 roku. Koledzy mnie namówili. 1 Postać założyłem woja body na kirianie sw.14 dobiłem 47 lvl z eq +4 i byłem totalnym noobem cieszyłem sie z 1kk ze smiertelki +5 i aury na m2....

Potem zacząłem grać na jakimś privie i tam wszystko obcykałem jakie staty lvle i eq. Wróciłem w Maju i zrobiłem postać woja. body i 2 surów. Wojem wbiłem 77 lvl we wrześniu a surrami w grudniu.

1 Sur wp

2 Sur bm

Codziennie po 1 ku czytałem aż wyszlo tak

1.Woj- Szarża-g1

Wirek-G1

Berek-G1

2.Sur Wp Czarowane-m10

Rozproszenie g1

strach m10

Czarowana Zbroja m8

3. Sur BM

Duszek g1

Ochrona g1

mroczna sfera g1

Polecam privy łatwa nauka zasad podstawowych itp ;D(Najlepiej 1 konto bez haxow wbić)

Opublikowano

ja zaczalem gre jak tylko wystartowal s4 twierdza, moja 1 postac to byla ninja dagger :D wbilem 21 lvl, nie mialem nawet zasadzki bo mi sie opis nie podobal, bilem mieczem a w statach mialem przewage inta bo myslalem ze jak postac bedzie miala duzo inteligencji to moze sie nauczy jakis nowych skilli

wtedy to jak ktos mial konia to szpan na calego, a jak na bojowcu po poty do m1 przyjezdzal to juz w ogole jakis koks

pamietam jak do m1 wjechal 1 militar z wygladem zalozyciela gildii, odrazu obok niego 20 osob i wiekszosc myslala ze to jakis gm

Opublikowano

hehe Moja 1 postac woj mental :PP Nie wiedziałem jeszcze co to mental co to body i wgl nic nie wiedziałem o tej grze :P Dobiłem 13 albo 14 lvl nie pamiętam :D na s10 (gromo) :)

25qpzwi.png

Opublikowano

dawlat2205 ale bajeczka 3 lata temu powstał metek ja zaczołem wtedy grac to był tylko Monastyr i Fenix,pozdro

A co do 1 postaci to chyba sura bm :D 24 lvl skile po równo :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Monastyr 23 wojo body

skille wszytko po 1 oprocz wirka i aure mialem porowno

w staty dodawalem w wita 2x wiecej niz w aure ;/ a powinno byc na odwrot :D

Co sie stalo z postacia? a ja wiem? xDDDD

pozniej almanach -,-'

38 lv 220 defa xDDD tyle to ja teraz mam na 21 lv ...

skille m1 itepe

wszystko tak ja powinno byc

najgorsze to ze pamietam jak palil smiertelke zawsze na +5 okolo 6x

i sprzedalem konto jakiemus dzieciakowi za 50zl xDDD

wiecej to ja na prad wydalem ....

Gość Mounthains
Opublikowano

Podniecałem się moją 30 lvl'ową ninją dagger <3

staty miałem dobre, a skille zrypane ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...