Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zaczynaliscie

Insanity.^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja sie pochwalę :P zacząłem grać na początkach metka w 2007 :P Moją postacią był wojo mental, pakowałem skille 1 do wszystkiego i wszystko w silne, niewiem czemu :PPP Staty o dziwo rozdawałem 2:1 siła:wit o.O dobiłem nią 34 lvl :P w trakcie zmieniłem na bodyego, dałem 4 lub 3 do wszystkich skilli a reszte do aury :D eq poprostu wymiatało smiertelka +4 kosa +4 reszta +0... i do tego na 1 lvl o_0 expiłem na dzikusach (i nie padałem:rolleyes:)później spałiłem bojową na +6 i usunąłem konto :P

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zaczynałem grac to kolega mi powiedział żebym ściągnał klienta metina , oczywiście szukałem 20 minut w google w końcu ściągnołem clienta metina Us . Potem sie dziwiłem dlaczego u niego jest po polsku a u mnie po angielsku

xD

Opublikowano

Ja pamiętam jak zacząłem grać czasy metin2 Poland CH1 CH2 nie było jeszcze ch4 i ch3 ani nawet nie Monastyr , poczciwe POLAND ;p 1 postać Sura bm 32 lv expiłem po 1 grupce skorpionów na orkach ;p Potem był woj ;)) do 51 dojechałem i uradli mi go teraz mam 72 ;p

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Jak ja zaczynałem grać w metka były tylko 3 serwy ale grałem na Feniksie(s2) wbiłem 39 i nie wiedziałem jak wbijać skile na m .... skasowałem postac po czym zrobiłem sure bm wbiłem 80lvl skile g i 1 p z pomocą kolegów POZDRAWIAM

Opublikowano

1 postać to woj body na 34 lv almanach shinsoo :D pamiętam koledzy mnie zabrali do m2 bo oni koxy mieli 25 levelce :D na 2 dzień pamiętam poleciała mi aura miecza z metka czerni. . pytam sie co zrobic? ci: czytaj :Dhaha. nie weszła ^^:(

Opublikowano

heh moja pierwsza postać to woj mental 32 lvl ;d skile w każdy 1pkt oczywiście teraz mam 42 mental ale zaczynam grać szamanem helerem ;d

Opublikowano

pamietam, moja 1 gra nie wiedzialem o co w tym w ogole chodzi

generalnie moja pierwsza postac to byl body lvl mniejszy od 10 ^^ bo nie wiedzialem jak uzywac skilli to zrezygnowalem :D

Ale moja 1 postac traktuje sure bm 26lvl na monolicie ktora wzialem bo wyczytalem w jakichs poradniczkach ze jest koks do pvp :D i expilem na tym 26 lvl na zaprzysiezonych, bo myslalem ze m2 to bylo inne krolestwo (tak mrocznie bylo :D) a potem robilem juz mentali i powoli ogarnialem gre

Opublikowano

Zacząłem jak byłem na nocce u kumpla. On nic nie robił tylko w Metina2 naparzał. W końcu namówił mnie na ninje, którego nazwałem ATWA. Dagger wybrałem bo skille wyglądały po prostu uber. Dobiłem 32 lvl.

Opublikowano

moja pierwsza postać to 23lv jakoś tak szaman smok myślałem że bd smokiem xD

a mój największy lvl ( nie licząc 71lv skradzionego ) to 54lv szaman smok ( inny ;P )

a co do skili raz mój kolega jak pierwszy raz grał w metka dobił 29lv bez skili xdddd dopiero kiedyś do mnie przyszedł i mu powiedziałem o skilach ;P

BestiariuszSignature.png
Moje aktualne zajęcia:

• Spolszczanie Wikipedii RoM-a
  • Nadzorowanie addonów: pbInfo, ComeOnIn, GridCliqueIt, RuneCraft, SlashAFK, nkCooldown
Opublikowano

Moja pierwsza Postac to Sura Wp wbilem chyba 30 lvl :D

Staty mialem koxik All w zrecznosc pakowalem bo myslalem ze nie bedzie mieczem umial bic jak zaloze fms czy cos

Skille pakowalem all w Strach bo myslalem ze to odstraszac wszystkich laugh.gif

Opublikowano

Pierwsza moja postać to wojownik body statystyki rozłożone po równo skile tez po równo lvl 33

Opublikowano

Moja pierwsza postać to był woj mental .. Ale jak przeczytałem opis silnego ciała ze nigdy nie upadam ( myślałem ze jak bije sie w pojedynku to nie upadne jak ktoś bedzie mnie bił xD )

Niestety zmieniłem na body , czego teraz załuje xD A nick miał : Michi98 . Postać oczywiście załozona na monku ;p

Ale wbijałem 19 lvl w m1 bo myslałem ze zaprzysieżone to sa rl gracze i nie biłem ich ;p Michi ma teraz 52 bodajrze , ale skończylem expienie .. Teraz liczy sie tylko em2 i drop ribów xD

Opublikowano

Ja pamiętam, że zaczynałem przygodę z metkiem na Agronasie, jeszcze wtedy nie wiedziałem, że jest coś takiego jak hacki to było jakieś 3 lata temu o.O .A wiecie jak skończyłem ??

hehe spaliłem fms u kowala na +9 i się załamałem potem przestałem grac na rok w metka i od tamtej pory gram cały czas jeszcze nie dawno bana dostałem na Kronosie 56 lvl .

Teraz gram na feniksie 48 lvl w 2 tygodnie i jest git :D

Super temacik :)

hmm.. Agronas 3 lata temu? hahaha śmieszne.. ;] Metin2 PL ma 3 lata i niedługo event na urodziny:D a ten gada, Ze agronas ma 3 lata:D o.O

POMOGŁEM CI? DAJ + lub 5*

Opublikowano

Zacząłem grę archerem. Lurowałem praktycznie przez cały czas do 29 lvla :D Staty rozdawałem wszystkie po równo, dlatego skończyłem przygodę z tą postacią. Ognistą wtedy miałem M4 :D

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

hmmm 1 konto na twierdzy kolega mnie wciągnol 3 lata temu byly tylko 4 serwy xD skille dopiero na chyba 15 odebralem i wilem 20 koniec pozniej grymuar 28 aura m3 wtedy chodzila po 150k i kazdy mial w brut pozniej exandros i gram na nim do teraz 84 mam ^^

Opublikowano

Pierwsza postac, wojownik 4 lvl, potem body 53, potem znowu body 53 :)

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

Ehhhh tyle wspomnień

Grę zacząłem w 2007 roku kolega mnie namówił . Stałem pod kowalem i czytałem co on mówi stwierdziłem że to nudy i czytałem teksty innych npc gdy przeczytałem wszystkie teksty ;D uważałem że gra jest bardzo nudna i zaprzestałem w nią grać Grałem oczywiście wojownikiem xD.Potem do gry wróciłem w 2008 roku. Wbiłem 25 lvl wojownikiem body i uważałem że mam kozackie eq bo wszystko na +2 staty po równo itp.Pewnego dnia gdy chodziłem po you tube znalazłem użytkownika Mr.CybucH który dodawał różne serwery między innymi Newlongju 2 na którym zacząłem grać.Wbiłem tam 62 i biegałem w zbroi od 48 lvl nie pamiętam na + ile i z ribem +8 tam nauczyłem się rozdawać staty i skille ;D. Gdy Newlongju 2 padło zainteresowałem się serwerem longjuyt2 miałem już wtedy chyba ! konto na mpc .Wbiłem tam 72 lvl skille po m8 nie umiałem dalej wbić .Potem wielki restart po którym zakończyłem przygodę z Longjuyt2 . POtem jeszcze jako pierwszy polak !!!! grałem na becie mymetin na serwerze 3 komendy gma itp (Rych i szymon powini pamiętać^^) lecz nie stety podałem serwer kolesiowi którego nie pamiętam nicka i ten rozgadał się a mpc bo chciał być sławny. Teraz czasami pogrywam na różnych serwerach. Dziękuję dobranoc

1358177528-U70874.png

Opublikowano

hm. chyba pierwszy lv to mój był 34/5 ;> I pro śmiertelka +7 w której się woziłem ^^ + fms +6 hah ^^

A potem to ninja 44 a następnie był wojownik 49 a teraz jade surką 54 lv ^^xD

Opublikowano

@miska9000

kox buhahah xD odstraszac xD

Sprzedam głośnik od lampki, zasilacz do taboreta(500Vat), bilety na mundial 2006!Sprzedam głośnik od lampki, zasilacz do taboreta(500Vat), bilety na mundial 2006!

Sprzedam głośnik od lampki, zasilacz do taboreta(500Vat), bilety na mundial 2006!

Sprzedam głośnik od lampki, zasilacz do taboreta(500Vat), bilety na mundial 2006!

Stanowczo za duża sygnatura. / Makin

Opublikowano

Pierwszą postacią byl to szaman wyexpiłem 20 lvl (to było w 2008 roku)

a teraz jak się już zabieram do expienia to wbijam 40 lvl + :D

reflink

Opublikowano

Pierwsza postać wojownik body 27lvl z trzystronnym na M , nie dałem żadnego punktu w aurę , rozdzieliłem w inne skille xD

widzewsygname.jpg
Opublikowano

Ehhhh tyle wspomnień

Grę zacząłem w 2007 roku kolega mnie namówił . Stałem pod kowalem i czytałem co on mówi stwierdziłem że to nudy i czytałem teksty innych npc gdy przeczytałem wszystkie teksty ;D uważałem że gra jest bardzo nudna i zaprzestałem w nią grać Grałem oczywiście wojownikiem xD.Potem do gry wróciłem w 2008 roku. Wbiłem 25 lvl wojownikiem body i uważałem że mam kozackie eq bo wszystko na +2 staty po równo itp.Pewnego dnia gdy chodziłem po you tube znalazłem użytkownika Mr.CybucH który dodawał różne serwery między innymi Newlongju 2 na którym zacząłem grać.Wbiłem tam 62 i biegałem w zbroi od 48 lvl nie pamiętam na + ile i z ribem +8 tam nauczyłem się rozdawać staty i skille ;D. Gdy Newlongju 2 padło zainteresowałem się serwerem longjuyt2 miałem już wtedy chyba ! konto na mpc .Wbiłem tam 72 lvl skille po m8 nie umiałem dalej wbić .Potem wielki restart po którym zakończyłem przygodę z Longjuyt2 . POtem jeszcze jako pierwszy polak !!!! grałem na becie mymetin na serwerze 3 komendy gma itp (Rych i szymon powini pamiętać^^) lecz nie stety podałem serwer kolesiowi którego nie pamiętam nicka i ten rozgadał się a mpc bo chciał być sławny. Teraz czasami pogrywam na różnych serwerach. Dziękuję dobranoc

eh cybuch... pamietam jak rozwalal kazdy serwer swoimi tutami dla neo.

moja pierwsza postacia byl wojownik ktorym wbilem 31 lvl. bylo to na poczatku metina ( tak ze 2 tyg po stracie) . pamietam ze z kumplem bylismy pr0 bo wiedzielismy skad sie farby bierze (chodzily wtedy po okolo 50k) . gdy tylko wbilem 31 lvl dowiedzialem sie ze mozna zmieniac skille ( mialem wszystko po rowno ). wtedy tez przestalem grac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...