Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak Zaczynaliscie

Insanity.^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1 postać na monku ( był to wtedy jedyny serwer)

25 czy 26 lecz konto zbanowane :D - za duży przypał sobie robiłem

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

ja na poczatku zaczołem grać na feniks nie wiedziałem co to skile i jak sie staty rozdaje ledwo dobilem 19lvl w m1

A potem przyszedł do mnie kolega i mi wszystko wytłumaczył(tłumaczyl chyba ze 4godziny xD)

I zaczołem grac na Monastyrze wbiłem pare dni temu 70lvl i mam podniete ;D

Obecnie gram na gromo mam 43lvl a na 70lvl wbijam skile dropie i robie wypady z gildią na dt a i niezapomnijmy o wojenkach osatnio z n4y i pandemia przegrywaliśmy do 40/30 xD

Moje konta w metku:

-Monastyr lvl70+ nick:Caniba

-Gromo 42+ nick:lemoon

Podexpie na monku za podexpenie na gromo.

Pisać GG:21828668

mtrrdc.gif

Opublikowano

Ja na Monastyr, był to wtedy jedyny serwer, odrazu do gustu przypadł mi ninja.

grałem ładnie, pięknie dobiłem 25 w miesiąc! o.OxD

A wtedy miałem taką radoche.

lecz mnie zbanowali, sam nie wiem za co.

do dzisiaj nie mogę wymyślić za co dostałem bana, może za tak duży przypał . ? xD

Wulgarna obraza moderatora. Dowidzenia

//D&G

Opublikowano

grymuar jedyny otwarty server ^^ 18 lvl woj body wgl nie dawałem w aurę xD potem kupiłem 42 lvl mentala od kolegi na twierdzy za 5 zł :D

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

to może ja opisze swą 1 postać był to ninja dagger . wbiłem 9 lvl w 1 dzień :D !. ( najlepiej z was wszystkich xD ) dawalem wszystko w szybki atak .:D

Stanowczo za duża sygnatura. / Makin

Opublikowano

Ah dobre czasy xD

Moja pierwsza postać?

Woj Body nick "Vegidx" na feniksie dobiłem 8lvl w 1h xD i patrze na gości i się pytam:

Wow, skąd macie takie świecące miecze?

Pewnie w itemshopie sobie kupili...

Oczywiście chodziło że mieli odpaloną aurę a ja nie wiedziałem ocb.

No jak inaczej all skille i staty po równo dawałem xD

Potem był "Graggen" na monastyrze Woj Body dobiłem 34lvl (w 6 miechów OMG) i potem dostałem perma za napisanie na wołaczu

www.metin2.jp

Powód bana:

Reklamowanie niestosownych stron

Jak jeszcze nie zbanowali to wydropiłem riba 32% sr i 2% um którego zjarałem u kowala na +8 :X

potem załamałem się ale znowu dropłem riba (po 8h...) i na +1 zjarało :X

znowu załamka dobra znowu dropłem ribka i na +4 kowal zjarał.

Jak dobrze pamiętam to znowu dropłem riba zrobiłem na +7 i gościu na drop hacku ukradł.

(Miałem wyrzucić broń bo może być kopiowana)

Potem właśne ban :(

Potem historia z privkami (newlongju2, qyyt2, sfyt2, zpmt2, zzyt2) oraz filmiki od MrCybuCHa.

Teraz próbuję grać na us'ie i metin2united oraz novamt2, ale myślę że zostanę przy priv serwerach, albo wreszcie mój projekt "Solidus" zrealizuje T_T

Opublikowano

Moja pierwsza postac to wojownik body hahaha 35 lvl dalem tylko w wir i trzystronen hahhaha i oby dwa weszły na 17 .. potem tą postacią dropiłem dla normalnej już zrobionej przez Brata <newage s4 lecz usunął bo bał sie kradzieży bo kradli na s4> i wtedy tak sobię tą postacią zrobiłem konika hahah no i co? to co wy.. Ban ^^

ale potem się odbudowałem i zrobiłem wojownika bodego 40 lvl w 3-4 dni nie pamiętam. aura byla m5 i tego wojownika też zbanowali za sam nie wiem co..

a teraz se oram na Serwandes mam woja 52 YonKoY Lecz okradziona i łowię :D

Pozdro :D

D&G Zdejmij mi 10 % błagam! a jak nie to wejdź tu!! sie przestraszysz :DYOU!

Opublikowano

1. Sura 2 lvl xD nie wiem

2. Woj 35 lvl nie wiem

3. Woj 45 lvl nie wiem

4. Woj 37 lvl [gram teraz]

I było jeszcze kilka charów ale bany albo ukradli :(

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

moja pierwsza postac to byl woj mental kamilion9972 na agronasie ;D w 1 dzien mialem okolo 14 lv bo mi sie nudzilo w wakacje ;p potem gralem i gralem az wbilem okolo 33 lv i wydropilem 3 riby. dowalilem 2 +8/9 a 3 +3 ;p lecialem na magicznych metalach ktore robilem u kowala ;D potem posprzedawalem i stac mnie bylo na dobre eq. no i jak mialem te eq to zaczalem sie nabijac z gosci i pislaem bzdury ze mam gg gm i ban ;D

@edit aha i jeszcze potem mialem postac na fenixie 72 lv od kolegi za paczke fajek bo on juz nie gral ;d stal byla +6 i same dobre rzeczy ;p no i potem mnie okradli i mi sie znudzil metin ;p

Nie.

Opublikowano

Ja jak wystartowałem na s1 dobiłem 35 lvl z średnim eq nie wiedziałem co to fms rib ale wszystko było tanie ;p Dlaczego przestałem grać?

Ponieważ już jak miałem 28 lvl miałem 10 lvl konia ale jak dobiłem 35 na S1 ŻÓŁCI GRAŁY SAME NOOBKI I MI NIE POMOGLI A BYŁO WTEDY TYLKO 50 łuczników ;/

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

ja na początku miałem nijnie ale nie wiedziałem co to skile

potem zaczołem grac wojem wchodze do drugiego miasta i sie boje dzikusów żeby mnie nie dedły xD

pytam sie jakiegos gościa jak to zrobiłes że miecz ci świeci a on mi na to wyrzuc miecz na ziemie to ci tak zrobie żeby świecił

albo załamałem sie jak kupiłem topora za 10k +0 i spaliłem na +4 ;)xD

Potem kolega mi wszystko wytłumaczył co to skile staty koń i takie tam wreszcie wbiłem 25lvl patrze a dóżo 25lvl jeździło na koniach.

Podeszlem do goscia i sie zapytałem jak sie robi konia on mi na to musisz mieć medal konny(oczywiscie nie wiedzialem co to jest;))

Powiedział że medale wylatują w lochu(nie wiedziałem gdzie ten loch jest xD)

I ide sobie kiedys na dzikuski robic grupe a patrze na mape a tam cos pisało u góry poszłem patrze teleporter(zdziwienie:))

Wchodze i zbaijam jakies małpy patrze jakaś dziewczyna bierze mnie do grupy przyjolem zaproszenie i po 20min dropnoł medal dla mnie

potem nastepny i tak ze 4 a wiec poszłem do stajennego i przyjołem misje byłem wtedy w m1i pomyslałem tak gdzie sa dzicy łucznicy ide do m2 zobaczyc oczywiscie czas cały czas leciał xD

idzie jakies gościu w m2 na dzikuskach i sie go pytam gdzie sa dzicy łucznicy a on mi na to że koło imha dobra poszłem tam zabiłem jednego i przy okazji dropną mi fms z besta nie wiedziałem co to jest;)

poszłem i ulepszyłem na +1,2,3,4,5,6,7 i ulepszam na +8 u zwykłego oczywiscie spalił ale nie pamietam jakie sr miał ;)

Potem konia robiłem jeszcze ze 5 razy ale cały czas nie wiedziałem gdzie jest dózo łuczników potem mój brat zrobił dopiero tą misje;)

Moja przygoda z metinem była bardzo śmieszna i pełna pytan i niewiadomych nie wiedział co to sa podstawowe żeczy w metinie najgorsze ze nie wiedziałem co to sa potki ale dowiedziałem sie jak zaczołem grac wojem ;)

I sprzedałem aure za 15k xD byłem rozczarowny że tak dózo dała za ksiazeke xD

Moje konta w metku:

-Monastyr lvl70+ nick:Caniba

-Gromo 42+ nick:lemoon

Podexpie na monku za podexpenie na gromo.

Pisać GG:21828668

mtrrdc.gif

Opublikowano

ja 25 woj body

jak dostałem 4 skill pointsy to all w wir miecza bo nie wiedziałem jak się pakuje iks de

Opublikowano

Teraz 1 moja postac miała 24 lvl i dobry wziolem wolny i bilem i okrutny chcialem znowu miec dobry wiec dawalem pokojowy ;D skile po 1 rozdawalem i lazilem z eq +0 m bo nie wiedzialem jak mozna uleprzac u kowala i naciskalem na nim itp chcialem wyzucic item i na kowala padlo i zobaczylem ze cos sie pokazalo naciskalem ok i tygra na +1 ;D i uleprzylem ja na +6 prawie by bylo na +7 ale ktos mi konto zabral

Serwer:Grymuar

dlawesolego.jpg

Dajadd.pngj Wejdz na profilek daj komentarz a w zamian dam ci add.png

Robie Spol w zamian za +

Opublikowano

Ja swoją przygodę z Metin 2 zacząłem w 2008 roku

A przedtem grałem rok 2005-2006 w METIN ( nie METIN 2 tylko METIN ) koreański

W 2006-2007 grałem w inne gierki a w połowie 2007 zacząłem w metin2.pl

Pierwszą postacią nabiłem ( serio ) 55 lv oO

Staty miała : Wit coś koło 30-40 int 20-30 ( bo myślałem że jak nie dam jej int to będzie głupia ) siła chyba max i zr nie ruszone pewnie

Skille : Wir M1 Szarża M1 aura 8 i 3stronne 2 :D

Tia... PRO Build oczywiście konia nie miałem a ten 55 expiłem 3 miechy na Sohan :P

Aktualnie :

Serv. Triadica

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

61 xD

Staty max Wital max Int reszta w zr

Mental xD

Wiecie jak sie trudzilem zeby zabic na 45+ bo ? :D

Tapniecie M rzut miecza M Walniecie 18

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

1.jakaś sura 13 lvl wbijałem 3dni o.O

2.36lvl ninja dagger wirujacy m2 [zhackowany]

3.woj 32 lvl [bAN] SH

4.woj 33 lvl [zhackowany

...

6 woj pro 35 lvl 22. serwer orion

pzdro

1282582859-U159970.png

Orion; Shinsoo ; Wojownik Body 45 lvl i rośnie ON

Opublikowano

19 lvl sura BM pamiętam to... 2k minut online skile po równo staty też ... eq +0- +2 all misje wykonane, expienie na niedźwiedziach i uciekanie przed nimi po 1 grupce. potem przerwa na pół roku potem 42 lvl potem przerwa i hack itd. ;p

Opublikowano

Ninja 86 lev skille g i zasadzka P ;) Skradzione ;0 , tera woj mental 42 ...

Elares PL

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

-99%! Dodatkowo warn za darmo!

Opublikowano

37 sura wp maksowałem w pż i sile i w skilach jechałem po równo jak ktoś miał skila na m to go od hakerów wyzywałem xD ale to była wtedy jak 6 serwera nie było

sygnature.png

Opublikowano

mój 1 har to archer dawałem w ognista all ale nie wiedziałem jak sie używa skilli ;/ wbiłem 11 lvl i off a teraz gram w lvlach 30-72

PS dajcie -

PS2 Super temat

Wymogi sygnatury

Sygnatura może zawierać

dowolną ilość obrazków

dowolny rozmiar obrazków

dowolną ilość adresów URL

dowolną ilość linii

A juz mam 2 warny za sygne :/ bo jest za duża

Opublikowano

Sura bm najlepszy item szeroki +8 reszta to byla +2 +3 szeroki dostalem od kolegi.Raz kiedys koles jakis pokazal mi zbroje boga smokow ale sie podniecalem :D napisal ze da mi 2 jak mu wysle smsa na sm wyslalem i mi dal ;).Teraz gram na feniksie lvl 53 mental i 71 body krolestwo shinso nicki:PeeWuu i TANOS

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...