Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]D3D Stamina Hack [TuT]

Rekomendowane odpowiedzi

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

bypassa trzeba i mam jeszcze jeden problem jak moge znalezc adresy np chams ??

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do chamsow nie potrzeba adresu, jest to funkcja D3D, wiec wystarczy odpowiedni kod. Reszta, to kombinuj z CE.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@edit up jaki jest kod do Hamas?

@edit 2 juz wszystko ok

ps. dostane tem kod na hamasa?

ja gdy daje build batch build wyskakuje mi takie okienko i nie wiem co dalej ...

beztytuuamk.th.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@2xup klikasz Build

@Up Mam to samo

I właśnie, zadam pytanie i tutaj. Wszystko ładnie działa, hula pięknie hula tylko, że po uruchomieniu się WarRock.exe mój hack się automatycznie wyłącza. :)

o.O
Opublikowano

"boshe musk mi penka"

Cytuje,

Jesli miales 0 errors to wyglada na dobrze zrobione ALE:

- po takim DUZYM uptade jakis czas temu wszystkie hacki D3D na tym sourcu zostaly zpatchowane. Co to oznacza? A no to, ze nie wyswietli ci sie menu, a zeby sie wyswietlilo, trzeba sie pobawic w hookowanie funkcji i takie tam. Moze kiedys napisze co i jak, ale narazie sam sie tego ucze ;P. Oczywiscie te tutoriale pisalem jak jescze wszystko dzialalo.

Opublikowano

Mhm, ok dzięki za odpowiedź i rozumiem z zachowania, że mam więcej nie pytać o nic. Nie zauważyłem tego tekstu prawda, ale z tekstu "boshe musk mi penka" dla mnie wynika jasno, że ktoś kto stara się cokolwiek zrobić, a my to nie wychodzi i szuka jakoś pomocy to debil i nie powinien się za to brać...

-.- Gdybyś dał sam cytat i powiedział, że to już było - to ok, spoko, przyznałbym mój błąd (co sam teraz zrobiłem i tak) i byłoby ok. A tak widzę, że co poniektórzy wolą kogoś jeszcze zgasić -.-

Jeżeli zamierzasz to komentować "Pro" to sobie odpuść i nic nie pisz, nie mam humoru do dyskusji.

o.O
Opublikowano

Nikogo nie obrażam i nie dobijam, po prostu czytaj cały topic ze zrozumieniem, wnioskując z tego zaczołeś czytać tylko tut i gdy ci nie działał "chciałeś gotową odpowiedź" niż poświęcić 5 minut czytania i sam stwierdzić. Pozdro panie "Her"

Gość mlody22pl
Opublikowano

ejh mam 1 error co mam zrobic ,robie all wedlug instrukcji

Opublikowano

Moglby ktos powiedziec jak zrobic zeby ten hax byl undetected?

Nawet sygnaturki se strzelic nie mozna

Da Noob xD

Opublikowano

dziekuje za odpowiedz czyli jak ktos zaczyna sie w to bawic to na tym forum nie ma szans na pomoc

Da Noob xD

Opublikowano

a czy istnieje jakis sposob dla noobka zeby napisac haxa?

Da Noob xD

• 5 tygodni później...
Opublikowano

D3D Starter Kit zostal zapatchowany, wszystko masz w temacie nizej, adresy itp ( C++ Warrock Cheat).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

-------------------Configuration: TatniumD3D - Win32 Release--------------------

Compiling...

d3d8dev.cpp

Linking...

LINK : fatal error LNK1104: cannot open file "d3d8.lib"

Error executing link.exe.

TatniumD3D.dll - 1 error(s), 0 warning(s)

--------------------Configuration: TatniumD3D - Win32 Debug--------------------

Linking...

LINK : fatal error LNK1104: cannot open file "d3d8.lib"

Error executing link.exe.

TatniumD3D.dll - 1 error(s), 0 warning(s)

n1 pomożesz?? proszę . a tak się napaliłem na tego hacka :/

A może Dałbyś cały kod ?? :) ładnie prosze XXXXXDD

• 5 tygodni później...
Opublikowano

1.Sorka ale ja mam tak : zrobilem mam 0 bledow wlaczam hacka potem wr , proboje sie zalogowac i...nic probowalem sie pare razy zalogowac i dalej to samo nie moge sie zalogowac. WTF!?

2. Jak sie wlancza menu? Prosze POMOCY!

(jezeli cos zrobilem zle z postem to sory jestem new user i to moj 1 post xD)

Hmmm... bez hacka tez nie moge sie zalogowac! LOL?

Pomogłem daj 5* lub miły komentarz!

Opublikowano

Poczytaj sobie posty w tym temacie, D3D starter kit zostal juz dosyc dawno zapatchowany, zeby zrobic dziajacy D3D potrzebna jest nowa baza, a bez bypassa jest ona wykrywalna w 2 min, wiec w tym kierunku narazie nic nie skombinujesz.

Mozesz sprobowac tego : http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=36000 Cheat bez menu, ale za to dzialajacy i niewykrywalny ( jesli nikomu go nie dasz ). Adresy sa przypiete w dziale WarRock.

@Down

Tak, temat, ktory podalem jest aktualny - cheat zadziala.

Opublikowano

A czy to zadziala? Szkoda ze to nie dziala bo juz zaczynalem to lapac :(

@edit Ahaaa juz wiem o co chodzilo. Mialem takie szczescie ze byl upgrade jak sie logowalem hehe sorka za SPAM

Pomogłem daj 5* lub miły komentarz!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...