Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]D3D Stamina Hack [TuT]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra. Nieważne że 0 delay ale czemu nie możesz? Nie da się czy co? Czy poprostu robi się to analogicznie do tamtych innych opcji hacków o których piszesz w swoich innych tematach?

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zamierzam tu wystawiac vip opcji, bo nie ma ich ot tak. kazdy musi na to zapracowac, ja sam do tego doszedlem w opcjach typu 0 delay, musisz sie zasluzyc bo nigdy nie ma nic za darmo...

Opublikowano

Nie widzisz, ze zrobilem tuta na super jumpa ? wystarczy spojrzec....

Co do un ammo to 3xaddie 1,2,3 + wartosc 3 do kazdego, NOP. Nie licze ze teraz to zrozumiesz ale moze kiedys ..

Opublikowano

To jest vip info i na pewno kilo_kartofli ci tego nie powie... ani ja :P bypass to najbardziej ceniona rzecz... Teraz troche to dziwnie wyglada po ostatnim uptade.

powiem tak, ze ciagle pracuje nad bypassem do hs.

Opublikowano

No proszę.....wyślij mi na priva jak to zrobić....nikomu nie powiem. Jest to dla mnie bardzo ważne bo dzięki temu że robię haki mam większy respekt wśród kolegów. Proszę Cię bardzo :(

Opublikowano

a czy do tego hacka potrzebny jest adres tylko playerpointer czy sama stamina tez?

ustwailem juz nowy playerpointer ale zastanawiam sie nad tym czy to wystarczy?

Opublikowano

Dobra. Zrobiłem tego hacka. Ominąłem HS'a. Wszedłem na Germana na jakiegoś Urban Ops'a. Na początku wszystko ok. Wchodzę do gry i włączam staminę na on. Robię przewrotkę ale stamina się zużywa ;/ czyli hack nie działa :( a jak tak włączę za którymś razem staminę znowu na on to wyłącza mi się warrock. Nie wiem czemu nie działa ta stamina. Może trzeba dodać gdzieś jeszcze offset staminy albo jej adres. Co ty na to N1ghtmare? Jeśli ktoś może mi pomóc to bardzo mi się to przy da :)

Opublikowano

I bronie teraz są zmienione i cały czas mi crashóje się warrock ;/

Musiałem zrobić reinstall WarRocka ;/......Czy jest inny sposób na ominięcie HS. Bo ten co kilo kartofli podał to jest doniczego. Mógłbyś dać tego bypass'a. Proszę. No bo co mam zrobić żebyś mi powiedział jak zrobić albo dał bypass'a?

A...i sora za spam ;p

Opublikowano

Jest to moje 2 konto założone przed chwilą. To ja Wlodar 1995. Jestem ciekawy czemu moje konto zostało zablokowane na tydzień! Przecież przeprosiłęm za spam a usuwać postów nie umiem jeżeli wogóle się da. Więc czemu?

N1ghtmare więc wkońcu czy wystarczy tylko ten playerpointer czy nie trzeba jeszcze przypadkiem gdzieś dać adresu do staminy??

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

D3D V.I.P Hack [ I'am working about this ] ;)

B y p a s s [--------------//-------------]

0a4caeb6f073499e8fc9ad7524145a3f.0.gif

Pozdra dla ziomali z Kanzas City i dla MPC BOARD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zrobiłem wszystko dobrze 0 błędów i innych rzeczy

włączam hacka potem wr HS nic nie wykrywa ale patrze nie ma Menu i stamina nie działa

Opublikowano

Dla wyjasnienia, napisalem to w innym temacie, pozwole sobie przytoczyc moj cytat:

Jesli miales 0 errors to wyglada na dobrze zrobione ALE:

- po takim DUZYM uptade jakis czas temu wszystkie hacki D3D na tym sourcu zostaly zpatchowane. Co to oznacza? A no to, ze nie wyswietli ci sie menu, a zeby sie wyswietlilo, trzeba sie pobawic w hookowanie funkcji i takie tam. Moze kiedys napisze co i jak, ale narazie sam sie tego ucze ;P. Oczywiscie te tutoriale pisalem jak jescze wszystko dzialalo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moze ktos kto umie niech zrobi filmik jak on to robi od podstaw i niech pisze co trza robic itd wtedy wiekszosc ofiarlosu bedzie wiedziec jak to zrobic np: ja i inni

Znawca
Opublikowano

OMG! Naucz się czytać, że już to nie działa, na hackach D3D... Poza tym jak nie umiesz nic zrobić to filmik Ci dużo nie da. Zacznij od tych 3 punktów: 1) Idź do szkoły, 2)Naucz się czytać, 3)Kombinuj, nikt Ci w życiu nie będzie tak pomagać, że wszystko zrobią za Ciebie...

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

Czy ten poradnik można zastosować w innych grach(comba Arms) tam niejest spatchowane d3d menu i widziałem już hacki d3d i czy można było by przerobić ten kod żeby działał pod tą grę??

Opublikowano

Akurat ten tutorial nie, bo Warrock jest pod DirectX8, Combat Arms -9. Sciagnij Starterkit pod dx9 i zacznij sie bawic. Powinienes zrobic menu, sama opcje i nie wiem czy tam nie trzeba bypassa, albo hookow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...