Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arabb

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasem dobrze jest kogos wypuscic na gleboka wode zeby raz porzadnie sie nia zachlysnal aby pozniej wiedzial jak nie zatonac i nie wyplywac z dziurawym pontonem na otwarte morze. Nie kazdy kandydat wybierany na moderatora czy global moderatora jest w 100% sprawdzony przez nas, nie wymagamy od ludzi zeby byli robotami siedzili 24/7h. Idea naszego forum to rozwijanie cheatow z pasja, tworzenie malych grupek spolecznych i pomaganie sobie na wzajem. Darzymy zaufaniem ludzi ktorych wlasciwie nie znamy ale kierujac sie faktem o ktorym wspomnialem wczesniej te osoby nam to odwzajemniaja dzieki czemu mozemy wspolpracowac i tworzyc to co kochamy prawda? Jesli ktos dostaje range, a nie spisuje sie tak jak powinien ta ranga nie zostaje wiecznie wiec nie wiem skad taka frustracja u wiekszosci uzytkownikow. Kazdy ma swoje 5 min przy ktorym zablysnie lub narobi nam dodatkowej roboty. Zamiast zakladac mu plecak wypchany kamieniami, wspierajcie nowo wybranych modkow/global modkow mysle, ze oni na pewno to zapamietaja i odwzajemnia sie jesli tylko bedzie taka okazja ;)

PS: Za pieniadze ktore wplacil arab kupilismy z kokoszem butelke whisky i chetnych do pogawedki zapraszamy na szklaneczke ;)

card.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czasem dobrze jest kogos wypuscic na gleboka wode zeby raz porzadnie sie nia zachlysnal aby pozniej wiedzial jak nie zatonac i nie wyplywac z dziurawym pontonem na otwarte morze. Nie kazdy kandydat wybierany na moderatora czy global moderatora jest w 100% sprawdzony przez nas, nie wymagamy od ludzi zeby byli robotami siedzili 24/7h. Idea naszego forum to rozwijanie cheatow z pasja, tworzenie malych grupek spolecznych i pomaganie sobie na wzajem. Darzymy zaufaniem ludzi ktorych wlasciwie nie znamy ale kierujac sie faktem o ktorym wspomnialem wczesniej te osoby nam to odwzajemniaja dzieki czemu mozemy wspolpracowac i tworzyc to co kochamy prawda? Jesli ktos dostaje range, a nie spisuje sie tak jak powinien ta ranga nie zostaje wiecznie wiec nie wiem skad taka frustracja u wiekszosci uzytkownikow. Kazdy ma swoje 5 min przy ktorym zablysnie lub narobi nam dodatkowej roboty. Zamiast zakladac mu plecak wypchany kamieniami, wspierajcie nowo wybranych modkow/global modkow mysle, ze oni na pewno to zapamietaja i odwzajemnia sie jesli tylko bedzie taka okazja ;)

PS: Za pieniadze ktore wplacil arab kupilismy z kokoszem butelke whisky i chetnych do pogawedki zapraszamy na szklaneczke ;)

Nie wiedziałem, że można sobie w ten sposób "wykupić" GM'a. xD Btw. nieletnich też częstujecie? :rolleyes:

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Czasem dobrze jest kogos wypuscic na gleboka wode zeby raz porzadnie sie nia zachlysnal aby pozniej wiedzial jak nie zatonac i nie wyplywac z dziurawym pontonem na otwarte morze.

Jak bysmy tak robili to wkrotce zabraklo by ludzi bo by toneli, a reszta by sie bala ^^

Idea naszego forum to rozwijanie cheatow z pasja, tworzenie malych grupek spolecznych i pomaganie sobie na wzajem.

Ta idea umarla juz naprawde bardzo dawno temu. Odkad pojawili sie nowi userzy typu "kecup" trzeba zmienic system zarzadzania userami i forum.

Zamiast zakladac mu plecak wypchany kamieniami, wspierajcie nowo wybranych modkow/global modkow mysle, ze oni na pewno to zapamietaja i odwzajemnia sie jesli tylko bedzie taka okazja ;)

Jakos nie wierze by bylo to mozliwe

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość Mounthains
Opublikowano

Czasem dobrze jest kogos wypuscic na gleboka wode zeby raz porzadnie sie nia zachlysnal aby pozniej wiedzial jak nie zatonac i nie wyplywac z dziurawym pontonem na otwarte morze.

Albo utonie, albo przeżyje...

nie wymagamy od ludzi zeby byli robotami siedzili 24/7h

No tak. Ale co nam po tym jak żaden Global Moderator nic nie robi, a my musimy to nadrabiać? Zrobią się luki, keyloggery i inne syfy. Potem administracja będzie opierdalała, że nie wywiązujemy się z obowiązków globala..

Mam 450k do Was -.-

Opublikowano

Darzmy się pomocą. Nie brońcie go tak ,bo widocznie sobie na to zasłużył. Wciąż nie rozumiem jednego - Arabb nie miejąc czasu ,zamiast przyznać się ,że nie może pełnić tej funkcji właśnie z braku jego dalej ją pełnił także wydaję mi się ,że słusznie możemy go osądzić o nie wypełnianie swych funkcji.

Opublikowano

Jak bysmy tak robili to wkrotce zabraklo by ludzi bo by toneli, a reszta by sie bala ^^

Ta idea umarla juz naprawde bardzo dawno temu. Odkad pojawili sie nowi userzy typu "kecup" trzeba zmienic system zarzadzania userami i forum.

Jakos nie wierze by bylo to mozliwe

Oh tak nie przyjmujmy ludzi zamknijmy sie przed swiatem i nie dawajmy szansy innym bo z gory bedzie zle. Poza tym pierdolenie ze MPC umarlo, umarly cheaty, nie ma na tym forum juz normalnych ludzi itp to czysta herezja. Skoro ta idea umarla to zarabiamy na tym grube pieniadze i nie rozwijamy sie dalej tak? Prosze Cie oszczedz takich glupot bo mi sie noz w kieszeni otwiera jak to czytam. Zoorganizuj projekt dobierz do niego ludzi i wystartuj z tym, a nie siedzisz i narzekasz jesli uda ci sie osiagnac cos na poziomie podcastu ktorego liczba odsluchan wynosi 5k per odcinek to pogadamy moze wtedy ;). Bede bronil idei tworzenia MPC z pasji i bede tworzyl nowe projekty bo mam zamiar sie rozwijac i dawac uzytkownikom cos nowego, a nie mam zamiaru siedziec w kacie stawiac krzyzyki w sygnaturach i plakac ze MPC upadlo.

PS: You know, a nie you now.

card.png

Opublikowano

Pracować dopiero zaczałem od wczoraj, wczesniej mało robiłem bo musiałem sobie wszystko uporządkować na wakacje, zaplanować obóz, były też 2-3 imprezy (nie było sensu pisac o tym w admin zone). Teraz juz mam czas wolny i moge moderować.

rozumiem cię że jest dużo skarg na ciebie i nie chcesz się "wychylać" ale lepiej gdyby ktoś wiedział.

Dział diablo ma ledwo 2 karty a lineage 12 + na pierwszej karcie nie ma cię w ostatnich postach, na forum widziałem cię zaledwie 2 razy ( gdy dostałem kida i gdy dostałeś gm'a). Gdyby po takim udziale w forum dawali GM'a to każdy z metina by miał go.

co do top userów to może lepiej gdybyś tam się znalazł by co niektórzy zobaczyli że się starasz

Opublikowano

Darzmy się pomocą. Nie brońcie go tak ,bo widocznie sobie na to zasłużył. Wciąż nie rozumiem jednego - Arabb nie miejąc czasu ,zamiast przyznać się ,że nie może pełnić tej funkcji właśnie z braku jego dalej ją pełnił także wydaję mi się ,że słusznie możemy go osądzić o nie wypełnianie swych funkcji.

Jakoś dziś ogarnałem 30 raportów, dziwne.

Opublikowano

Przepraszam , ale ta rozmowa z dość wysokiego poziomy powoli stacza się na dół ...Seldek wyraźnie napisał żeby nie przesadzać ....Nie macie kogo krytykować ? Może to fakt , aktywnośc arabba nie przekracza pewnych norm ale wystarczy , admin ma nie "BYĆ AKTYWNY" ale prostować wszystkie niedozwolone wpadki oraz pomogać userom , jeżeli dostałeś bana to napewno nie bez powodo , większość z was , bo czytałem posty krytykuje bardzo ale to bardzo nie na miejscu , panowie , uspokójcie się , aczkolwiek macie prawo się wyżalić ale spokojnie , ten watek jest coraz gorszy ....

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

Dziś... Dziś to ja wstałem o 12 :)

Dobra nie ma co gadać bierz się do roboty wiesz co źle robiłeś ,co dalej źle robisz a co dobrze.

Opublikowano

z tego co przeczytałem to Arabb jak sam napisał nie miał zbytnio czasu, to się każdemu może zdarzyć, nikt z nas nie wie jakie jest życie i co będzie za np. 15 minut, nie wiadomo co się stanie. jak teraz widac wziął się do roboty, nie wiem czy to jest poprzez ten najazd na niego, czy było tak jak on powiedział, ale dzisiejsze reporty które złożyłem to praktycznie on czytał i rozstrzygał, co widać po moim ostatnim wpisie do paska, jak i w dziale.

tak jak mówiłem zaczyna się jazda po innych użytkownikach...

Opublikowano

Myśle że ten temat został napisany po to , aby zmotywować pana arabba :P cel został osiągniety , praktycznie koniec tematu ;)

Opublikowano

lol nawet mnie tu zawołali xD ,no więc tak D&G sux nie wiem po co smarowałem upe za niego żeby dostał GM, arabb gz GM'a nie daj się zdenerwować głupim gadaniem jeżeli Cie wybrała administracja to znaczy że ufają Ci na tyle abyś mógł pełnić tą rolę ;), a teraz wypadam "_"wooop

2006-2010

Opublikowano

Temat nic nie wnosi na forum. Arab ma jasno sprecyzowane cele na forum i jest osobą godną zaufania. Twoje aluzje Seldek są poniżej poziomu krytyki. EOT

Admin Cienia
Opublikowano

Jakoś dziś ogarnałem 30 raportów, dziwne.

Szkoda że dopiero po upomnieniach.

@Energy

Bored, Coś po tej trawie na prawdę poprzestawiało się w głowie. pzdr. - jeśli tak to dzięki chyba że ty za mnie dbasz o forum rofl. :D

Sorry za wbicie w temat po zamknięciu - kokosz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...