Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy podoba CI się skin?  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba CI się skin?

• Tak
      77
    • Nie
      20
  2. 2. Na ile go oceniasz w skali od 1-5?

• 1
      6
    • 2
      6
    • 3
      13
    • 4
      41
    • 5
      31
  3. 3. Lepszy niż wcześniejszy skin?

• Tak
      72
    • Nie
      20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum został udostępniony nowy motyw graficzny. Na wstępie zaznaczam, że nadal możecie korzystać z poprzedniego – wybór motywu znajduje się na dole strony, w sekcji "Motyw".

Nowy projekt jest wciąż w fazie rozwoju i nie został jeszcze ukończony. Udostępniamy go wcześniej, aby dzięki Waszym opiniom i zgłoszeniom szybciej wprowadzać poprawki.

Jeśli zauważycie jakiekolwiek błędy lub elementy wymagające zmian – zgłaszajcie je proszę w tym temacie. Zachęcam również do dzielenia się swoimi opiniami, sugestiami i uwagami na temat nowego wyglądu forum 🙂

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą. Czcionka nieco za mała jak dla mnie. Ewentualnie może jakiś customizer, żeby dostosowywać takie rzeczy pod siebie?

Plus ten chatbot dziwnie wygląda, tak przeskakują te wiadomości. Słabo się to czyta.

nullnull

image.png

Opublikowano

Na telefonie motyw jest rozwalony (wersja cenzurowana) IMG_8941.png

IMG_8943.png

IMG_8942.png

A poza tym motyw jest spoko. Ilość kolorów oraz fakt, że jest pstrokaty idealnie będzie trafiać w dzieci oraz nastolatków, którzy mają dużo bodźców na codzień. 

Opublikowano

Jak najbardziej zgadzam się z przedmówcami:

-Czcionka troszkę zbyt mała,

-Na telefonie wszystko się zlewa w kupę,

-Nick lepiej jakby wrócił nad awatar.

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

Nie no fajnie, że coś nowego.

Edytowane przez CycekTeam

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Możecie popracować nad szerokością Forum. Nie jestem zwolennikiem zbijania wszystkiego, ale o gustach się nie dyskutuje 😏 

PS. Kolorystyka narzędzi do tworzenia tematów/postów mogłaby być biała, zamiast szara - wizualnie będzie to lepiej wyglądać.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za wiadomości i znalezione błędy. Jestem projektantem, który pracuje nad tym nowym stylem forum, na pewno przejrzę wszystkie momenty, sfinalizuję je i naprawię.

Opublikowano

Bardzo fajny motyw graficzne i wykonanie, widać, że @DKarts umiejętności ma na odpowiednim poziomie. Osobiście trochę mnie razi wygląd wiadomości na chat box, bo w stosunku do postów to jest zbyt kolorowy troszkę, tam, mimo wszystko dał tonację, aby wygodnie się czytało każdej osobie. 

A tak co zawuażyłem ewentualnie to:

• Powiększyłbym nieco awatar w poście, dodał nick i przeniósł tarczę "moderatora" na lewą stronę.
  • Zmniejszyłbym nieco serduszko do polubienia posta, aby było równo. 
  • Brakuje mi pływającego menu górnego, żeby szybciej wrócić na stroną główną lub poprzednią kategorię.
  • W czcionkę czytaną mimo wszystko poszedłbym w 1rem i 1.5rem line-height, żeby wygodniej się czytało i nie trzeba było wytężać, aż tak wzroku. 
  • W poglądzie tematów jest po prawej stronie obok scrolbara strzałka do rozsuwania sidebara, a nie można rozwinąć.
  • Przyciski z wysłaniem prośby o dodanie do przyjaciół są zielone, a nie jak inne przyciski.
  • Na mobilce logotyp troszkę za duży i ciężko trafić paluchem w menu hambugregerowe.
  • Na mobilce line-height w tematach postów troszkę za mały co powoduje lekkie zlewanie, dodałbym toćkę większy.
  • Na mobilce kropka w widoku postów w kategorii uciekła poza kontener. 
  • Na mobilce liczba postów w dziale na stronie głównej zakrywa opis i tytuł kategorii głównej. 
  • Na mobilce powiadomienie "Ten temat został zamknięty" wyjechał jakoś dziwnie poza ekran.
  • Na mobilce podczas dodawania nowego tematu, przycisk "Wyślij" mógłby być na pełną szerokość.
  • Na mobilce po kliknięciu "+" w header nav, jest na czarnym tle "Dodaj nową pozycję" co nie jest w ogóle widoczne. 
  • Na moblice po kliknięciu w ikonkę przyjaciół zielony przycisk jest z ikonką mało widoczną.

No i chyba tyle, tak mi się jakoś nudziło to podurzcam pierdółki, a tak to super robota, niech się wiedzie ❤️ 

k4L2ZMS.png

Opublikowano
3 godziny temu, DKarts napisał:

Dziękuję wszystkim za wiadomości i znalezione błędy. Jestem projektantem, który pracuje nad tym nowym stylem forum, na pewno przejrzę wszystkie momenty, sfinalizuję je i naprawię.

brzmisz jak AI

Opublikowano
9 godzin temu, Maja.. napisał:

brzmisz jak AI

DKarts nie zna języka Polskiego. To wina tłumacza, którego użył. 

9 godzin temu, AlexsanderARG napisał:

O, brakuje informacji kto polubił post czy komentarz

Po naciśnięciu na liczbę polubień będzie taka informacja. Aktualnie trwa praca nad tym aby przywrócić plusy i minusy jak za dawnych czasów. 

Opublikowano
5 godzin temu, Hooltras napisał:

Po naciśnięciu na liczbę polubień będzie taka informacja. Aktualnie trwa praca nad tym aby przywrócić plusy i minusy jak za dawnych czasów. 

Już się wyświetla, przy okazji lekkie tłumaczenie potrzebne;

null k52WCT5.png

Gdy jest więcej kategorii w dziale to belka nie współgra z buttonami po prawej;

zVqZ49Y.png

Opublikowano

@Hooltras

Jeśli chodzi o sugestie to kiedy zostanie odświeżone „ MPC Wiki” gdzie jest lista moderatorów i administracji z 2015 roku ?

jak już działamy aby forum powstało na nowo to przydało by się trochę posprzątać w niektórych mniej aktywnych działach na tym forum 

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Coś nowego, nowoczesnego. Nie wygląda jak nudne forum 🙂 dla mnie jest na plus

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Tutaj można by dać lekkie obramowanie na przyciskach do przesuwania lub lekko zmienić odcień.

Są słabo widoczne

mBekdal.png

null  null