Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majka

Maja..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nazywam się Maja, aktualnie mam 24 lata (w tym roku będę się bronić).

Na forum byłam znana z działu TeamSpeak, dram, MPC News oraz MPC Facebook jako dziennikarz + redaktor. :] 

Kiedyś prowadziłam swoje serwery TeamSpeak, fora oraz wykonywałam ikony na zamówienie + pomagałam za darmo na forum w dziale "Poszukuje Ikon".

O forum przypomniała mi reklama na turnieju szachowym, i po 4 latach ponownie się zalogowałam. 

Opublikowano
1 minutę temu, Hooltras napisał:

cześć Maja, kiedy zapraszasz na żur śląski? 

Ehh, ale wymagania.. 😄

Opublikowano
1 minutę temu, Hooltras napisał:

aktualnie jedyna zauważalna kobieta, więc niestety nie będzie lekko

Damy radę, zaraz gotuję żur dla 45 ludzi. :makka:

Opublikowano
1 minutę temu, Maja.. napisał:

Damy radę, zaraz gotuję żur dla 45 ludzi. :makka:

Drogo by to wyszło, miło poznać i szanuje niesienie pomocy za darmo, to dużo mówi o człowieku 👌

:makka: Wszystkie assety nasze są, leaking prawem, a nie towarem :makka:

Opublikowano

Hej Majka bez jajka! :makka: Uguem miło Cię poznać po latach wspólnej pracy na forum bez ani jednej rozmowy XD Daj znać jak się obronisz to wpadniemy forumkiem na Ślunsk! 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
1 minutę temu, Creative napisał:

Hej Majka bez jajka! :makka: Uguem miło Cię poznać po latach wspólnej pracy na forum bez ani jednej rozmowy XD Daj znać jak się obronisz to wpadniemy forumkiem na Ślunsk! 

Stawiam piwo każdemu, jeśli obronię się na 5. 

ps. Nie moja wina, że nie brałeś udziału w dziale ts/mpc news i fb za moich czasów.. 

Opublikowano
Teraz, Maja.. napisał:

Stawiam piwo każdemu, jeśli obronię się na 5. 

ps. Nie moja wina, że nie brałeś udziału w dziale ts/mpc news i fb za moich czasów.. 

Ej ale w MPC News przecież byłem ... Jako redaktor z tego co pamiętam, robiłem newsy przecież.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Teraz, Marchwj napisał:

pamiętam jak graliśmy w sfgame (ostatnio odkopałem konfe mpc sfgame team na telegramie) 😆

o boże, zapomniałam o tym...

Opublikowano

Pamiętam jak poprawiałaś moje teksty na MPC FB :makka:

Stare, dobre czasy. Wchodzę tutaj raz na kilka miesięcy, żeby zobaczyć kto tu jeszcze się udziela. Miło znowu zobaczyć znajome osoby.

(')(.)(;)

Opublikowano

Hej Maju! Może namówisz chłopaka do wrzucenia kodu na ts3 od aplikacji które były kiedyś płatne, i tak już ts3 wymiera nic z tego nie zarobi więc czemu nie ;D

Też kiedyś kupiłem ale przez ciągłe problemy z durną licencją wyłączyłem a trochę tam stypa w dziale ts3, same boty które są zacofane typu Abot.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
21 godzin temu, MrSanten napisał:

Pamiętam jak poprawiałaś moje teksty na MPC FB :makka:

Stare, dobre czasy. Wchodzę tutaj raz na kilka miesięcy, żeby zobaczyć kto tu jeszcze się udziela. Miło znowu zobaczyć znajome osoby.

Cześć, ja nie pamiętam, ale mam nadzieję, że byłam mało czepliwa.

14 godzin temu, Blaaszka napisał:

Dzień dobry, polecam użytkowniczkę w gotowaniu, a mamę w robieniu kanapek :makka: 

❤️

10 godzin temu, muchomor321 napisał:

Hej Maju! Może namówisz chłopaka do wrzucenia kodu na ts3 od aplikacji które były kiedyś płatne, i tak już ts3 wymiera nic z tego nie zarobi więc czemu nie ;D

Też kiedyś kupiłem ale przez ciągłe problemy z durną licencją wyłączyłem a trochę tam stypa w dziale ts3, same boty które są zacofane typu Abot.

Masz nieaktualne dane, z Dominikiem nie jestem już jakieś 6 lat około to po pierwsze, po drugie nigdy nie miałam nic wspólnego z jego aplikacjami i nie odpowiadałam za jego działalność. A po trzecie bardzo długo walczyłam o to by pomógł klientom, doprowadził projekt do końca - niestety jego problemy z samym sobą mu w tym przeszkodziły. Odcięłam się już dawno od tego człowieka i nie mam nic z nim wspólnego. 🙂

Opublikowano
Teraz, Maja.. napisał:

Masz nieaktualne dane, z Dominikiem nie jestem już jakieś 6 lat około to po pierwsze, po drugie nigdy nie miałam nic wspólnego z jego aplikacjami i nie odpowiadałam za jego działalność. A po trzecie bardzo długo walczyłam o to by pomógł klientom, doprowadził projekt do końca - niestety jego problemy z samym sobą mu w tym przeszkodziły. Odcięłam się już dawno od tego człowieka i nie mam nic z nim wspólnego. 🙂

a rozumiem, no luz ;d myslalem ze caly czas z nim jestes

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
Teraz, muchomor321 napisał:

a rozumiem, no luz ;d myslalem ze caly czas z nim jestes

Nie NA SZCZĘŚCIE.

A co do działu TeamSpeak to może na dniach pododaję stare grafiki wraz z .psd z mojego starego serwera. :] 

I może w sumie zacznę robić większe rozmiary do działu Discorda, kto wie.