Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana właściciela MPCforum - ogłoszenie oraz plany.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@Hooltras pierwszą styczność z Twoją personą miałem jeszcze na jakimś bodajże Twoim pierwszym privie mt2, nie pamiętam niestety jak się nazywała ale forum i stronka była taka w kolorach zielonych, dawno to było, jakieś 15 lat temu 😄 Wrzucałem tam swoje pierwsze grafiki na fora i już wiem, że ich nie odzyskam bo nie istnieje tamte forum już 😞 Ale fajnie, że podjąłeś się reaktywacji tego zdziadziałego forum bo jednak kiedyś było to top1 forum w Polsce. W końcu nazwa zobowiązywała - Multi Player Cheats 😉 Czasu już nie ma tyle co kiedyś żeby siedzieć po 6 godzin na forum i je moderować ale gdyby nadarzyła się okazja do ponownego moderowania to ... jestem do usług. 

Życzę Wam, panowie, powodzenia z projektem i fingers crossed! 🥰

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano (edytowane)

Powodzenia Hool, aż się łezka zakręciła. 

ps; również wnioskuje o jednorazowa zmianę nicku ^^

ps2; 

Spoiler

Edytowane przez zuo143
Opublikowano

Ostatnim razem coś nie wyszło, jestem ciekaw czy teraz wystarczy samozaparcia żeby to rozruszać i czy uda Wam się zachęcić nowe osoby do udzielania się na forum. Krok dosyć odważny, patrząc gdzie były fora dyskusyjne 10 lat temu, a gdzie są teraz

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Makin napisał:

Powodzenia! 🙂

Trzymam kciuki za Was i żeby udało się osiągnąć, to czego mi nie było dane.

Ah, w końcu mamy taką samą rangę..

Powodzenia dla nowej administracji, to będzie ogromne wyzwanie postawić to na nogi w dzisiejszych czasach, ale kto wie, może Wam akurat się uda 😉

Gdyby jakiś cudem udało Wam się przywrócić stary layout, dodałoby to dużo do klimatu.

Edytowane przez Istny Diabel

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wpadłem tu po 15-tu latach nieobecności, już jako dorosły, można by rzec, ogarnięty facet, żeby powiedzieć, że trzymam mocno kciuki! To forum ma duży potencjał zarówno wśród oldschoolowców, jak i nowych użytkowników. Powodzenia!

Opublikowano

Życzę dużo cierpliwości i zaparcia. A zarazem sukcesu ze wznowieniem MPC.

Co niektórzy myślę, że pomogą i zaczną wrzucać nowe treści na forum. Jeżeli oczywiście aktywność ze strony moderacji będzie również wysoka.

W grupie myślę, że jesteśmy w stanie przywrócić aktywność.

Sam jeszcze nad tym nie myślałem, ale fajnie jak każdy przeanalizuje w jakim dziale chciałby się udzielać, co go interesuje. To powinno ułożyć Nam nowy podział.

Myślę, że MPC ma możliwość zostania aktywnym miejscem w sieci, to nie potrwa miesiąc oczywiście. Ale musimy mieć tu treści które będą ściągać ludzi.

GL

Opublikowano

Super, że ktoś stara się, aby fora przetrwały! Powodzenia!

Hosting serwerów gier: ServerProject.net

W ofercie posiadamy: 

Minecraft Hosting, FiveM Hosting, MTA:SA Hosting, Counter-Strike 2 Hosting, Counter-Strike 1.6 Hosting, Hurtworld Hosting, Palworld Hosting, Valheim Hosting, Enshrouded Hosting, Rust Hosting, Ark: Survival Evolved Hosting, SA-MP / OpenMP Hosting, Alt:V Hosting, Discord Bot VPS Hosting, TeamSpeak 3 Hosting, Web Hosting, VPS Hosting, MariaDB Database Hosting

Opublikowano

Cały czas mam MPC dodane w zakładkach od razu po fejsie... Nie skreśliłem tego forum mimo, że umarło.

Znam Twoje projekty Hool, kiedyś nawet coś razem robiliśmy, ale nie będziesz mnie pamiętać. 

Trzymam kciuki za powrót MPC! Będzie trochę roboty, ale wydaje mi się, że warto 😉

Opublikowano

Ostatnio miałem obawy jak zobaczyłem, co się zaczynało dziać 🙂 
Powodzenia!

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<