Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

🌍 X-World 🌍 | ⚔️ EXP: x10 | 📅 07.11.2025 | 🔥 Season VI – Official Opening

KozaK X-World

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 28.11.2025 o 10:14, FortMU napisał:

Jestem FORT,

gram w MU od 13 grudnia 2023(od piątku).

Przeglądam wszystkie publikacje serwerów w poszukiwaniu komentarzy od "wybitnego" gokukid89 z nadzieją aż nadejdzie ten "jedyny wyjątkowy" dzień - i jeden z serwerów otrzyma jego "Błogosławieństwo" i "Certyfikat Zgodności".

Na tę chwilę od piątku 13-stego nie udało się. Wszystkie serwery są "bee". Ubolewam i wciąż czytam te wypociny z wielkim przejęciem.  Składam jednakże wyrazy wdzięczności za podbijanie tematów, admini mają mniej pracy by były na górze wyników. Świetnie się do tego nadajesz 😘❤️ 

Winko86 natomiast przeżył traumę grając na FORT MU a teraz doświadczył jej na X-WORLD.

Ależ te polskie serwery są złe. Przepraszam za swój. Musiałem przeprosić - w końcu wywołałeś mnie do tablicy. Działamy dalej, ulepszamy dalej... i daleko nam do serwerów co w dniu startu są na 100%. GOKUKID poda ci linki jak go poprosisz. Na początku przyszłego roku zapraszam na nowe BETA TESTY 😉

;(

Adminowi nowego X-Worlda gratuluję wyniku i dużo cierpliwości życzę, zwłaszcza na Discordzie 😉 

PS. Post jest jedynie antyreklamą huj****o serwera F**T MU .

Ty to lepiej idz posprzedawaj itemki za pln mentalny biedaku 🙂 a jakby było tak jak na xw to z pewnoscia bym pobłogosławił serwer na ten moment nie ma za co błogosławić bo gość zajebał nazwę i gra na sentymencie do xw gdzie arena była arena a nie scena dla afk postaci których nie można ubić nawet ...

https://musecret.net/home

Proszę ten serwer błogosławie !  @FortMU a ty dalej wciskaj item shopa januszu

Opublikowano

Temat zostaje usunięty na prośbę autora i przeniesiony do kosza. 

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

• Silence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...