Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

🌍 X-World 🌍 | ⚔️ EXP: x10 | 📅 07.11.2025 | 🔥 Season VI – Official Opening

KozaK X-World

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 11.10.2025 o 18:12, obcy31lbn napisał:

Exp zbyt niski, już nie te czasy, że kompy chodzą 24h na dobę aby wbić jak najszybciej pierwsze 5 rr.  

Ufff jak dobrze że działa offhelper z biciem i zbieraniem item…

swoją drogą po co komentować ustawienia serwera na który nie ma się zamiaru wejść ? 🤔

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,mam problem z zalogowaniem na 2 konta.Pojedynczo da sie zalogowac na oba ocb?

Bez tytułu.png

robin_van_persie_signature_by_jopeczek7-

Glory Glory Man United! Glory Glory Man United! Glory Glory Man United!

Opublikowano (edytowane)

W dniu 21.01.2025 o 16:52, vtay napisał:

Wiem ze u was tak nie będzie, bo to będzie nie wypal z 50 online 😆

image.webp

Screenshot_20251112-171023_Chrome (1).jpg

Edytowane przez KozaK X-World

728x90 Fast animation.gif

Opublikowano

podziel przez 3-4
Ja się odbiłem i nie polecam
Regulamin dziurawy
Klika zwięrząt jak co każdy serwer co psują innym zabawę
X-world tylko z nazwy
Żerowanie na sentymencie ludzi
p2w np wbijanie souli na 100 % xd

Opublikowano (edytowane)
W dniu 12.11.2025 o 18:07, KozaK X-World napisał:

image.webp

Screenshot_20251112-171023_Chrome (1).jpg

Wszedłem z ciekawości na ten serwer. Cała noria i inne miasta w nowych postaciach z personal store, które generują "LICZNIK" online 😄 
także podziel na /2 - ilość okien i nie licz multi postaci z otwartym personal storem

wtedy uzyskasz realną ilość osób online

Edytowane przez Zgrillowany
Opublikowano
9 minut temu, Zgrillowany napisał:

Wszedłem z ciekawości na ten serwer. Cała noria i inne miasta w nowych postaciach z personal store, które generują "LICZNIK" online 😄 
także podziel na /2 - ilość okien i nie licz multi postaci z otwartym personal storem

wtedy uzyskasz realną ilość osób online

No jak 90% serwerów😅😅😅

Ameryki nie odkryłeś stary, co nie zmienia faktu, że pobiliśmy rekord on-line na scenie Polski.

Opublikowano
2 godziny temu, KozaK X-World napisał:

No jak 90% serwerów😅😅😅

Ameryki nie odkryłeś stary, co nie zmienia faktu, że pobiliśmy rekord on-line na scenie Polski.

screen z gsa or it didn't happen'

iHacks  <3

Opublikowano
18 godzin temu, KozaK X-World napisał:

No jak 90% serwerów😅😅😅

i trzech graczy przy goblinie przy takim wyniku 😄 seems legit

Opublikowano

Witajcie ,

jestem Winko , gram w mu od 2003 roku

jak kazdy zawitalem na nowym serverze X-World z nadzieja na solidna reaktywacje kultowego servera , niestety...

Admin to gosc z problemami ... On i jego Guild i ich server .

Codzienne zmiany wprowadzane na serverze , utrudniajace gre . Kto skorzystal ten skorzystal.

Bledow amatorskich nie do zliczenia .

licznik ppl online zawyzony lekko o 50% , drop postacie , sklepy offline , multikonta .

nie dropia itemy z luck , ale ACC i 380lvl itemy od startu na serverze , kto to wymyslil 😄

w zadaniu na discordzie napisalem , *ujowo , dostalem bana na DIS na 7dni i moja gra na serverze zostala zakonczona przesladowaniem z strony Guild TWIERDZA ktora admin faworyzuje . Zreszta widac to po ich EQ .

niepotrzebnie zszargalem sobie nerwy gra na tych BETA TESTACH

rok temu podobne przezycie na FORT 

dla ludzi o mocnych nerwach szukajacych przygod jak najbardziej polecam !

Opublikowano
11 godzin temu, Winko86 napisał:

Witajcie ,

jestem Winko , gram w mu od 2003 roku

jak kazdy zawitalem na nowym serverze X-World z nadzieja na solidna reaktywacje kultowego servera , niestety...

Admin to gosc z problemami ... On i jego Guild i ich server .

Codzienne zmiany wprowadzane na serverze , utrudniajace gre . Kto skorzystal ten skorzystal.

Bledow amatorskich nie do zliczenia .

licznik ppl online zawyzony lekko o 50% , drop postacie , sklepy offline , multikonta .

nie dropia itemy z luck , ale ACC i 380lvl itemy od startu na serverze , kto to wymyslil 😄

w zadaniu na discordzie napisalem , *ujowo , dostalem bana na DIS na 7dni i moja gra na serverze zostala zakonczona przesladowaniem z strony Guild TWIERDZA ktora admin faworyzuje . Zreszta widac to po ich EQ .

niepotrzebnie zszargalem sobie nerwy gra na tych BETA TESTACH

rok temu podobne przezycie na FORT 

dla ludzi o mocnych nerwach szukajacych przygod jak najbardziej polecam !

Jestem kozak  gram w mu od 1980 roku 

Problemy chłopie to masz Ty, dziękuję Ci że skończyłeś grać na naszym serwerze bo ewidentnie jesteś odklejony od rzeczywistości. Usuń post ile grasz bo na Twoim miejscu wstydził bym się że nie znam podstaw gry. 

Twoje słowa są tyle warte jak zeszłoroczny śnieg. 

Nikogo nie faworyzuje i nie mam zamiaru.

Skąd Ty się człowieku urwałeś to nie wiem, ale nie wracaj do nas 

Opublikowano

Dziwne ze na kazda krytyke na tym forum reagujesz wlasnie w taki obrazajacy sposob.

Ja za szczypte krytyki zostalem zbanowany i wyrzucony z DIS , z racji skomentowania XX edycji bledow Admina w trakcie trwajacej juz rozgrywki na serverze.

Do tego jego GUILDIa biega za mna na calym serverze i niedaje spokoju . Bo na tym serverze nie toleruje sie krytyki .

Kiedys za przewinienie w grze MuOnline byl Warn , teraz jest szykana ... Przynajmniej na tym serverze mozecie sie jej spodziewac .

Kilka razy  radzilem zeby sobie swoje fantazje naprawy bledow uwczesnie sprawdzal na test subie , ale on lubi na zywca ludzi szykanowac swoimi widzimisie .

Wszystkie krytyki obdarza swoimi reakcjami na poziomie dziecka z nadmiarem cukru w krwio obiegu ... Albo zawyzonego kortyzolu .

Bylo wielu graczy krytykujacych . Ciekawe czy ich krytyka nie zostala wyciszona Banem . 

Wiele bledow na serverze , wiekszosc ma uczucie brania udzialu w wielkich testach plikow serverowych i doswiadczenia Admina .

Opublikowano
17 godzin temu, gokukid89 napisał:

Do dream mu to jeszcze cebulaczkom wiele brakuje BTW xd

chodzi ci o to ze na dream ludzie maja po 50 dropkow? Fakt, polskim wciąż daleko do tego xd

Opublikowano

Jestem FORT,

gram w MU od 13 grudnia 2023(od piątku).

Przeglądam wszystkie publikacje serwerów w poszukiwaniu komentarzy od "wybitnego" gokukid89 z nadzieją aż nadejdzie ten "jedyny wyjątkowy" dzień - i jeden z serwerów otrzyma jego "Błogosławieństwo" i "Certyfikat Zgodności".

Na tę chwilę od piątku 13-stego nie udało się. Wszystkie serwery są "bee". Ubolewam i wciąż czytam te wypociny z wielkim przejęciem.  Składam jednakże wyrazy wdzięczności za podbijanie tematów, admini mają mniej pracy by były na górze wyników. Świetnie się do tego nadajesz 😘❤️ 

Winko86 natomiast przeżył traumę grając na FORT MU a teraz doświadczył jej na X-WORLD.

Ależ te polskie serwery są złe. Przepraszam za swój. Musiałem przeprosić - w końcu wywołałeś mnie do tablicy. Działamy dalej, ulepszamy dalej... i daleko nam do serwerów co w dniu startu są na 100%. GOKUKID poda ci linki jak go poprosisz. Na początku przyszłego roku zapraszam na nowe BETA TESTY 😉

;(

Adminowi nowego X-Worlda gratuluję wyniku i dużo cierpliwości życzę, zwłaszcza na Discordzie 😉 

PS. Post jest jedynie antyreklamą huj****o serwera F**T MU .

Opublikowano (edytowane)
W dniu 25.11.2025 o 16:27, Winko86 napisał:

Dziwne ze na kazda krytyke na tym forum reagujesz wlasnie w taki obrazajacy sposob.

Ja za szczypte krytyki zostalem zbanowany i wyrzucony z DIS , z racji skomentowania XX edycji bledow Admina w trakcie trwajacej juz rozgrywki na serverze.

Do tego jego GUILDIa biega za mna na calym serverze i niedaje spokoju . Bo na tym serverze nie toleruje sie krytyki .

Kiedys za przewinienie w grze MuOnline byl Warn , teraz jest szykana ... Przynajmniej na tym serverze mozecie sie jej spodziewac .

Kilka razy  radzilem zeby sobie swoje fantazje naprawy bledow uwczesnie sprawdzal na test subie , ale on lubi na zywca ludzi szykanowac swoimi widzimisie .

Wszystkie krytyki obdarza swoimi reakcjami na poziomie dziecka z nadmiarem cukru w krwio obiegu ... Albo zawyzonego kortyzolu .

Bylo wielu graczy krytykujacych . Ciekawe czy ich krytyka nie zostala wyciszona Banem . 

Wiele bledow na serverze , wiekszosc ma uczucie brania udzialu w wielkich testach plikow serverowych i doswiadczenia Admina .

Szkoda, że nie miałeś czasu wejść przed startem przez pół roku i pomóc w testach 🙂 może byś widział jak to wygląda na Polskich serwerach gdzie na DC siedzi po 100 osób i czeka na start  a w testowaniu pomagają 2 a potem właśnie pretensje że jakieś bzdety nie są dopięte 😉

Polska społeczność Mu właśnie taka jest, zamiast pomóc rozwijać serwer, poprawić błąd to woli go wykorzystać a później psioczyć że zostało się ukaranym i jak tak można postępować 😉 
Wyżej  pokazałeś jaki to z Cb doświadczony gracz, żeby nie wiedzieć, że na CC można dostać ACC? masakra. 

Nie chwaliłbym się na Twoim miejscu stażem gry bo jak widać nie jest to wyznacznik 😉
Item 380 od początku ? pojawiły się po jakiś 2 tygodniach serwera gdy zamiast zgłosić błąd z mobami, ktoś zaczął to wykorzystywać i dropić itemki w 99% BEZ LUCK 😉 

PS: Administrator niestety nie gra na serwerze 😉 a to że ktoś ogarnia CS i go wygrywa to nie znaczy, że tam jest admin

Reasumując witamy w Polszy, państwie ludzi , którzy zamiast pomagać rozwijać serwer wolą go zbesztać za to, że jest gdzieś błąd 😉 

Czekam na serwer który w 100% ma wszystko super i najlepiej jakby administracji też nie było bo po co skoro jest idealny 😉

Edytowane przez Bosssik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...