Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL/Tut] Hero Zero Prywatny serwer (flash_129 & flash_123) na ruffle.rs

LujekV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Lujek teraz to ty mi zaimponowales, ja tez porobilem bohaterskie czyny, ale zajelo mi to tak dlugi czas, jestem w szoku ze tyle ogarnales tak szybko xd W jaki sposob podeszles do dodania funkcjonalnosci kryjowek? Bo mam wrazenie ze sobie duzo utrudnialem, bo nie wiedzialem jak do tego podejsc

Kryjowke naprawilem na twoich plikach, moge ci podeslac, ale i tak nie ma nadal systemu ataku, wiec troche bezuzyteczne (nvm, widze ze to ogarnales)

Odpal jakiegos patreona i sam dorzuce ci pare dolarkow i podesle znajomym

Edytowane przez polack90pol
  • Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 minut temu, polack90pol napisał:

Lujek teraz to ty mi zaimponowales, ja tez porobilem bohaterskie czyny, ale zajelo mi to tak dlugi czas, jestem w szoku ze tyle ogarnales tak szybko xd

Kryjowke naprawilem na twoich plikach, moge ci podeslac, ale i tak nie ma nadal systemu ataku, wiec troche bezuzyteczne

no to masz małego boosta ode mnie, możesz robić coś innego lub/i dokończyć brakujące rzeczy w tym co dałem 😜

dupa

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Prawy__ napisał:

Słyszałeś o projekcie RankWar? Gośc pisze cały kod od zera w języku GO na najnowszej wersji gry

nie, masz gdzieś jakiś link do projektu/gierki?

Co do HZ/plików:

Już jakiś czas temu myślałem (i co wy o tym sądzicie), żeby może wykorzystać pliki hz i napisać klienta nowego z innymi grafikami? tak, żeby nie mieli do czego się przyczepić?

Edytowane przez Reveres
Opublikowano
2 godziny temu, Reveres napisał:

nie, masz gdzieś jakiś link do projektu/gierki?

Co do HZ/plików:

Już jakiś czas temu myślałem (i co wy o tym sądzicie), żeby może wykorzystać pliki hz i napisać klienta nowego z innymi grafikami? tak, żeby nie mieli do czego się przyczepić?

brzmi jak zajebisty pomysł 😁

dupa

Opublikowano (edytowane)

https://discord.gg/8bBvqhpy Tutaj macie inva do rankwar, gosc robi od zera w go, prywatnie go znam i jest mega spoko ziomkiem 🙂 Co prawda, pewnie mu zejdzie z rok zeby to skonczyc, ale to ze robi to od zera pod najnowsza wersje HZ jest imponujące

+ to własciciel bota ascend do hz

Edytowane przez polack90pol
Opublikowano
7 godzin temu, LujekV2 napisał:

brzmi jak zajebisty pomysł 😁

no teraz tylko by grafików xd, chyba, żeby wykorzystać AI, na dniach napisze do Ciebie 😄

20 minut temu, polack90pol napisał:

https://discord.gg/8bBvqhpy Tutaj macie inva do rankwar, gosc robi od zera w go, prywatnie go znam i jest mega spoko ziomkiem 🙂 Co prawda, pewnie mu zejdzie z rok zeby to skonczyc, ale to ze robi to od zera pod najnowsza wersje HZ jest imponujące

aaaa, to priv HZ pisany od 0 w GO, myślałem, że to kompletnie inna gierka. Fajnie, GO prędkość natywna, ale wydaje mi się, że tą wydajność/szybkość odczuje dopiero przy dużym natężeniu/ruchu. Wszystko zależy od optymalizacji i umiejętności programisty jak dobrze napisze kod 😄 (bo jak napisze kijowy to nawet GO nie pomoże XD)

Opublikowano
49 minut temu, Reveres napisał:

now only for xd graphic designers, unless to use AI, in the days I will write to you 😄

aaaa, it's priv HZ written from 0 in GO, I thought it was a completely different game. Nice, GO native speed, but it seems to me that this performance / speed will only feel at high intensity / movement. It all depends on the optimization and skills of the programmer as well as writing the code 😄 (because if I write Kiev, even GO will not help XD)

Yeah a hz server's performance is really more about optimizing database calls and using other techniques to reduce I/O bound operations. If the code is written with performance in mind, whether it's Go, PHP, or even Python wouldn't make much of a difference for performance unless there are hundreds or thousands of players playing at the same time. I didn't choose Go just for the high req/s. I chose it mainly because its a strongly typed language which keeps things reliable, secure and less error prone. The Go ecosystem allows for a very easy setup even without the need of Docker. The language itself is really enjoyable to work with and with simplicity being one of it's philosophies, the code is easy to read and understand. 

Opublikowano
W dniu 22.05.2025 o 20:11, polack90pol napisał:

nie no max pare msc, jest zajęty irl więc mniej robi.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 23.05.2025 o 00:41, LujekV2 napisał:

Aktualizacja 1.03 [Zaktualizowany DL i instalator w Temacie]: 

Dodano Maszynę do szycia

Pokaż ukrytą zawartość

F9XWGxYyZvjB8p.png

I kolekcje

Pokaż ukrytą zawartość

ahkxYqS.png

Dodaj się do autorów w nagłówkach xD, teraz to ty w sumie głównie je rozwijasz haha 😄

Edytowane przez Reveres
Opublikowano
2 minuty temu, Reveres napisał:

Dodaje się do autorów w nagłówkach xD, teraz to ty w sumie głównie je rozwijasz haha 😄

Nie rozumiem, niczego nie usuwałem z nagłówków

qkoFE5C.png

dupa

Opublikowano (edytowane)

No właśnie, a pisze, żebyś się dodał 😄 (dobra trochę literówkę walnąłem XD)

x-powered-by: Lujek (main), Reveres

nwm coś takiego haha 😄

Edytowane przez Reveres
Opublikowano
1 minutę temu, Reveres napisał:

No właśnie, a pisze, żebyś się dodał 😄

x-powered-by: Lujek (main), Reveres

nwm coś takiego haha 😄

Ty zrobiłeś czarna robotę robiąc ten silnik, ja tylko pododawałem jedne z łatwiejszych do dodania rzeczy xD

dupa

Opublikowano

Co ty xD "silnik" dzięki. Chociaż kicz taki, że... teraz bym napisał jeszcze inaczej haha XD

Ja tam jestem za tym, żebyś się dodał, ale jak wolisz 😉

Opublikowano
17 minut temu, Reveres napisał:

Co ty xD "silnik" dzięki. Chociaż kicz taki, że... teraz bym napisał jeszcze inaczej haha XD

Ja tam jestem za tym, żebyś się dodał, ale jak wolisz 😉

nie chciałbyś widzieć jak ja kod robię xD

dupa

Opublikowano (edytowane)

Powoli z tym pierdolnikiem dalej do przodu

DL wrzucę jak będzie to w miarę dopracowane

[Wyświetlanie / Odświeżanie kryjówek przeciwników]

Spoiler

bMgNVaY.png

[Atakowanie / Odbieranie nagród]

Spoiler

uwxPuRt.png

dr2TcQu.png

Edytowane przez LujekV2
jakies nullnull z dupy obok ss

dupa

Opublikowano
W dniu 26.05.2025 o 19:39, LujekV2 napisał:

Powoli z tym pierdolnikiem dalej do przodu

DL wrzucę jak będzie to w miarę dopracowane

[Wyświetlanie / Odświeżanie kryjówek przeciwników]

Pokaż ukrytą zawartość

bMgNVaY.png

[Atakowanie / Odbieranie nagród]

Pokaż ukrytą zawartość

uwxPuRt.png

dr2TcQu.png

Dziękuję, że naprawiasz tą świetną grę oraz udostępniasz za darmo aktualizacje. Ale mam pytanie, czy z shakes & fidget nie zechciałbyś zrobić tego samego? 🙂 Serdecznie pozdrawiam

Opublikowano
34 minuty temu, Shark221 napisał:

Dziękuję, że naprawiasz tą świetną grę oraz udostępniasz za darmo aktualizacje. Ale mam pytanie, czy z shakes & fidget nie zechciałbyś zrobić tego samego? 🙂 Serdecznie pozdrawiam

Namierz i prześladuj @Seremo lub @GILUxDILU mają w 100% ukonczone pliki na starą wersję i chyba kiedyś zaczynali przepisywać nową wersję.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano
5 minut temu, SebuśPL napisał:

Namierz i prześladuj @Seremo lub @GILUxDILU mają w 100% ukonczone pliki na starą wersję i chyba kiedyś zaczynali przepisywać nową wersję.

🙂 Bez przesady nie będę prześladował, jakby chcieli to już by udostępnili. Trzeba czekać na rozwój sytuacji 🙂 Ale i tak fajnie, że chociaż mniej dopracowane pliki są udostępnione. Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Serwer demonstracyjny ponownie działa, przestał działać ze względu na limity hostingu (dostęp do MySQL został zablokowany), teraz stoi to na VPS, ponadto dodałem starszą wersję flash_123 do podglądu (niedługo dam download plików serwerowych)

flash_129 (dotychczasowe)

Spoiler

QTKfzc0.png

flash_123 (starsza wersja)

Spoiler

LFptWfA.png

Edytowane przez LujekV2

dupa

Opublikowano
19 godzin temu, LujekV2 napisał:

Serwer demonstracyjny ponownie działa, przestał działać ze względu na limity hostingu (dostęp do MySQL został zablokowany), teraz stoi to na VPS, ponadto dodałem starszą wersję flash_123 do podglądu (niedługo dam download plików serwerowych)

flash_129 (dotychczasowe)

Pokaż ukrytą zawartość

QTKfzc0.png

flash_123 (starsza wersja)

Pokaż ukrytą zawartość

LFptWfA.png

Wersja 129 działa również na opera android. Trochę słabo ale działa.

Fajnie że wróciłeś do tego projektu, powodzenia jeżeli masz zamiar dalej to rozwijac

1000093817-removebg-preview-1.png

• LujekV2 zmienił(a) tytuł na [DL/Tut] Hero Zero Prywatny serwer (flash_129 & flash_123) na ruffle.rs
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema , może ktoś mi pomóc ponieważ jak podczas logowania klikam resetuj żeby zresetować hasło to wyskakuje błąd a nie mogę nigdzie znaleźć pliku odpowiedzialnego za to a chciałbym że opcja "zapomniałeś hasła " działała bo z poziomu profilu jak jestem zalogowany to da się zmienić na nowego hasło ale jak już jestem wylogowany to niestety ta funkcja nie działa . Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 13.01.2026 o 04:43, Tsuttsun napisał:

ola, como esta o andamento do projeto?

wot-amelka.gif