Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL/Tut] Hero Zero Prywatny serwer (flash_129 & flash_123) na ruffle.rs

LujekV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 22.05.2025 o 20:11, polack90pol napisał:

https://discord.gg/8bBvqhpy Tutaj macie inva do rankwar, gosc robi od zera w go, prywatnie go znam i jest mega spoko ziomkiem 🙂 Co prawda, pewnie mu zejdzie z rok zeby to skonczyc, ale to ze robi to od zera pod najnowsza wersje HZ jest imponujące

+ to własciciel bota ascend do hz

Update: Właściciel sprzedaje source code, wygląda na to że playata sie nim zainteresowała

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 godzinę temu, polack90pol napisał:

Update: Właściciel sprzedaje source code, wygląda na to że playata sie nim zainteresowała

images?q=tbn:ANd9GcT8xDEVzBzhTF7q2EPp8x3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy jest tu jakaś osoba mega obeznana w tamtejszej wersji hero zero? Mechanika, statystyki, robie kryjówke, ale niestety dawno nie grałem w hero zero, w tamtej wersji dokładnie nie wiem jak to wygląda, jakby ktoś taki sie znalazł to priv

Opublikowano
35 minut temu, polack90pol napisał:

Coś kombinuje z eventami i worldobssami 

image.png

image.png

image.png

image.png

Super. 😃

Możesz dać linka do dema do testowania, może znajdzie się jakieś bugi. 😉

Opublikowano

nullKryjówka w 95% naprawiona w całości, co do matchmakingu, niestety nie wiem jak rozwiązać sprawe zdobywania sławy, jakby ktoś kojarzył jak to wygląda w oryginalnym hero zero (kwestia ile sławy sie zdobywa konkretnie, w jaki sposób to losuje, czy to jest zależne od sławy przeciwnika) to prosiłbym privnull

image.png

image.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 8.04.2026 o 22:20, polack90pol napisał:

nullKryjówka w 95% naprawiona w całości, co do matchmakingu, niestety nie wiem jak rozwiązać sprawe zdobywania sławy, jakby ktoś kojarzył jak to wygląda w oryginalnym hero zero (kwestia ile sławy sie zdobywa konkretnie, w jaki sposób to losuje, czy to jest zależne od sławy przeciwnika) to prosiłbym privnull

image.png

image.png

chce ci sie? mi by sie nie chcialo na starej wersji w dodatku na zbugowannym ruffle gdzie okienka są zaokrąglone i brzydko to wygląda

Opublikowano
53 minuty temu, Prawy__ napisał:

chce ci sie? mi by sie nie chcialo na starej wersji w dodatku na zbugowannym ruffle gdzie okienka są zaokrąglone i brzydko to wygląda

może kiedyś ruffle naprawi te okna

champoy-el-risitas.gif

dupa

Opublikowano
45 minut temu, LujekV2 napisał:

może kiedyś ruffle naprawi te okna

champoy-el-risitas.gif

tadeusz-sznuk.png

Opublikowano
2 godziny temu, Prawy__ napisał:

nie rozumiem, komentarza "chce ci się? mi by się nie chciało", zamiast propsować robotę, zajawkę i to, że się rozwija (bo takie programowanie/tworzenie prywatnego serwera nawet na starej wersji dużo uczy, sam wiem po sobie) to piszecie takie zbędne komentarze.

Godzinę temu, eeXt46 napisał:

tadeusz-sznuk.png

kolejna twoja wypowiedź, która nie wiem co wnosi do wątku, byle nabić post

Ruffle, a raczej ktoś ze społeczności to naprawi, bo dążą do tego, żeby być emulatorem flasha 1:1. Możecie spróbować zgłosić to na gicie ruffla, ale na +5k issues to poczekacie, ew. spróbujcie sami znaleźć błąd i zrobić poprawkę zamiast demotywować.

@polack90pol za**bista robota, wrzucaj updatey co ci się udało dodać

Opublikowano
1 godzinę temu, Reveres napisał:

nie rozumiem, komentarza "chce ci się? mi by się nie chciało", zamiast propsować robotę, zajawkę i to, że się rozwija (bo takie programowanie/tworzenie prywatnego serwera nawet na starej wersji dużo uczy, sam wiem po sobie) to piszecie takie zbędne komentarze.

Ruffle, a raczej ktoś ze społeczności to naprawi, bo dążą do tego, żeby być emulatorem flasha 1:1. Możecie spróbować zgłosić to na gicie ruffla, ale na +5k issues to poczekacie, ew. spróbujcie sami znaleźć błąd i zrobić poprawkę zamiast demotywować.

A ja se przeportowałem z AI przyjacielem klienta tinyisland do haxe bo nie chciało mi się męczyć z tym pobugowanym adobe animate do edytowania czegokolwiek w AS3 a na emulatorze domyślnie nie działały checkboxy i drag & drop 🤣

Wersja "PC"

Spoiler

obraz.png

Wersja "Mobilna" 

Spoiler

obraz.png

dupa

Opublikowano (edytowane)
W dniu 27.04.2026 o 16:19, Reveres napisał:

Dzieki wielkie za wsparcie 🙂

Wszystko jest praktycznie już skończone

- Dodane telefony alarmowe, odswiezanie, instant zakończenie

- Dodane turnieje tygodniowe, w pełni działające (kwestia nagród jest jeszcze do dostosowania)

- Dodane trofea, w pełni dzialące odblokowanie trofeum, wszystkie bonusy działają 

- Naprawione walki band, poprawne nagrody (W tym dodane wszystkie pudełka z niespodzianką, 1:1 jak w oryginalnym hero zero działające)

- Dublerzy i melony i taktyki w pełni działają 

- Dodany admin panel z wszystkim do zmiany, przyspieszanie turniejow zakanczanie, spawnowanie i zakanczanie world bossow, wszystkie assety world bossow sa poprawne

null- World bossy w pelni naprawione

Zostało naprawienie bugów

- Poprawne odswiezanie atakow band po wygranej walce band

- Szybsze ladowanie niektorych nowych assetow

- Poprawa kasyna, tak aby dawalo prawidlowe itemy

- Balans statów itemów, i odpowieni item pool w sklepie (To jest najcięższe, cały czas kombinowalem z formułą, aby balans był dobry ale jest to najcięższe)

I jeszcze z pare kolejnych bugów

Teraz praca stanęłą, bo troche nie mam siły, ale dokończe wszystko pewnie do 2 tygodni i zaczne naprawe bugów gdzieś za tydzień maks

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Edytowane przez polack90pol