Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.2.1385 (5.0) - Patch 3.1

andrzejt17

Bigos.  

285 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobierzesz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz problem z działaniem opisz swój problem i podaj te informacje:

• Jaki jest Twój system (dokładnie, razem z bitowością 32 albo 64 i service packiem)

• Jakie i ile masz zainstalowanych frameworków

• Jaką masz zainstalowaną javę

• Kiedy wyszła instalka Twojego metina (rok)

ad1. Win XP SP2 32bity

ad2. 2.0 3.0 3.5 łącznie 3

ad.3. Java™ 6 Update 15

ad.4. Instalka jest z 2009 roku o ile dobrze pamietam.

A teraz opis błędu:

Loguje się na em2m wybieram metin2.bin czy jakoś tak i gra się włącza. Wybieram server i wpisuje passy. Po wpisaniu pasów wyskakuje ze zostane połączony z serverem. I tak moge czekać i czekać pare dni... Mam też usuniety hackshield.

Chciałbym jeszcze dodać że z nowym patchem wgl nie loguje mi się em2. Po naciśnieciu loguj nic się nie robi, a po paru sec wyskakuje client failed coś tam...

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Andrzej mam problem gra pochodzi z 30minut potem wywala i na bocie pisze bład połaczeń 5. Niewiem czemu sie tak robi. Kiedyś chodził noramlnie a teraz niezostawie go nawet na godzine.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam mam taki problem: włączam normalnie bota loguje sie klikam uruchom gre loguje sie do gry wybieram postać i gdy się wczyta to mi sie wyłącza metek bot zostaje(nie wyłącza sie) mam zainstalowany net framework 3.5 SP1 i najnowszy windows installer. Mam windowsa xp SP3. Proszę o pomoc. probowałem już wszystkiego reinstale itp kombinowałem z patchami itp. i nic Pozdro.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobra Andrzej. Olać już to mh, nie wiem czemu nie działa. Byłem u kumpla i zrobiłem mu bota, u niego wszystko git itd. Kupuje poty sprzedaje drop itd. A u mnie? Gdy każe botkowi by kupował poty leciał wpierw do miasta i wracał spowrotem. Teraz gdy zaznaczyłem all, to gdy on chce handlować wyskakuje mi error aplikacji C++. Nie wiem dla czego? Frame work zły czy jak? U niego git u mnie źle nie rozumiem, czekam z odp

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

potty - niestety tak jest, mozesz zmienić tryb podnoszenia a być może będzie skuteczniej.

Bizon87 - kliknisz kilka razy szybko 'Nowa gra' to uruchomi się ich więcej xD

MaSSey38 - pobierz od nowa instalkę bo jest uszkodzona

Pysiek- - jaka wersja bota i patcha?

Dzemx - pisałem już na pw.

Hajter0 - kiepski net, po zalogowaniu w oknie bota masz taką wtyczkę - klinik na nią i samemu będzie logowało.

BUrak1312 - jeśli używasz starszego patcha nić 3.0 to go zaktualizuj (problem z root)

Cheater2 - bystrzacha..

xKenYx - weź zrób sobie formata, potem poinstaluj co trzeba i nie ma opcji, zeby nie działało :D

szon122 - a już są??

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

andrzejt17 mam problem kiedy sobie expie na polance zawsze mam włączone opcje przyciągaj stworzenia ale ta opcja mi nie działa ale kiedy expie w m1 to mi działa

no to dlaczego działa w m1 a nie działa w m2 na polance?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...