Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.2.1385 (5.0) - Patch 3.1

andrzejt17

Bigos.  

285 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobierzesz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

matu691 - pisałem już o tym! Chociażby w 1 poście...

Owszem może pisałeś o tym że nie wraca do miejsca expa ale nie pisałeś o tym że nie potrafi nawet dojść do handlary i kupić potów jakoś w poprzednich wersjach(nie pamiętam która to) z pustyni spokojnie obsługiwał tą opcje.

Opublikowano

]Wszystkie easymetin2 działały ale ten nie chce nie pojawia się ta mapka a mam tak service pack3, Net framework 3.5,Java Recommended Version 6 Update 20,metin 2010. Prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jest mozliwosc dodania jakiegos pliku zeby byl 24server poniewaz mam folder na pendrive z metinem ktory ma 23 serv ale dziala. a jak instaluje 2010r. metina to wyskakuje blad ze niemiecka wersja.

Można wkleić jakiś pack żeby był 24s. ?

..

Rozwiazalem problem..

Mialem metina 2010r spatchowanego z 24s i caly pack wrzucilem do tego metina co mialem tylko 23s ale dzialal bot.

Tylko tak napisalem jak ktos mial podobny problem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko zrobiłem git. Teraz mały problem.. MH 8.0 unifargames, Gdzie on jest? Gdy pobrałem osobno i otwieram to wyskakuje mi error aplikacji. Więc o co chodzi? Gdy wpisze /hack To tam jest mh od kamera, tyle że od tego mh kicka. Czekam na odpowiedź. +poleciał

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

jako ze jestem zielony jesli chodzi o obsluge mam pytanie jak zrobic aby ow bot przyciagal do mnie mooby bo nie widze owej opcji ;) pozdrawiam

:P

Opublikowano

u mnie all śmiga tylko .... nie wiem czy Wy też tak macie, ale jak sie zaloguje na EM2 to jest liczba dostępnych procesów:3 ... Moim zdaniem to mało , bo chcę se ustawić 2 exp boty i 2 fishboty.. A i jeszcze jedno jak mam 2 expboty na chodzie na full ekran to loga :// Czy to wina mojego kompa czy tak już poprostu jest???

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

Ładnie ;] Tak poza to szacun że masz 81 i jedziesz na bocie ! Ja bym się troche bał że banika mi jebną

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Cześć ! Mam pytanie odnośnie tego bocika ;) Otóż gdy mam full eq bocik idzie do miasta staje obok handlarki , lecz nie sprzedaje lotu a opcja sprzedawania jest zaznaczona tzn gdy ekwipunek jest pełny wróć do miasta

dodam , również , ze mam wgrane nazwy potek po niemiecku. Po za tym bocik chodzi doskonale expi , potuje , używa skilli. Za odpowiedz z góry dziękuję i pozdrawiam GoralPDG :)

Opublikowano

All pięknie jak narazie rzadnych błędów , i wreszcie s24 :P

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

A ja mam taki problem:

Gdy zminimalizuje okienko z metinem, to bot się wyłącza i pisze że "próba połączenia za xx sekund" czy jakoś tak, a jak ten czas zleci, to od nowa :O

Dodam jeszcze, że gdy nic nie robię przez jakiś czas np. nie ruszam myszką czy coś w tym stylu, to okienko metina się automatycznie minimalizuje i nie mogę zostawić bota nawet na 40 minut :O

Dało rade by coś z tym zrobić? O ile wiem, to nie tylko ja tak mam.

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

realo - podłącz myszkę xD Nie wiem.

xKenYx - MPCuser : qwerty

matu691 - FAQ, I, 20

Muminek17 - postaw od nowa Em2

Bizon87 - bot pewnie myśli, że to metiny ;o

BergmaN - więcej info, ss

MaSSey38 - nie wiem czemu :(

pako1909 - FAQ, I, 33

xKenYx - tam, gdzie zainstalowałeś EM2 w katalogu tools

damiian - to opcja interakcji, jej sposób możesz wybrać w 'skille' zaraz nad suwakiem od lurowania

malanga22 - szybki kliknij nowa gra to bedzie wiecej expbotów xD | FAQ, I, 23

XXReydaRXX - paint xD

GoralPDG - FAQ, I, 31

for-ever - z odliczaniem restart bota powinien pomóc

...7^AzoX^7... - program, który autolvluje Twoją postać xD

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

for-ever - z odliczaniem restart bota powinien pomóc

No ale nie chodzi mi o te odliczanie, tylko o to, że gdy zminimalizuje okienko metina, to bot się wyłącza i zaczyna się to odliczanie.

A bot sam się minimalizuje i właśnie w tym problem, bo nie mogę go zostawić na dłużej niż 30 minut.

for-ever

33608.png

19072.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...