Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.2.1385 (5.0) - Patch 3.1

andrzejt17

Bigos.  

285 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pobierzesz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale się samo minimalizuje po jakimś czasie :angry: Może jest jakiś program makro tak prosty jak tasker? Na taskerze mi nie działają hotkeye, jak wejde w okienko metina. Chcę po prostu jakiś programik w tym stylu lub skrypt, co by mi np. co minute obracał kamerę w grze, to wtedy się nie zminimalizuje.

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

Wyłącz stan wstrzymania i wyłączanie monitora to się nie będzie minimalizować :P

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Wyłącz stan wstrzymania i wyłączanie monitora to się nie będzie minimalizować :P

Sory, że CIę tak męczę, ale mógł byś mi powiedzieć, jak się to robi na winXP? ;)

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

Sory, że CIę tak męczę, ale mógł byś mi powiedzieć, jak się to robi na winXP? ;)

Panel sterowania > zarządzanie energią (czy tam zasilaniem) i tam masz te ustawienia np. wyłącz monitor po: xxx. Możesz też w zakładce od ustawień wygaszacza zobaczyć ;)

Opublikowano

Andzej mam taki problem gdy idzie mi po poty i sella drop oczywiście ide z doliny orków do m1 ok i jak wyjdzie z doliny to idzie na 2 koniec mapy i idzie dopiero do M1 do handlarki ok sella drop i poty i tera jest problem gdy to zrobi idzie na 2 koniec mapy i expie o0 nie wraca mi do doliny ;/ ... pls pomuż :mellow: :mellow: :mellow:

Opublikowano
33. Dlaczego bot nie wypłaca doświadczenia?

Spoiler

• Aby bot mógł wypłacać doświadczenie postać musi byś w jakieś gildii. Dodatkowo za pierwszym razem musi zostać dokonana ręczna wypłata doświadczenia na każdej nowej postaci, która jest zalogowana przez bota i ma oddawać doświadczenie. Po tej operacji bot będzie wiedział ile doświadczenia ma oddać i zacznie to robić.

ale jak ustawić bota ,żeby wpłacał bo tak zrobiłem i mi nie działa ?

Opublikowano

jest taka sprawa jak mam mentala i wali z tąpki to nawala ta tapke caly czas a tylko 1zadaje dmg i az sie nie zaladuje nie walnie dmg tylko wali ta tapke i mane je ale nie wali dmg co trzeba zrobic zeby walil ta tapke raz a nie kilka razy ?

Opublikowano

Tak znalazłem.. Odpalam i mam błąd aplikacji. Nie wiem dla czego. I to FAQ jak zrobić żeby bot wpłacał expa możesz podać link?;>

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

A ja mam problem :(.

Jak włączam EM2,to się metek zacina w oknie logowania.....:(

Jak odpalam metka bez EM to wszystko jest ok ;p.

Co to może być?

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

nobkizs4 - pisałem, ze to nie działa jak należy!

pako1909 - musisz jeszcze dać "wypłacaj doświadczenie" i powinno śmigać.

Muminek17 - moze framework 4.0 coś pomoże?

olopex - będzie jej używał zawsze wtedy, kiedy może, tak jak silne

xKenYx - nie wiem czemu ;o | link w podpisie

Spake - framework jest? Jeśli tak to nie wiem czemu..

pandell - nie, nie ziom, mam buty xD

Opublikowano

a gdzie jest ta opcja wplacaj exp bo jakos nie moge znaleśćmam tego EM co jest na samym poczatku tematu i kompletnie nie moge tego znalesc czy cos innego mam sciagnac bo juz nie wiem sam ?

Opublikowano

nobkizs4 - a jak sie kurwa dziwie co wy tam za kaszane na tych swoich zajebstych komouterach, skoro wam taka prosta aplikacja napisana w środowisku .NET nie chce ruszyć i jakoś ku^#$@ nie narzekam, więc skończ!

Muminek17 - i proste! | Ku$#@ format! I nie ma bata, zeby nie ruszyło, chyba, że user jest wyjątkowo ...

pako1909 - o jaa.. w zakłądce Atak albo Skill... (4.7 lub nowsza)

adambuszelen1 - tak ale jeszcze nie updatowałem linków bo aż tak ważne to nie jest xD

Opublikowano

andrzejt17-FrameWork'a mam,lecz dla pewności go odinstaluje ściągne i zainstaluje :D.

spake.png

Sygnaturkę wykonała KisuShite

take a gun and count to three...

windows7_userbar10.gif

45180.gif

Opublikowano

Andzrzej jest problemik.

Wlaczam bota tylko na opcje kradziezy kasy i itemow.

Wszystko dobrze zrobione itp.

Obszar ustawilem na max i te czerwone kolo obejmuje nawet spory obszar tylko ze bot podnosi itemy ktore sa kolo mnie.

Jak cos jest dalej(ale jeszcze w czerwonym kole) to juz nie podnosi i musze podejsc do itemku.

Dzieki

Opublikowano

Mam taki problem gdzy zrobiłem format przed formatem exp bot śmigał aż miło patrzeć a tu naglę przy włanczaniu istalacji wyskakuję

ad2mw7.jpg

Mam tak:

NF 3.5(był istalowany 4.0)lecz myśle że nie tu problem

32x

XP

I kasperskiego nie wiem może on coś mi blokuje Andrzejku pomóż

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...