Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Umnie brak jak na obrazku ze sa owoce mimo ze mam owoce w plecaku na profilu i pupile bo jajka zdobyte

Edytowane przez Djkostekno1

Hardstyle Djkostekno1

vip.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Niestety przy próbie wpisania nazwy postaci wyświetla się błąd "Wystąpił problem natury technicznej". 😞

Edytowane przez kmisztal96
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Do you know a good hoster with html5 / PHP5 so that I can get the site to run? I'm on bplaced.net but the page isn't displayed correctly or the files are corrupt

Dowiedziałem się, że stare serwery już nie działają i dlatego wszystkie zdjęcia są błędne.Czy ktoś ma dla mnie rozwiązanie?

xD.png

Opublikowano
W dniu 13.05.2022 o 17:07, Yaboku napisał:

Z tego co widzę to linki wygasły, proszę dać znać czy planujesz kontynuować serię poradników.

Linki powinny działać

dupa

Opublikowano
20 godzin temu, Amareniarz napisał:

Verlinkungen sollten funktionieren

Brakuje wszystkich zdjęć, ponieważ Twój stary serwer nie działa i dlatego, tak jak ja powyżej, brakuje wszystkiego na zdjęciach itp. Czy nadal masz je wszystkie? czy możesz przesłać wszystko, co nowe ze zdjęciami?

xD.png.46fc0d204176dca8de7f382b3a9015d7.png

Opublikowano (edytowane)

Tak prezentuje się strona główna strony z downloadu, https://shakestest.5v.pl

Spoiler

image.png

W dniu 15.05.2022 o 17:59, Xalganos napisał:

Brakuje wszystkich zdjęć, ponieważ Twój stary serwer nie działa i dlatego, tak jak ja powyżej, brakuje wszystkiego na zdjęciach itp. Czy nadal masz je wszystkie? czy możesz przesłać wszystko, co nowe ze zdjęciami?

xD.png.46fc0d204176dca8de7f382b3a9015d7.png

Jeśli korzystasz z plików z tego poradnika, zmień w pliku wartość zmiennej ImgServer na "res/sfgame_new/img.php?c=", lub pobierz grafiki res (link w temacie) i zmień wartość  zmiennej ImgServer na "res/sfgame_new"

Edytowane przez Amareniarz

dupa

Opublikowano (edytowane)

Cześć
Używam wampa, dodałem bazę, pozmieniałem ścieżkę res. Po wpisaniu nazwy, wyświetla się "chwileczkę" i na tym koniec zabawy. W konsoli wyświetla się to co na drugim screen, mianowicie: Uncaught TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'length')

Masz jakąś radę? 🙂 Pozdro

image.png

image.png

Edytowane przez sakster
brak tekstu
Opublikowano

co zwraca req.php w network?

2 minuty temu, sakster napisał:

Cześć
Używam wampa, dodałem bazę, pozmieniałem ścieżkę res. Po wpisaniu nazwy, wyświetla się "chwileczkę" i na tym koniec zabawy. W konsoli wyświetla się to co na drugim screen, mianowicie: Uncaught TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'length')

Masz jakąś radę? 🙂 Pozdro

image.png

image.png

dupa

Opublikowano (edytowane)

Dziękuje i przepraszam, dopiero się uczę takich rzeczy. Screen poniżej 🙂

image.png

Edytowane przez sakster
Opublikowano
4 minuty temu, sakster napisał:

Dziękuje i przepraszam, dopiero się uczę takich rzeczy. Screen poniżej 🙂

image.png

dziwne, wrzuciłeś database.sql do bazy sfgame w phpmyadmin?

dupa

Opublikowano (edytowane)

Bardzo dziękuję! Działa! 
Dzisiaj, 3 godziny kombinowałem na różne sposoby a wystarczyło coś tak banalnego. 

Edit: po założeniu postaci zatrzymuje sie na tym

Edit 2: Network i req.php :  ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in C:\wamp64\www\sf\account.php on line 40

image.png

image.png

Edytowane przez sakster
Opublikowano
11 minut temu, sakster napisał:

Bardzo dziękuję! Działa! 
Dzisiaj, 3 godziny kombinowałem na różne sposoby a wystarczyło coś tak banalnego. 

Edit: po założeniu postaci zatrzymuje sie na tym

Edit 2: Network i req.php :  ) Notice: Trying to access array offset on value of type null in C:\wamp64\www\sf\account.php on line 40

image.png

image.png

przejdź do sf/account.php i zmień 

To jest ukryta treść, proszę

na

To jest ukryta treść, proszę

a na wszelki wypadek w pliku settings.php pod <?php dopisz error_reporting(0);

dupa

Opublikowano
W dniu 16.5.2022 o 22:27, Amareniarz napisał:

Die Korrektur wurde an den Dateien im Download vorgenommen, ich habe auch den Testserver  https://shakestest.5v.pl/demo/ gestartet

Właśnie przetestowałem serwer testowy, wszystko działa bez problemów, po prostu go uruchomiłem, ale co kilka sekund otrzymuję komunikat o błędzie.Czy wiesz, jak mogę to naprawić?

Screenshot_1.png

18 minut temu, Xalganos napisał:

Właśnie przetestowałem serwer testowy, wszystko działa bez problemów, po prostu go uruchomiłem, ale co kilka sekund otrzymuję komunikat o błędzie.Czy wiesz, jak mogę to naprawić?

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

28 minut temu, Xalganos napisał:

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Czy jest możliwe, że mógłbyś dać mi pliki działającego serwera z serwera demonstracyjnego? dan musiałbym tylko wprowadzić ustawienia moje db i url

Właśnie przetestowałem go na lokalnym hoście przez xampp, ponieważ otrzymuję ten komunikat o błędzie nie tylko na moim hoście

Opublikowano
Godzinę temu, Xalganos napisał:

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Czy jest możliwe, że mógłbyś dać mi pliki działającego serwera z serwera demonstracyjnego? dan musiałbym tylko wprowadzić ustawienia moje db i url

Właśnie przetestowałem go na lokalnym hoście przez xampp, ponieważ otrzymuję ten komunikat o błędzie nie tylko na moim hoście

daj link do twojego serwera, zobaczę co jest nie tak

dupa