Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TAK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Dnia 20.09.2021 o 14:01, ZapraszamDoStolu napisał:

Coz moge, powiedziec;

Od takich dyskusji jest forum serwera- ktore jest dosc rozbudowane, od tego jest rowniez discord.

MPCFORUM nie jest raczej od problemow technicznych tylko promocyjnych.

Nie mogl byc zmieniony, jesli jest cos przekrecone to prosze pisac na w/w mediach. Boje sie, ze moze byc ta sama syt co z Creationem ale niema co o tym dyskutowac. 

Hardkorowo to raczej nie jest. Bez przesady. Chyba raczej ustawienia sie troche zmienily, od czasu kiedy 'bosik' cisnal na hardkora przez miesiac i zniknal jak parowa po 15minutach.

*Na MPC raczej nie zagladam wiec prosze nie pisac tu pw, jesli jest jakis problem sa od tego inne formy kontaktu.

Forum MPC nie jest forum 'podpietym' pod serwer wiec problemow technicznych tu nie rozwiazemy ani odpowiedzi 'jak zdobyc przedmiot X ' tu nie znajdziesz.

pozdro*

Pokazałeś teraz klasę 😄 masz rację, 15 minut mi wystarczyło by zobaczyć jaki shit to będzie 😉 

Jakiś inny "hardcore", który pomagałem robić miał potencjał i osiągnął po paru dniach 140+ online 😉 (pomagałem tylko ustawiać)
Różnica była taka, że pliki były dobre i dało radę coś z tego zrobić a nie jak tutaj 😉 

Edytowane przez Bosssik
  • Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dnia 22.09.2021 o 12:43, SirKirgo napisał:

Mamy przez to rozumiec ze nie interesuja Cie gracze z mpc ktorzy wyrazaja swoje opinie i zadaja pytania ?

No i zaczelo sie to co bylo ostatnio teraz mamy goscia ktory w 3 dni top 1 zrobil . Admin jak wyzej niezaglada . Pora zakonczyc przygode z tym serverem Bolka nikt niedogoni za 2 godziny odskoczy a za 3 dni becie mnozyc lvl dochodzace ^^ bb all. ODCHODZE

Ale po co GM kupil seala niema zadnego Speed Hacka czy cos w tym stylu wiec nie potrzebne sa te spiny

Opublikowano

Pytanie ..o ktorej  zacznie trykac server ...czytalem o zmianach 3 postac jest dobrym pomyslem przyda sie zbieracz kamoli tym bardziej ze frania pali az dym leci ^^ Dzis wyjatkowo mam wolny dzien ale niemoge go wykozystac na gre stad te pytanie.  Pozatem bardzo zapraszam nowych pomoge w expie i ubrankach na serve wchodze okolo 19.00.. jak cos nick PanKonik.

Opublikowano

Sobota i Niedziela to zly pomysl na wylonczanie serwera chodz przyznaje ze to potrzebne i 3 postac do odpalenia to tez + . Ale nie w takie dni panowie troche empati . Teraz zassalem inny serwer aby pograc fakt ze bardzo wysoki exp ale cos trzeba robic

Opublikowano

troche empati :) lubie te poczucie humoru jak widac na Discord  windows wymusil update tez sie zalamalem gotowy posiedziec w noy czekalem 1h na odpalenie ale wkoncu sam zasnelem

• ZapraszamDoStolu zmienił(a) tytuł na [S6E3] [x150-60%] agrOpol
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wkrotce beda wielkie zmiany zostanie dodany Grwo Lancer do s6ep3 sporo nowych customow kilka nowych invazji nowe wingi zapraszam do zabawy juz teraz :) warto wbic sprawdzic to i owo oraz wypowiedziec sie na discordzie.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • ZapraszamDoStolu zmienił(a) tytuł na [S6E3] [x150-60%] agrOpol || START 4-5 LUTY ||
Opublikowano

Zastanawiam sie czy poswiecic swoj czas na nowa edycje. Pytanie do Admina czy niebedzie juz gracza/y ktorzy nagle sa top 1 lub niepokazuje sie ubranko z bronia? Czy Admin bedzie odpowiadal jasno na pytania czy znowu bedzie sciemnianie. To dla mnie istotne kwestje zanim zaczolbym grac.

• ZapraszamDoStolu zmienił(a) tytuł na [S6E3] [x150-60%] agrOpol || PONOWNE SZLIFOWANIE. ||
Opublikowano

Adminie zastosowales znowu uniki slowne a przeciez dokladnie wiesz o czym pisze. Wyglada na to ze dalej bedzie tak jak bylo a wiec niebede gral.

Opublikowano

Klijent ten sam co w tamtej edycji ?   Druga sprawa czy mozna exp zmniejszyc do 100 a nawet 80 mysle ze byloby wiecej chetnych do zagrania .

Opublikowano (edytowane)
W dniu 5.02.2022 o 00:51, ZapraszamDoStolu napisał:

Znowu grasz ze mna w kotka i myszke.

Staram sie wypowiadac mniej wiecej tak by byc na tym samym 'levelu', ogolnie to na  zagadke 'rozdawania' itemow i kolegow admina chyba poswiecilem dosc duzo czasu patrzac na daty moich postow. Szkoda tylko, ze nie bylo mi to powiedziane, napisane prosto z mostu.
CO GDZIE KIEDY. Wtedy bys mial odpowiedzi jak na dloni.
Odrazu bym Ci napisal, ze kamienie chlopaki maja z aktywnej gry i uczesniczeniu w inwazjach, ten ma item z mossa a ten dostal itemy bo konczy gre i nie bedzie juz sie tasowal pod ranking.

Napisz mi jak mam Ci odpowiedizec by Cie zadowolic to tak zrobie. Masz pytania? masz domysly? staraj sie je wylewac na papier tak by wszyscy je zrozumieli a nie tylko kolko rozancowe liczace 3 osoby.

tu na przyklad;

http://agropol.xyz/index.php?/topic/3-downloads/&tab=comments#comment-3

jak ja moglem pominac tak cenny post.

good job ale nie bede dalej tego komentowal bo szkoda mi sie na dyskuty z toba wprowadzac. 

Gratuluje 😘 Rozumiem, ze GT tez probowales konfigurowac bo jest odjebany profesjonalnie XD
ale nic, kibicuje dalej co by nie bylo. macie duza ekipe, mozecie zrobic cos naprawde konkretnego.

na GT nic nie ustawiałem + nie gram już 😉 

Edytowane przez Bosssik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...