Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TAK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heya tu Agent ,TSCC songo ma racje nie wiem ocb no ale coz.. wbijajcie na serwer super ustawienia dawajcie publikacje nar umusnko bulgarskie itd fora najlepiej moze jeszcze sie cos da zdzialac jeszcze posiedze i zobaczymy.. PEACE

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziendoberek all   gralem na tym serwerze wczesniej i widzac zaangarzowanie Admina postanowilem go obserwowac z nadzieja ze serwer rozwinie sie tak sie jednak niestalo  a wiec niegralem ale zgladalem aby poczytac co ludzie pisza na discordzie i w grze. Na ostatniej edycji faktycznie zucilo mi sie w oczy bardzo szybkie levelowanie mg Cavarana i elfa Villenorth potem ban dla gracza za sugestje dopalaczy w grze (sadze ze adminie wykonales krecja robote dla swojego serwera a szkoda bo kazdy ma prawo wypowiadac sie o tym co widzi i czekac na odpowiedz) . Serwer swieci pustkami i sadze ze pora rozpoczac nowa edycje z poszanowanem wypowiedzi innych graczy bo to oni tworza swiat MU. Zycze Ci duzo wnikliwosi niepoleganiu tylko na starych podpowiadaczach  a stworzeniu czegos unikatowego oraz co najwazniejsze niedopuscic do sytuacji gdzie nagle jacyc gracze nagle wystrzelaja z expem w mocno dostrzegalny sposob.   Zycze powodzenia i mam nadzieje ze jeszcze zagram u Ciebie.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • ZapraszamDoStolu zmienił(a) tytuł na [S6E3][x15-30%] + [x150-60%] agrOpol >>> START 28/05 <<<
  • ZapraszamDoStolu zmienił(a) tytuł na [S6E3][x15-30%] + [x150-60%] agrOpol
Opublikowano

Hej all zaczolem grac wczoraj gra sie przyjemnie ---konta mozna miec tylko 2 chyba ze wiecie co hehehe--- pozatem potrzeba nam graczy bedzie o wiele milej ----zapraszam serdecznie jak bede mogl pomoge nick Koniq

Hejka.....niewiem czemu ale niedropia mi scrole dla rf pozatem bardzo go oslabiles  od wczoraj mialem 4 razy disconect z servera ....moze to przypadek

Powiedz mi czy to normalne ze Songo ma exc dragon spira na poczatkowym etapie gry ?   😞

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Urlop a wiec czas na granie. Odpowiedzi na pytanie nie otrzymalem od  Admina ale i tak se pogram. 🙂

Admin pokaz sie .    Pozdrawiam all

Opublikowano

To byl dobry serwer od poczatku mial dobre ustawienia i Admin staral sie naprawiac bledy. Jedynym problemem byly naduzycia admina ktory dawal itemy swojm ludziom ktorzy cjagneli serwer i ustawiali gre. No i tak konczyla sie moja przygoda z tym serwerem na dzien dzisiejszy sytuacja sie niezmienila i serwer opustoszal. Co siekawego z ludzi ktorzy wybijali sie w kilka dni usunieto pliki podgladu broni i ubran .

Opublikowano

No coz ja pogrywam jak czas pozwala szkoda serwera bo byl dobry    obecnie naprawiam lapka posypal sie ale jak naprawie wrócę

Zrobiłrś kawal dobrej roboty a ludzie jak ludzie nigdy nikomu do końca niedogodzisz ja też chcjałbym grac od startu ale ominoł mnie bo nic nie bylo na mpc ani ragezon publikowane  ale gram chodz od topki dzieli mnie kilkadziesiat rr.

Mysle ze kiedys zrobisz acc  wtedy wystartuje od poczatku

Pozdrawiam  i nieżałuj pracy bo była dobra i zaowocuje w przyszlości     Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...