Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TAK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakos wena gry minela gra sam z soba nudzi sie chodz czasami ktos bywa ON.  Admin moze jednak zdecydujesz sie na nowa odslone sadze ze kilka zapowiedzi i nowi gracze pojawili by sie. A wiec bde oczekiwal a narazie OF.    Pozdrawiam

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

No i tyle  Administracja umarła i serwer tez.

Zaczynam gre na suprema destiny Wyd. to nie muonline sporo na faceboku sie ogłaszaja stara gra w nowym wydaniu.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mimo braku graczy ja sobie caly czas gram spokojnie bez gonitwy wszystkie inwy i eventy zaliczam 🙂

Jakby ktos chcjal zaczac pomoge w expieniu i ciuchach

• ZapraszamDoStolu zmienił(a) tytuł na [S6E3][x15-30%] + [x150-60%] agrOpol |17 Wrzesnia ? |
Opublikowano

Ja gram  serwer naprawde fajny ...nabilem juiz rr sporo ale niema sprwy rob rr acc i od nowa zabawa gram PanKonik i Konq czasami innymi postacjami testuje. Pogram do konca czyli do rr acc. Zapraszam tych co grali wczesniej i nowych jak nie tersaz to na nowa edycje. Faktycznie bylo niezle zamieszanie co sam zauwazylem i pisalem bo to bylo denerwojace a brak pelnego info spotegowal moje niezadowolenie jak i innych co zaowocowalo przerwaniem gry.  Po jakims czasie wrocilem i gram systematycznie jak pozwala mi czas i obowiazki domowe. Sporo afk i pol afk chodz bywaja dni kiedy jestem onn prawie caly czas.   Jeszcze raz zapraszam napewno   warto .

• ZapraszamDoStolu zmienił(a) tytuł na [S6E3] [x150-60%] agrOpol |17 Wrzesnia ? |
Opublikowano

Mam wrazenie ze zostal zmieniony drop Medali serc itp. wczesniej tego bylo sporo teraz kilka droplo mi tylko co na to powiesz Admin ?

Opublikowano

heh bo Tukan lata +15 fo  ale nawet nikt nie spytal skad to mam tylko znowu jazda z Bubblesem nikt nic nie powie tylko wszyscy knuja za plecami zapraszam na serwer wlasnie zaczelem gre i zobaczmy czy mam set fo czy jakies kozak itemy serwer jest w porzadku a jesli widzi ktos  buga niech powie napisze to sie go usunie wtedy bd serwer  bez bugow choc razcej Mu to jest bug dlatego gramy w te gre  pozdrawiam i zapraszam

Opublikowano (edytowane)

Zapraszam pomoge jak by ktos chcial co prawda jestem przed 1 rr ale zawsze pomoga z

Choc chyba wiekszosc woli  prostza gre gdzie w x-shop mozna kupic wsio power up itp etc... 

Tu jest hardkorowo dla lubiacych trudniejsza gre to wisienka na torcie

Edytowane przez tukan89
Opublikowano

Mamy przez to rozumiec ze nie interesuja Cie gracze z mpc ktorzy wyrazaja swoje opinie i zadaja pytania ?

No i zaczelo sie to co bylo ostatnio teraz mamy goscia ktory w 3 dni top 1 zrobil . Admin jak wyzej niezaglada . Pora zakonczyc przygode z tym serverem Bolka nikt niedogoni za 2 godziny odskoczy a za 3 dni becie mnozyc lvl dochodzace ^^ bb all. ODCHODZE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...