Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[S6E3- S2][x15] GhostTown Mu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 godzinę temu, santosBK napisał:

witam mi to nie dzialczy jakis blad jak uruchamiam klienta

Po zalogowaniu, czy po uruchomieniu klienta ? Antywir albo Defender nie usunął jakiś plików ?

Opublikowano
18 godzin temu, GhostTownMu napisał:

Po zalogowaniu, czy po uruchomieniu klienta ? Antywir albo Defender nie usunął jakiś plików ?

po wybraniu postaci jak juz sie ma wlaczyc gra to wywala

Opublikowano (edytowane)

Kilku graczy również miało taki problem. Wielu pomogło zrobienie aktualizacji. Ktoś uruchomił na win7. Niektórzy jeszcze walczą. Ja osobiście nie mam problemów, a sprawdzałem na 4 laptopach z różnymi wersjami windowsa. 

Edytowane przez GhostTownMu
Opublikowano

image.png

Raczej warto zagrać skoro ilość online trzyma się stała i minimalnie wzrasta 😉
Co do DC na win10

Aktualizacja windowsa do wersji 1903 lub 2009 ( https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 )
Dodanie do deferdera reguł wychodzących i przychodzących 
Dodanie do wykluczeń main.exe oraz cały folder z grą w Firewallu 
Sprawdzenie wszystkich Visuali ( gdzieś na discordzie ludzie podawali całe paczki dla x86 oraz x64 ) 
Sprawdzenie wszystkich visuali 
Dodanie main.exe do DEPU 

i można grać śmiało 🙂

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Własnie sciagam zobaczymy 🙂

mam problem, włącza mi sie cały czas window mode, a mam lapka wiec w okienku mi to nie wymiarowo odpala, gdy odpalam fullscreen dalej nic sie nie dzieje dalej window mode sie odpala :X

zkpy84.png

Opublikowano
16 godzin temu, s1wy120hz napisał:

Własnie sciagam zobaczymy 🙂

mam problem, włącza mi sie cały czas window mode, a mam lapka wiec w okienku mi to nie wymiarowo odpala, gdy odpalam fullscreen dalej nic sie nie dzieje dalej window mode sie odpala :X

W folderze scripts są skrypty do zmiany rozmiaru jak I trybu okna 🙂

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Przerażające info: Head Admin gra na prywatnej postaci. Co w tym złego ?  Nic gdyby nie "znaleziono" u niego kilka setów foo +13/15 z ringami foo+15 oraz potki SD 255szt. (nie możliwe jest połączyć 255szt.) u niego i jego kolegów z guild, a później wykorzystują to na Cs i zdobywają zamek. Z fajnego serwera zrobiła się lipa. Także jeśli chcecie grać na ustawionym serwerze to zapraszam. 

Oprócz tego jest wiele błędów. Bug Dmg, bug buff ee (stajemy się nie wyobrażalnie silni, kunduna bijemy 3 minuty zamiast 40 minut), można wbić exe opt w sety acc (chociaż jest to podobno zablokowane)

Administracja tłumaczyła się tak, że to są itemy do testów tylko pytanie dlaczego one są na prywatej postaci Admina ? Dlaczego współgracze admina mają podobne itemy i nie zostały im zabrane po testach jeżeli takowe były ? Tylko naiwni uwierzą.

Link z prywatnej postaci Admina: 

Zaznaczam, że jest to jedne depo z kilku. Zapraszam do gry 😉

Edytowane przez anonymousss