Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomnienia z MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, Itan napisał:

Kiedyś to było... 

Ukryj treść

1&srcw=1920&srch=4000&dstw=1920&dsth=400

O kurde, nawet znalazłem swój nick na pomarańczowo jak modem byłem, Homelo5656 XD

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fajnie było, to już nie wróci 😉 a szkoda, jak ja w czasach gimnazjum siedziałem 24/7 na mpc to teraz wszyscy w tym wieku grają w fortnite i siedza na discordzie :v

PS:

pamiętam jak @Istny Diabelsię popłakał o coś i zostałem wpisany na black listę, bawi mnie to do tej pory 😄

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano
6 godzin temu, Mongoły_Back napisał:

fajnie było, to już nie wróci 😉 a szkoda, jak ja w czasach gimnazjum siedziałem 24/7 na mpc to teraz wszyscy w tym wieku grają w fortnite i siedza na discordzie :v

PS:

pamiętam jak @Istny Diabelsię popłakał o coś i zostałem wpisany na black listę, bawi mnie to do tej pory 😄

z tymi black listami to też ludzie mieli posrane we łbie, kiedyś z nim gadałem na gg to do tej pory pamiętam jaki z niego był spięty dzieciaczek i widać to było na forum, ludzie którzy irl byli przegrywami odreagowywali tutaj na rangach

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
Biter.
Ten odpowiedź został doceniony przez Biter.!

Emo2 otrzymał(a) odznakę 'Dzień Dziecka 2022'

1 godzinę temu, ZwykłyK napisał:

Ja pamiętam te rangi Gold Member Champion itp jak były z dupy rozdawane (w sumie dalej są). Ale wtedy wystarczyło się podlizać ładnie Makinowi i już leciała ranga. Z drugiej strony za konkurs dostałem Golda i mi go odebrali złodzieje 😞

Rangi Gold Member Champion itp były rozdawane z dupy bo tak naprawdę nie musiałeś się podlizywać Makinowi, a zwykłemu znajomemu na moderacji

Opublikowano

Moje najpiękniejsze wspomnienie to @Emo2, który był moim mentorem w czasach, gdy moderowaliśmy dział Unturned. ❤️

Poza tym, fajnie było jak miałem 13-14 lat i zapadło mi w pamięć jak wszyscy disowali biedną Renissance, która wtedy moderowała chyba LoLa. Swoją drogą kilka miesięcy temu udało mi się ją jakoś wystalkować i teraz jest streamerką na Twitchu (albo była). XD Teraz nie mogę znaleźć jej kanału.

Super były redakcje, niestety okazały się trochę niewypałem, bo nie generowały dużych zasięgów, ale do tej pory uważam, że ukrycie tych wszystkich newsach było dużym błędem. Jednak kilkaset stron A4 tekstu poszło w zapomnienie... 😞 a mogły śmiało podbijać pozycje forum w wyszukiwarkach.

Na MPC nauczyłem się też, że ludzie w Internecie to w dużej mierze srodzy idioci. Mając taką małą grupę ludzi -  z redakcji MC, moderacji MC i przyjaciół na Telegramie (albo jeszcze na GG[?])  - dwóch typów (nie będę wymieniał z nicków, ale pewnie kilka osób z działu MC wie), których wtedy uważałem nawet za spoko osoby jak na taką znajomość internetową okazali się niezłym creepami, bo znając moje imię i nazwisko wypisywali do moich znajomych na facebooku nastawiając ich przeciw mnie, że niby ich jakoś obrażam i wysyłając im screeny wyrwane z kontekstu. XD Na całe szczęście nikt z moich znajomych nie okazał się na tyle niedojrzały, żeby w to w pełni uwierzyć i z większością do dziś mam dobry kontakt. 

No to w sumie bardziej moje wspomnienia, ale jakby nie patrzeć związane z forum. :] 

Opublikowano

Moim najbardziej pozytywnym newsem z forum jest chyba to, jak w dawnych redakcjach (jeszcze na poprzednim koncie) uczyłem się w podstawy estetyki i designu i moje grafiki nawet nie wyglądały tak źle, jak to było przed redakcjami. Miło również wspominam okres, gdy rządziłem MPC News, poznałem wtedy naprawdę wiele pozytywnych osób, z częścią z nich dalej mam jakiś tam kontakt 🙂 Mam też kontakt z dawną redakcją Minecraft, w której również grałem swoją część. 😄

Pamiętam też jak za czasów Lucky Membera udało mi się wygrać na strimku u @Lord Makin Gold Membera, moją pierwszą nagrodę za gówniaka, miałem wtedy z 14 lat? 😅

Cholibka, czasami zdarza mi się zatęsknić, jak mi się coś jeszcze fajnego przypomni to dam znać!!

@Rayso. jak dobrze pamiętam to za czasów redakcji jeszcze byłeś Seldkiem IV, oj mega dawne czasy.

Opublikowano
Dnia 22.01.2021 o 17:35, areq94pl napisał:

o, jest i mój mentor ❤️ 😄  A czy mój uczeń @Wilczek obecny ? xD

Hah, pokolenie War Rock'a podbijało forum od początku jego istnienia, top of the top działów, mimo braku największego ilości postów to najlepsi ludzie 😄
Fajnie byłooo, no jestem jestem, z sentymentu co jakiś czas zaglądam sobie na forum, szkoda, że to już nie to co kiedyś, ale fajny spędzony czas, nie żałuję 😛

Uczeń przerósł mistrza Kondi 😄 Hahaha, dziękuję za to!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano
17 godzin temu, Wilczek napisał:

Hah, pokolenie War Rock'a podbijało forum od początku jego istnienia, top of the top działów, mimo braku największego ilości postów to najlepsi ludzie 😄
Fajnie byłooo, no jestem jestem, z sentymentu co jakiś czas zaglądam sobie na forum, szkoda, że to już nie to co kiedyś, ale fajny spędzony czas, nie żałuję 😛

Uczeń przerósł mistrza Kondi 😄 Hahaha, dziękuję za to!

WarRock to chyba był najbardziej zgrany dział 😁 

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Ja pamiętam jak były spiny na dziale dla moderacji i wtedy kilku moderatorowi łącznie ze mną zostslo zbanowanych za wysmiewanie lizodupów. Wtedy też wkleiłem sławne zdjęcie jak nasz oddział w mundurach i tarczach gra w piłkę.

Po jakimś czasie Makin sie rozmyślił,  był unban ale na moderatora musiałem składać podanie drugi raz i przechodzić przez wszystkie te pierdalamenty. 

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Admin Cienia
Opublikowano
Dnia 21.01.2021 o 18:50, BoskiPonczek napisał:

Mi najbardziej utkwiły w pamięci ataki "KECZUPA" na forum :D. Pamietam nawet, że w działe bany jako powód było podawane "po prostu keczup" 😛

tak, to była wojną miedz mną a kecupem kto pierwszy odpadnie, nadmienię tylko że początkowo miał nick keczup, a moje "kecup'powanie" denerwowało go jeszcze bardziej he he ruski spamer z polski 😄

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Z rzeczy, które najbardziej utkwiły w mojej pamieci:

1) Ban od psa Algade

image.png

2) Zakaz wstępu na MPCforum za mega toxyczne zachowanie i tworzenie nowych kont od razu po permbanie jednego, tych kont było chyba z pięć chyba, a może ponad - potem zakaz wstępu na forum (ban, nawet jak nic nie będę robił).

3) Giga kozacki update z 3.4.9 to 4.0 oraz kolejne mega aktualizacje, w które nie potrafią technicy z porażeniem mózgowym.

Opublikowano

Piękne czasy jak się grało na serwerach metina znalezionych w dziale na mpcforum,

Nostalgia mnie rozpiera jak się grało w tą gierkę, wcale nie jestem wzruszony

Opublikowano

Chętnie wróciłbym do tych starych czasów. Kurde, codzienne siedzenie na forum, pisanie pościków itp. To było coś, kurka. Teraz to już nie ma czasów.

PS. Oddajcie mi status ex moda! Dział CoD i WarRock były pod moją pieczą! 

Opublikowano
7 godzin temu, Mroczeks napisał:

Piękne czasy jak się grało na serwerach metina znalezionych w dziale na mpcforum,

Nostalgia mnie rozpiera jak się grało w tą gierkę, wcale nie jestem wzruszony

szczególnie Antaris 🤣

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Maje najlepsze wspomnienie to wspólne ogladanie filmów na stronie typu Watch2Gether, gdzie z Mirkiem puszczalismy filmy XDD

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano
6 godzin temu, Kwarcik napisał:

Maje najlepsze wspomnienie to wspólne ogladanie filmów na stronie typu Watch2Gether, gdzie z Mirkiem puszczalismy filmy XDD

Eurowizja z @Calme to jedno z najlepszych przeżyć na tym forum.

Opublikowano
Cytat

I szczerze mówiąc mam wyjebane w hejty
I wyjebane co kto powie
Że ja nie powinienem się tak zachowywać na mpc.
Będę się tak kurwa zachowywał na mpc.
Bo mi się tak podoba 
Reportujcie sobie róbcie co chcecie 
W chuju to mam dopóki mentalność narodu się nie zmieni
To ja też się kurwa nie zmienię.
Bo nie da się, nie da się z tymi ludźmi z moderacji.
Choćbyś nie wiem jak był miły
Choćbyś kurwa nie wiem co zrobił
To ci ludzie i tak będą cie nienawidzić
I tak cie kurwa strollują i usuną temat.

Opublikowano
Dnia 31.01.2021 o 21:28, Morness napisał:

szczególnie Antaris 🤣

O tak, to też było kozackie - przekładanie startu, przekręty, ban dla administracji jak serwer jebnął. XD