Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programowanie to Moja ❤️pasja❤️ ​

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej czytelniku! Jeśli to czytasz pewnie jesteś ciekawy w jakim języku operuje, a więc już odpowiadam 🙂 Programuje od ponad 6 lat w Javie, napisałem wiele ciekawych projektów, które chciałbym CI pokazać, natomiast nie wystarczyłoby na to czasu. Wykonam projekt bez względu na wersje i rodzaj silnika. Pozdrawiam. 

PS. Oczekuję poważnych ofert, które wykonam odpłatnie.

• Yaboku zmienił(a) tytuł na Zostanę programistą
  • Matyy zmienił(a) tytuł na Programowanie to Moja ❤️pasja❤️ ​
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zapraszam do kontaktu mailowego, ze względu na mój ograniczony czas. Powinniśmy się porozumieć, wyślij mi swoje oczekiwania/propozycje względem mojej osoby. Pozdrawiam.

Mail: [email protected]

Opublikowano

poleciłbym, ale nie mam czasu

a tak na poważnie, nie polecam brać nic w ciemno, skoro autor posta ma czas rozpisywać się na priv, a nie ma czasu dodać konkretnej oferty tutaj do tematu to coś jest nie tak

Opublikowano

Proszę nie pisać glupotek. Post jest napisany w pazdierniku a przypominam, że mamy grudzien, możesz nie wiedzieć 😂 Informuje, że w tym odstępnie czasu mogło się dużo zmienić, opisałem jak jest dokładniej, żebyś zrozumiał dzieciaku xD

Opublikowano

zabawne jest to, że ktoś kto używa 'xD' i kogo jedyną odpowiedzą na rzeczowy argument jest próba pocisku wyzywa inne osoby od dzieciaków [usunąłem tę część komentarza, nie mam zwyczaju pisać pocisków, nawet w odpowiedzi]

bez odbioru

Opublikowano

Winszuje w takim razie. Wybacz, ale nie zamierzam ciągnąc dalszej rozmowy z tobą jest to spowodowaniem braku czasu i weny, tym bardziej na bezsensowną rozmowę z tobą, która nic nie wnosi 😉 Pozdrawiam

Opublikowano

Oto co dla Ciebie przygotowałem opkarol11.

Nie będę ściemniał, sam ocenisz

Zdjęcie 1 okazuje Scoreboard, tablista

Zdjęcie 2, 3 i 4 okazuje Menu główne a także menu Rodzinne 

Zdjęcie 5, 6 i 7 pokazuje działki

Zdjęcie 8 pokazuje możliwe zadania do wykonania

Zakończyłem wiele innych indywidualnych projektów z których mniemał moi klienci byli zadowoleni, w każdym bądz razie zachęcam do kontaktu,

Pozdrawiam.

1..png

2..png

3..png

4..png

5..png

6..png

7..png

8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...