Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór myszki

TPX

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Siema, siedzę nad wyborem myszki do gier w cenie do 300 zł. Zainteresowały mnie Logitech G502 HERO oraz Steelseries Rival 600. Którą z nich bardziej polecacie? Może ewentualnie coś innego w podobnej cenie? Potrzebuję solidnej myszki gamingowej, z jak największą rozpiętością DPI, ilość przycisków też się liczy. Najlepiej, żeby była dostosowana do palm grip'a i osoby praworęcznej. Przyznam, że lubię w myszkach także podpórek pod kciuk, ale w ostateczności mogę z niego zrezygnować. Świecidełka RGB również mile widziane😄 (ale w ostateczności mogę je ograniczyć do takich jak w tym G502).

To jak, co polecacie?

Opublikowano

Logitech jest zdecydowanie masywniejszy, więc jeśli preferujesz myszkę z większą powierzchnią podpierającą dłoń to będzie lepszym wyborem.

Opublikowano

Mam G502 od jakiś dwóch tygodni to mogę się wypowiedzieć - mysz jest sama w sobie jak dla mnie lekka, na szczęście są ciężarki i jest git. Scroll jest trochę głośny, ale już się przyzwyczaiłem i ręka całkiem dobrze na niej leży. I jak dla mnie, mega przydaje się duża ilość przycisków. 

• 2 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

Dobra, dzięki za wszystkie odpowiedzi. Wybrałem G502 i już korzysta mi się z niej świetnie.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...