Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Oszukać Kogos Na Smocze Monety

mosquito95

Czy skorzystasz z jakiegoś sposobu ?  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy skorzystasz z jakiego? sposobu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz na sowj konto Doladuj Sm wybierasz sponsorpay, I masz tam oferty klikasz takie cos zolte ;] i rejestrujesz sie albo robisz co Ci tam kaza ;]

Np. Ankieta Tesco, Tchibo, i inne bzdury

LICZE na ------

.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki. A dane nie prawdziwe jak dobrze zrozumiałem ?

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Opublikowano

No ale wtedy w każdym musisz podawac te same dane ;]

np.

Sebastian blABLA

Sebastian blABLA

I tak w kazdym ;] Bo inaczej Sm nie dostaniesz

.

Opublikowano

Aha to dobrze.

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Opublikowano

Przy podaniu fałszywych danych lub innym oszustwie Smocze monety nie zostaną przydzielone.

Zastrzegamy sobie, trwałe wykluczenie określonych graczy ze SponsorPay oraz ewentualnie poinformowanie administratora gier.

No nie wiem czy tak można, sposób 6 troszkę nie udany :)

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

Opublikowano

Ale z tym Tesco jest udany :P Tylko z resztą gdzie dane trzeba podawać to lipa ale i tak ok.

subaruo.jpg

Opublikowano

bardzo fajne :D to z sekretariatem najbardziej mi się podoba :] łap-

ej przywróć punkt 4 bo chcęee przeczytać :<

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Aha i dodaj to :

Idziemy do taty, bierzemy jego telefon jak sie nas spyta poco to mowimy ze chcemy se opcje zobaczyc. Idziemy do swojego pokoju, robimy cos na tym tel. i szybko wysylamy SMS i usuwamy z wyslanych. Mamy SM a tata nie ma kasy na komie xD

subaruo.jpg

Opublikowano

3.Wchodzimy na chat WP Wiek 35-50 piszemy ze zbieramy na operacje dla kogoś tam i żeby pomogli musza wyslac sms 1zł +VAt . I wysyłają ;] To dla KowalCzupaCzups

subaruo.jpg

Opublikowano

Aha i dodaj to :

Idziemy do taty, bierzemy jego telefon jak sie nas spyta poco to mowimy ze chcemy se opcje zobaczyc. Idziemy do swojego pokoju, robimy cos na tym tel. i szybko wysylamy SMS i usuwamy z wyslanych. Mamy SM a tata nie ma kasy na komie xD

Jak byś był moim synem bym Cię zajeba* młotkiem ;]

PS:Ramzes666 myślisz że jestes fajny ze dasz - ? Żal mi Cię ; ] Wyjebane już mam na te + i - Dzieci Neo pisze + daja - pisze - daja +

.

Opublikowano

Wchodzi na metin2 . Klikasz dołąduj SM, klikasz opcje sponsorpay, masz tam ofery np. Aniketa tesco 2SM Klikasz na zolte pole , Wypełniasz ankiete , i masz przelane 2 SM na twoje konto ;]

Daj co chcesz (+ lub - ) Jebie na to ;]

.

Opublikowano

Napisałęm ankieta tesco bo była kiedys, prosta w obsłudze ;]

Może jakiś hotel cos tam ? ;] Byle jakie dane ;] (Ale zapamietaj je do kolejnych zadań) bo inaczej Sm nei zostana przelane

.

Opublikowano

Przy podaniu fałszywych danych lub innym oszustwie Smocze monety nie zostaną przydzielone.

Zastrzegamy sobie, trwałe wykluczenie określonych graczy ze SponsorPay oraz ewentualnie poinformowanie administratora gier.

No nie wiem czy tak można, sposób 6 troszkę nie udany :)

Jeśli 1 raz wszedłęs na sponsorpay i wypelnisz danymi np.Kumpla to dostaniesz sm. Ale wtedy danymi kumpla musisz wypelniac kazde ZADANIE. (ankieta,rejestracje,itp.)

A jeżeli podasz inne dane niż wczesniej podales SM nie zostana przelane proste ?

@Up i tak mam - 79 chyba xD

.

Opublikowano
PS:Ramzes666 myślisz że jestes fajny ze dasz - ? Żal mi Cię ; ] Wyjebane już mam na te + i - Dzieci Neo pisze + daja - pisze - daja +

A najlepszy Twój podpis

[----Zadowala Mnie + jak i - więc DAWAĆ +--+

Jaki poradnik takie oceny ...

Opublikowano

Tak Ramzes przez takie Neo jak ty ;] wyjebane mam na + ,- ;]

Opis ustawiłem około 2 godziny potem ;] Więc nie szalej

.

Opublikowano

3.Wchodzimy na chat WP Wiek 35-50 piszemy ze zbieramy na operacje dla kogoś tam i żeby pomogli musza wyslac sms 1zł +VAt . I wysyłają ;] To dla KowalCzupaCzups

dzięki łap+ i zauważ że double napisałeś :P Mosquit też :D

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Powód blokady

Wulgaryzmy obraza ***** s3

Zablokowany do 13.07.2010

Wiadomo za co ten ban jeszcze z nikim nie pisałem (na s3 gram jakieś 3 dni) (ban jest za darmowe SM nie polecam sposobu 6. ) pozdro ;/

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

Powód blokady

Wulgaryzmy obraza ***** s3

Zablokowany do 13.07.2010

Wiadomo za co ten ban jeszcze z nikim nie pisałem (na s3 gram jakieś 3 dni) (ban jest za darmowe SM nie polecam sposobu 6. ) pozdro ;/

Umiesz Czytać ?

WULGARYZMY I OBRAZA !

a nie podawanie fałszywych danych ;]

A pozatym nie ma za to bana tylko poprostu nei zostaną przelane smocze monety... OGAR

.

Opublikowano

Nie polecam hackowania kont przez MMogame i wszystkie na 1 email ;]

100% ban na zawsze ;]

dostałem 17 banów ;]

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...