Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Oszukać Kogos Na Smocze Monety

mosquito95

Czy skorzystasz z jakiegoś sposobu ?  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy skorzystasz z jakiego? sposobu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym wam przedstawić kilka sposobów jak można oszukac kogos na smocze monety !

1.Wchodzimy na "Noobska gre" Tibie wbijamy jakis 8 lvl. Piszemy na Trade Sell CC za sms (1cc=1,22zł) msg me ;]

Ktos pisze jak to zrobimy ty odpisujesz wysylasz sms daje ci kase a ty podajesz kod z sms (Na SM nie ma kodu)

2. Wchodzimy na jakiś chat 18+ Piszemy ze mamy na sprzedaż film trwa 1,5h za sms 1zł + Vat

Ludzi piszą do Ciebie i wysyłają sms.

3. CLOSE

4.Wchodzimy na metin2 piszemy że mamy na sprzedaż Yang za sms (2kk=1,22zł) .Lub piszemy że sprzedajemy postać np. 53 body bez eq z emailem za sms (6,10zł) Piszemy z Noob chara

5. Wchodzimy na Cs piszemy do kogoś czy nie chcą dojsc do Klanu . I piszemy czy nie maja wyslac sms-a za 1,22zł bo zbieramy na klan

6.NO i oczywiscie Darmowe smocze monety od SponsorPay Wchodzimy na metin2.pl logujemy sie klikamy doladuj Sm SPONSORPAY wybieramy byle jakie jak sa darmowe to tylko klikamy ;] a jak nie darmowe to wpisujemy falszywe dane ;] po 1-2h mamy smocze monety ;]

7.Troche dziwny ;] Wchodzimy do szkoły (sekretariatu) mówimy że do mamy musimy zadzwonic i dzwonimy ze stacjonarnego na numer po 30 lub 35 SM nr 0 704 7042 55

8.Wbijamy na Na byle jaką grę online (Plemiona,Knight online, i inne) Piszemy że mamy na sprzedaż surowce, złoto,diamenty itp. za sms 3,66 za np. 15k surowców

I oczywiście Sms nie kosztuje 3,66 tylko ponad 10 zł

9.Wbijamy na metin2 jakis Noob kontem ;] Piszemy ,że sprzedajemy SM za Sms (Wiem troche poje**)

A więc ktoś pisze że chcialby kupic ale taniej czy jak ?

Wysylasz sms-a a dostajesz 2x wiecej Smoczych monet. Podajesz tresc i numer na swoje konto i koles wysyla i mysli ze dostanie za sms 10zł +Vat 60 Sm ;]

Strona MMOgame jest dobra do hackowania i zabierania itemów. Tylko i wyłącznie itemów. Nie radze kraść kont (miałem około 15 kont shackowanych) wszystkie zostały zablokowane ;] w tym 2x 60+ ;]

.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
3.Wchodzimy na chat WP Wiek 35-50 piszemy ze zbieramy na operacje dla kogoś tam i żeby pomogli musza wyslac sms 1zł +VAt . I wysyłają ;]

bez komentarza to zostawię!

Opublikowano

No właśnie z 2 to przesada... ale reszta to spoko .

z 2 ? a nie z 3 ? To nie mój pomysł koleś z Mpc mi wysłał przedchwilą to napisałem reszte wymyślałem sam ;]

DAWAĆ -----

.

Opublikowano
3.Wchodzimy na chat WP Wiek 35-50 piszemy ze zbieramy na operacje dla kogoś tam i żeby pomogli musza wyslac sms 1zł +VAt . I wysyłają ;]

No moim zdaniem to już jest przesada pisać , że zbieramy pieniądze na operację , a wydajemy ją na Smocze Monety ...

Ja raczej nie skorzystam z Twojego Tuta dziękuję

Opublikowano

z UP sie zgadzam jak tak robisz musisz być ładnie pier... a jak tobie by coś się stało i kasy byś nie miał na operacje czy coś to wtedy byś się cieszył

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

ja bym tego nawet na forum nie podawał bo jeszcze jakieś dzieci neo zaczna to robić pkt2 i będzie potem będzie w FAKTACH co dzieci neostardy robią w internecie

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Pomocnik
Opublikowano

Co do 6 sposobu. Jak podam falszywe dane to moge za to dostac bana?? Bo nie wiem czy go uzyc .

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Opublikowano

Ja robiłem i nie dostalem bana . To jest tak podajesz falszywe dane nie dostajesz Sm ale mi zostaja przelane ;] bo metin2 z kad ma wiedziec jakie dane mam ?

MOŻE TAK MINUSY DACIE ?

.

Opublikowano

i tak niezle pierdolniety jestes ze wstawiasz taki podpunkt :) idz sie lecz na lep okey ;)?

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Tylko krytykować umiesz? A sam wymyśleć nie umiesz kolejne dziecko neo bez mózgu ;]

Może i sposó nr 3 był głupi ale jak ktos chce zarobic to wszystko zrobi ;]

Na ŁEP ? Dziecko do szkoły uczyć się bo widze że przez 6 lat w 3 klasie nic Cię nie nauczyli ;] ŁEB

.

Opublikowano
7.Troche dziwny ;] Wchodzimy do szkoły (sekretariatu) mówimy że do mamy musimy zadzwonic i dzwonimy ze stacjonarnego na numer po 30 lub 35 SM nr 0 704 7042 55

Hehe ten sposob mnie rozbawil...ale skoro dodałeś to to ktoś sprawdzał czy to działa...

Sprawdzałes? :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

7bardzo ciekawy sposob ;] Ogoldnie tutej dobry, tylko ten pkt.2 ;/ Wez go lepiej usun zanim cie wszyscy wysmieja ;p

+

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

To ja powiem cos..

Robiac 7 pkt warto poszukac w innych krajach ofert na wieksza ilosc sm.

Np. w Niemczech jest 300SM w platnosciach 'wykonaj polaczenie'

mozna poszukac wiecej

OMG.TECZA!

Opublikowano

7 wymyslilem ja xD

Wątpie słonko ;** Bo sam całe pisałęm ;]

Ps: Sposób testowałem chyba z 4 razy ;] i Wszystko udane ;]

Ludzie wiecie co to znaczy MINUS a co PLUS ?

JA prosze o - a nie o +

.

Opublikowano

Ja nie rozumiem tego z darmowymi SM ;/ Wchodzę tam ale muszę płacić żeby np. założyć własną stronę. Bardzo proszę o dokładne wytłumaczenie. Dam + albo - i 5 :)

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...