Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deshia.pl [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem i potwierdzam z tymi runami i marmurkami. 

Niestety skończyłem grać bo TOPka porobiła sobie wszystkie runy epickie i wydali prawie nic... Ceny były po 10kk i 20kk a teraz jest po 50kk i 100kk :D Śmiech na sali, że było tak przez kilka dni... 

Marmury kosztowały po 2-3-4kk jakoś a teraz najdrozszy za 20kk :D haha 

Ludzie pobugowali marmurki i kupowali 10 za cene jednego jak kolega wyżej zauważył... Oni za 10 marmurków dali 5kk a ja za 10 muszę teraz dać 200kk :D No to dobre żarty.

Nie polecam gry na serwerze z prostego powodu. Wystartowali i zmieniają teraz ceny i bryłki usuwają... 

Gracze z TOPki już są tak do przodu, że dogonić ich to trzeba grać 24/7.

Przykład:

Oni Runy zrobili w kilka dni dropienia

Ty będziesz musiał to robić chyba przez miesiąc jak nie dluzej... 

Opublikowano

hm ;/ to nie zagram jednak. Mogliby powrocic do starych cen i tyle a tamte runy im wyjebac i oddac odpowiednik kasy po starych cenach (jak tak sie da)

Opublikowano

Nie polecam serwera, żeby skończyć eq do pvp trzeba mieć gildię i latać na dunga gildyjnego w 8 osób z max lv i co 10h XDDDDD także jak nie grasz z gildią to szkoda twojego czasu na ten serw 🙂
I nie polecam również tak jak piszą wyżej przez te zmiany cenowe po starcie. Nołlajfy porobiły już te pierdoły przez te pare dni od startu a reszta musi się teraz męczyć z tym kilka razy dłużej..  Pozatym rynek ledwo zipie i raczej już nie wstanie bo ludzie uciekają z serwa. Wystarczy spojrzeć na shopy, zawsze jak są offline to m1 jest zawalone nimi a tu troche w kółku i tyle.

Opublikowano

Zapowiadał się fajnie, ale przez błędy po starcie wszystko poszło się... :) 

Nie zmienia się cen po starcie... NIGDY! Chyba, że jeszcze nikt nie zdążył czegoś zrobić, a nie pół serwera ma full runy za jakieś 5kkk a Ty musisz wydać 50kkk 😄

Opublikowano

Zaczne od tego ze nie polecam tego gównoserwa.

Wiekszosc na serwerze kupila runy w is takze nie duzo osob kupilo sb za yangi bo kto przewidzial podwyzke cen? 😄

Adinistracja od tygodnia mowi ze robi aktualizacje, nie wchodza na ts, maja wyjeb.ane w graczy. Zarobili na serwerze w tydzien-dwa wystarczajaco. Salem to najgorszy moderator, usuwa komentarze banuje za nie wiadomo co, nie podaje powodow banow i faworyzuje swoich kolegow. Jedynie Cwaniak cos sie angazowal w serw bo Denis to sam sb dupy nie podetrze. 

Ogolnie zniszczyli serwer licznymi bugami, jak mozna wystartowac z oficjalem majac tyle bledow?

Obyscie sie udlawili ta kasa smiecie!

Opublikowano

No i git wiedzialem, zeby nie wbijac na sciek gdzie wlasciciel mowil ze bedzie reklama po czym nic XD

Opublikowano

Ogółem przypominam o tej śmiesznej ścierwowatej Nadziejce, wbiłem tam pod innym nickiem i zapytałem GM czemu ona ma range "grafik" po czym ta z morda do mnie wypisuje "jestem grafikiem serwera" XDDDDD przyj3bana jak jezusek do krzyża laska co robi sygnatury ma byc od grafiki serwera XDDD, Pewnie nieźle possała tej całej śmietance administracyjnej. Dodam, że AF jest tak przyjebana, że na MF dała swojego cłopaka XDDD który wcale nie wchodził na forum i odpierdalali maniane na forum wypisujac sobie w przywitaniach "hau hau" "miał miau" bo wiecie ona miała na avatarze kota a ona psa XDDDDDDD

Do tego ta j3bana suk4 Pani Salem zbanowala mnie za stwierdzneie, ze pewnie reklamy nie bedzie XXDDDDDDDDDDD do tego administrator nie ogarniał sprawy jak Nadziejka razem z tą Salem nabijały sobie reputacje pod każdym postem XDDDD a jak ktos inyn to robił to dostawał bana XDDD

DUNCQda.png

w5jevbV.png

L0464ZU.pngmTPrh44.pngML9f05k.png

LCat7kO.png

Jedynm słowem powiem tak... jedyną laske jaką polecam na AF to Skaira bo ona przynajmniej nie jest pierdolnieta jak ta Salem czy Nadziejka, więc jak zobacze jedną albo drugą na stanowisku AF wypierdalam z takiego serwera.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 2.06.2020 o 09:45, PolinoR napisał:

Jedynm słowem powiem tak... jedyną laske jaką polecam na AF to Skaira bo ona przynajmniej nie jest pierdolnieta jak ta Salem czy Nadziejka, więc jak zobacze jedną albo drugą na stanowisku AF wypierdalam z takiego serwera.

Miałem z Nadziejką styczność, nie polecam babki, nie jest to przyjemna osoba z aparycji.

Opublikowano
2 godziny temu, Revayerq napisał:

Miałem z Nadziejką styczność, nie polecam babki, nie jest to przyjemna osoba z aparycji.

Odnoszenie się ad personam i pomiędzy opinię dotyczącą zachowania wkręcanie SUBIEKTYWNEJ opinii dot. wyglądu jest zachowaniem poniżej godności człowieka, oczywiście nie broniąc w tym momencie zachowania i prowadzenia forum przez Nadzieję, po prostu jest to niezbyt na miejscu. 

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano
Dnia 12.06.2020 o 18:51, TeJkuu napisał:

Odnoszenie się ad personam i pomiędzy opinię dotyczącą zachowania wkręcanie SUBIEKTYWNEJ opinii dot. wyglądu jest zachowaniem poniżej godności człowieka, oczywiście nie broniąc w tym momencie zachowania i prowadzenia forum przez Nadzieję, po prostu jest to niezbyt na miejscu. 

Prosto mówiąc jest idiotką, przez którą wiele serwerów podupada tak naprawdę. Uważa się za KOBIETE a zachowuje jak dziecko i perfidnie raz na pewnej grupie chwalila się ze kupila zegarki dla siebie i chlopaka Armaniego podobno a potem na story na ig bylo widac ze to podrobki z chińczyka za 10zl XDDD 

Przechodzac do meritum uwazam ze Nadzieja jest atencyjną kur**, która ewidentnie prowadiz nudne życie a jaj chłopaczek jest totalnym JUZLESEM życiowym i próbuje w sposób "dominacji" (bo do dominacji duzo brakuje) pokazac swoje racje których nie ma.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cytat

17. Prezentacje nieaktywne 28 dni zostaną zamknięte i przeniesione do działu „Archiwum Prezentacji Serwerów”.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...