Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deshia.pl [Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

STARTUJEMY 9 MAJA GODZINA 20:00

image.png

image.png

image.png

PREZENTACJA

forum.deshia.pl/prezentacja

Administracja

Denis - właściciel serwera

Cwaniak - prawa ręka właściciela

weryfikacja

q7KVvM7.png

hxCDL3E.png

• Aive zmienił(a) tytuł na [Zapowiedź][Easy] Deshia.pl
Opublikowano
17 godzin temu, Usama Su kocken napisał:

Serwer nawet ciekawy się wydaje, tylko moje pytanie brzmi czy będziecie mieć jakaś dużą reklame?

tak od dziś zaczynamy dużą reklamę.

Opublikowano
2 godziny temu, justynaso27 napisał:

Dungi będą grupowe czy solo ? Ja osobiście gram zawsze solo więc wolę solo robić dungi.

jest opcja solo lub grupowe

Opublikowano
Dnia 4.05.2020 o 09:39, Vinncent napisał:

tak od dziś zaczynamy dużą reklamę.

yhm no to tak sprawdzmy to!

Co po wpisaniu w yt sie nam wyswietla:

xDD.png

Poza tym prezentacja graficznie na prawde piekna!!!! I wydaje mi sie, ze zagram szkoda, ze start za kilka dni 😄

Opublikowano

Ja też wbije. Zbieram ludzi do gildii (aktywnej oczywiście :D) Prezke przejrzałem całą, szkoda tylko, że te sety zbroi są jako hwangi ;x jest tyle zayebistych zbroi i broni dostępnych a tu ehh.. no ale cóż, może kiedyś aktualizacja da coś ciekawego. Moje pytanko to jak z balansem postaci, oraz czy na serwerze jest dostępna niekończąca się strzała, dzięki której obrażenia nie maleją przy uderzeniu z odległości, bo to strasznie osłabia archera a z tego co wiem na większości serwerów zostało to wprowadzone aby miło się grało archerem, oraz czy u instruktorów zostaną wprowadzone zwykłe fryzury, do których będzie można dodać bonusy z IS itp, tak by postacie się wyróżniały od siebie, bo szczerze mówiąc te irokezy czy kapelusze są już oklepane, a niektóre zwykłe fryzury tak jak chusta na woja czy kucyk są o wiele ładniejsze..

Opublikowano

Przecież S1 już było to dlaczego nie nazwaliście swego serwerka S2 czy tam akademią???  🤣 

No chyba że nie jesteście ekipą odpowiedzialną za S1 tylko nazwę sobie  pod***aliście !? 🤔😆

(czekam na odp bo mnie ciekawi mnie jak się obronicie)

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano
24 minuty temu, xAmaZingx napisał:

Przecież S1 już było to dlaczego nie nazwaliście swego serwerka S2 czy tam akademią???  🤣 

No chyba że nie jesteście ekipą odpowiedzialną za S1 tylko nazwę sobie  pod***aliście !? 🤔😆

Było s1? ;/ to zle wróży...myślałem, że skoro napisali, że serwer robili kilka miesięcy aby był dopięty na ostatni guzik oraz aby serwer też był dłużej niż kilka miechów to dopracowany serwer ;x bo prezka wygląda niezle i opis cały serwera

Opublikowano
21 minut temu, FeaR23 napisał:

Było s1? ;/ to zle wróży...myślałem, że skoro napisali, że serwer robili kilka miesięcy aby był dopięty na ostatni guzik oraz aby serwer też był dłużej niż kilka miechów to dopracowany serwer ;x bo prezka wygląda niezle i opis cały serwera

AmaZing.png.8b7c5f983e927d30c56e9455e17a9da1.png

DISCORD:AmaZing#3986

Opublikowano
3 godziny temu, JpArmiax napisał:

yhm no to tak sprawdzmy to!

Co po wpisaniu w yt sie nam wyswietla:

xDD.png

Poza tym prezentacja graficznie na prawde piekna!!!! I wydaje mi sie, ze zagram szkoda, ze start za kilka dni 😄

Dzięki staraliśmy się wykonać ją jak najlepiej.

Promocja na fp jest duża jeśli chodzi o yt to negocjujemy ponieważ wiele yt jest zajętych ponieważ mają już serie.

Opublikowano

@Vinncent Server po zapowiedzi na serio interesujacy, lecz jak odpowiesz na komentarze z 2018 roku z prezentacji na mpc? Cos sie zmienilo czy te rzeczy sa dalej niedopracowane?

Opublikowano
2 godziny temu, FeaR23 napisał:

Ja też wbije. Zbieram ludzi do gildii (aktywnej oczywiście :D) Prezke przejrzałem całą, szkoda tylko, że te sety zbroi są jako hwangi ;x jest tyle zayebistych zbroi i broni dostępnych a tu ehh.. no ale cóż, może kiedyś aktualizacja da coś ciekawego. Moje pytanko to jak z balansem postaci, oraz czy na serwerze jest dostępna niekończąca się strzała, dzięki której obrażenia nie maleją przy uderzeniu z odległości, bo to strasznie osłabia archera a z tego co wiem na większości serwerów zostało to wprowadzone aby miło się grało archerem, oraz czy u instruktorów zostaną wprowadzone zwykłe fryzury, do których będzie można dodać bonusy z IS itp, tak by postacie się wyróżniały od siebie, bo szczerze mówiąc te irokezy czy kapelusze są już oklepane, a niektóre zwykłe fryzury tak jak chusta na woja czy kucyk są o wiele ładniejsze..

Zapraszamy 🙂

Hwangi są do expa 😄

Była zamknięta beta więc balans ustawialiśmy 🙂

Tak jest taka strzała.

Co do fryzur przemyślimy propozycję bardzo ciekawa 🙂

Opublikowano

@Vinncent tez zapytam bo widze, ze wlasciciele servera w tamtej prezentacji sa inni.. wzieliscie po prostu nazwe tylko tak? czy sa jakies konotacje z poprzednia deshia ?

Opublikowano
2 godziny temu, xAmaZingx napisał:

S1 było lecz nie należało do nas odkupiliśmy projekt.

Serwer1 był pod koniec 2018 roku więc jaki sensu tu nazywać to s2 po 1,5roku?.

Zaznaczę tylko że ten serwer znacząco różnie się od tamtego

21 minut temu, FeaR23 napisał:

uuuuuuu..... to nie brzmi zbyt dobrze ;x dzięki za info.

odniosłem sie wyżej do tego ;d

Opublikowano
10 godzin temu, Vinncent napisał:

S1 było lecz nie należało do nas odkupiliśmy projekt.

Serwer1 był pod koniec 2018 roku więc jaki sensu tu nazywać to s2 po 1,5roku?.

Zaznaczę tylko że ten serwer znacząco różnie się od tamtego

odniosłem sie wyżej do tego ;d

Git,że jest taka strzała która nie obniża DMG gdy się uderza z odległości tylko jest takie samo DMG co by się uderzyło z bliska, bo wiadomo, że archerem się nie bije z bliska a wtedy archer nie miałby żadnych szans w PvP a na zadymach lub wojnach wiadomo, że musi uderzać z daleka, tak jak snajper 😄 więc dobrze, że odległość nie robi różnicy w dmg 🙂  Skoro odkupiliście to spoko. Myślałem, że to może być druga odsłona tego samego serwera,  (ponadto s2 nigdy nic dobrego nie oznacza,jedynie pokazuje, że coś złego się działo na s1 skoro musiałaby wyjść s2, także dobrze, że nie daliście tego s2 do tytulu) ale skoro tamten był w 2018 a wy z tego co napisaliście pracowaliście nad nim kilka miechów to mam nadzieje, że będzie to świeżutka odsłona 🙂 I dzięki, że przemyślicie wprowadzenia zwykłych fryzur ^^ a na serwerze będą szarfy? bo raczej tego w prezce nie znalazłem. Bo wiem też, że podczas robienia szarf można zrobić transmutację która zmienia wygląd zbroi/broni , co też jest ciekawą opcją gdyby komuś się nie podobała np zbroja do expa, to mógłby ją podmienić wyglądem przykładowo na mnisią 😄 też postacie by się wyróżniały. 

Opublikowano

Z tego co wiem s1 było ogromnym niewypałem a po prezce widać że s1 i nowa deshia mają te same pliki, itemki, mapy, moby, systemy czy znowu ci ludzie dadzą nam maszynke do wydawania kasy z tamtych postów widać nick denis (https://m2zone.tech/topic/1103-deshiapl-easy/?tab=comments#comment-5950)

a kto jest właścicielem nowej deshi, osoba pod nickiem Denis (https://forum.deshia.pl/index.php?/profile/2-denis/&__cf_chl_jschl_tk__=0a3e4fea3346e8b1f050c1ba01df98afccd39ccd-1588985662-0-AYNa9z6go05eV9tWLtJbpXmH0zNCL9jw6fRkrDrEls_vGllBsEREqHnmX0yaN42rC3_CWBKwuFfWuuNpttxIMOQgYbmbPcCtC8zELaMDwCSoNmcfoNMl-H2VlaQDM6W8FyzAk89ZhYX7Pu4y1DVoUlyzy6C01aJtthwVnGNFX33hkavmpFFxrJRckG3cZj0i7dCpgFOKDKjzh3EpmteOXu8Q-4pf1GIeXOx9Arhpd8j49V9G9a_7XuZhZvKu4VTqCANPgVZSNwkZx4IsBoUUNr7q1XlBwg_rEeyzC_ZAwA65QA-zxRl_5OegjwxtL6AFiA)

łącząc dostępne materiały wcale twórcy serwera się nie zmienili, dalej są ci sami pan Vinncent i pan franklin(który wrzucił wcześniejszą odsłone) to ta sama osoba grająza pod nickiem Cwaniak(prawa ręka)

oferują 2 raz to samo 

Opublikowano
9 godzin temu, cygan1233 napisał:

ciekawe jak będzie na starcie

Bardzo dobrze 😄

8 godzin temu, GałganekPL napisał:

Z tego co wiem s1 było ogromnym niewypałem a po prezce widać że s1 i nowa deshia mają te same pliki, itemki, mapy, moby, systemy czy znowu ci ludzie dadzą nam maszynke do wydawania kasy z tamtych postów widać nick denis (https://m2zone.tech/topic/1103-deshiapl-easy/?tab=comments#comment-5950)

a kto jest właścicielem nowej deshi, osoba pod nickiem Denis (https://forum.deshia.pl/index.php?/profile/2-denis/&__cf_chl_jschl_tk__=0a3e4fea3346e8b1f050c1ba01df98afccd39ccd-1588985662-0-AYNa9z6go05eV9tWLtJbpXmH0zNCL9jw6fRkrDrEls_vGllBsEREqHnmX0yaN42rC3_CWBKwuFfWuuNpttxIMOQgYbmbPcCtC8zELaMDwCSoNmcfoNMl-H2VlaQDM6W8FyzAk89ZhYX7Pu4y1DVoUlyzy6C01aJtthwVnGNFX33hkavmpFFxrJRckG3cZj0i7dCpgFOKDKjzh3EpmteOXu8Q-4pf1GIeXOx9Arhpd8j49V9G9a_7XuZhZvKu4VTqCANPgVZSNwkZx4IsBoUUNr7q1XlBwg_rEeyzC_ZAwA65QA-zxRl_5OegjwxtL6AFiA)

łącząc dostępne materiały wcale twórcy serwera się nie zmienili, dalej są ci sami pan Vinncent i pan franklin(który wrzucił wcześniejszą odsłone) to ta sama osoba grająza pod nickiem Cwaniak(prawa ręka)

oferują 2 raz to samo 

s1 niewypałem?  mimo że to nie należało do mnie nie zgadam się z twoim zdaniem bo serwer miał graczy. Tak patrzę i to co wypisałeś wszystko się różni. Widać mój nick ponieważ pomagałem robić prezentację 🙂 

Twórcy serwera się zmienili. A cwaniak to zupełnie inna osoba. pozdrawiam

• Aive zmienił(a) tytuł na Deshia.pl [Easy]
Opublikowano

W sumie serwer pod kasę bo wszystko można kupić is, runy , kd legendarne, szarfy (które są tylko w is XD) wbiłem pograłem przyjemnie się gra ale zepsuli serwer tym że dodali kd legendarne runy i szarfy. + był bug- kupowałeś 10 marmurów w cenie 1 także kto był szybki to sobie nastakował, teraz marmurki kosztuje w uj drogo za 1 płacisz tyle co za 3-4. Wytwarzanie run było po 10kk - I poz - 20kk II poziom a teraz 50kk i 100kk. Także miejcie to na uwadze i to jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam.

@edit

Jeszcze bryłki byłu u handlary a teraz to już jest tylko 1 za 500kk a bryłki lecą od mapy 95 - 10kk 115- 20-25kk 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...