Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekran wczytywania wolno się ładuje

Matieusz56

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z lolem, otóż dzisiaj gra, dwa razy z rzędu, strasznie wolno się załadowywała (Czarny ekran i kursor kółko). Dołączyłem dopiero w 7-8 minucie i nic nie mogłem zrobić. Po restarcie kompa już tego problemu nie było, ale boje się, że wróci. Ktoś może wie co to może być za problem, bo do supportu riotu nie mam żadnego zaufania.

• Aive zmienił(a) tytuł na Ekran wczytywania wolno się ładuje
Opublikowano
4 godziny temu, Matieusz56 napisał:

A może ktoś, kto coś wie o komputerach?

XD.

Kolego, twój problem może mieć naprawdę wiele źródeł - od samego błędu gry po wadliwość któregoś z komponentów komputera. Problem z czarnym ekranem i kręcącym się kółkiem mają setki tysięcy osób, z WIELU przyczyn. Bez większej ilości informacji na temat ostatnich zachowań komputera (być może w innych grach) czy też danych o karcie graficznej/procesorze/dysku nie jesteśmy w stanie odczytać co może stać za tym problemem. Nawet osoba, która coś wie o komputerach powie ci dokładnie to samo jak tego nie zobaczy na własne oczy.

Opublikowano

Po co komu dawać podzespoły, osoba która zna się na komputerach pewnie takich rzeczy nie potrzebuje i natychmiastowo podałaby rozwiązanie. Żałosne @Yaboku i @carbonx 😄

Jeden z tysiąca możliwych powodów na np. HDD: Podczas uruchamiania gry trwała instalacja aktualizacji/aplikacji

Opublikowano

No @Yaboku już wczoraj kontaktował się z zaprzyjaźnionymi wróżbitami, a ja odebrałem szklaną kulę z serwisu i staramy się wspólnie ustalić co może być problemem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...